Luxe Motor 23.95

€ 49.500,-
Voormalig binnenvaart vrachtschip dat nadat ze uit de vaart is gegaan vele jaren als clubschip van een watersportvereniging is gebruikt. De huidige eigenaar heeft het schip van haar houten opbouw verlost en ingekort. Het onderwaterschip voldoet aan de verzekerings- en certificerings normen. Dit schip is voorzien van een motor maar de conditie daarvan is niet bekend. Het betreft dus een project waarbij men een prachtig gelijnd schip krijgt en naar eigen idee verder kan (laten) afbouwen. De volledige informatie van dit schip vindt u op www.doevemakelaar.nl of als u gelijk de volledige informatie van dit schip wil bekijken door hier te klikken.

Geschikt voor / als: binnenvaart Algemene informatie: Aangeboden in de conditie waarin ze zich nu bevindt

Bouwwijze: geklonken achterroef berghout rondom boeiing rondom hardhouten buikdenning Ramen: hardhouten raamprofielen hardhouten deur Davits: aanwezig staal

Besturing: stuurwiel mechanisch

Betimmering: zie foto's

Aanvullende informatie: Zeer geschikt om de Europese kanalen en rivieren te bevaren. Zeer geschikt om in Frankrijk de kanalen en rivieren te bevaren.
Meer informatie: www.doevemakelaar.nl
Kenmerken
Merk:

Luxe Motor 23.95

Bouwjaar: 1926
Lengte: 23,95 m
Breedte: 4,65 m
Diepgang: 1 m
Prijs: € 49.500,-
Rompmateriaal: Staal
Ligplaats: omgeving harlingen
Rompvorm: Rondspant
Kielsoort: onbekend
Motor
Merk: mwm rhs 518 d 1955
Brandstof: Diesel
Tank: aanwezig, volume onbekend l
Uitrusting
Anker: handankerlier 2x klipanker ankerketting in kluisgat
Ligplaats:

Doeve Makelaars en Taxateurs

Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen zijn de specialisten op het gebied van bemiddeling van Jachten en Schepen liggende op eigen ligplaats. Onze makelaars zijn beëdigd en EMCI gecertificeerd.