Gocycle G3

€ 3.999,-

De Gocycle G3 is kabelloos, elektrisch (snel), opvouwbaar (compact) en onderhoudsvrij.

Het was de droom van de designer en tevens oprichter van Gocycle, Richard Thorpse, om een e-bike te creëren die elegant, aantrekkelijk en vooral een plezier is om op te rijden. De innovatieve Gocycle maakt als een van de weinige e-bikes ter wereld gebruik van ‘two wheel drive’. Naast achterwielaandrijving wordt ook het voorwiel van de e-bike elektronisch ondersteund tijdens het fietsen. Daarnaast heeft de Gocycle een krachtige micro motor die meer dan twee keer zoveel kracht heeft dan traditionele e-bike motoren.

In het design van de Gocycle is goed te zien dat designer Richard Thorpe een sterke band heeft met de autoindustrie. Het frame en de velgen zijn bijvoorbeeld gemaakt van magnesium, waardoor de fiets in totaal maar 16 kilo weegt. De Gocycle is ook erg veelzijdig. Hij heeft geen kabels, versnellingen, tandwielen of olie nodig. Hierdoor kan de Gocycle erg compact opgevouwen en opgeruimd worden. De Gocycle is door zijn vernuftige design de ideale e-bike is op de boot.

Bent u enthousiast geworden over de veelzijdige Gocycle en wilt u meer weten? Bij Orange Yachting kunt u terecht voor meer informatie. In de brochure leest u bijvoorbeeld alles over de specificaties van Gocycle, deze vindt u hier. Wilt u de gemakken van de Gocycle eens een keer zelf ervaren? Ook dit valt onder de mogelijkheden bij Orange Yachting. Neem contact met ons op en maak vandaag nog een geheel vrijblijvende afspraak voor een proefrit.

Meer informatie: www.orangeyachting.nl
Kenmerken
Merk:

Gocycle

Type:

G3

Bouwjaar: 2017
Lengte: 1 m
Breedte: 2 m
Prijs: € 3.999,-
Ligplaats:

Orange Yachting

Orange Yachting is importeur van ANVERA, EVO, PARDO YACHTS tevens dealer van SEABOB & GOCYCLE. Onze jacht- en sloepenmakelaardij is u graag van dienst voor de aan- of verkoop van uw schip, uiteraard ook in het buitenland. Wij hebben een internationaal netwerk voor de verkoop van uw schip in het buitenland. U kunt bij ons 7 dagen in de week terecht, en bent u van harte welkom om u vrijblijvend te laten adviseren voor aan- of verkoopadvies. Graag tot ziens. Hartelijke groet, Okke Hooites