Luxe Motorschip 29.73

€ 99.500,-
Verkocht onder voorbehoud
Voormalig binnenvaart vrachtschip dat in 1954 is verlengd tot haar huidige lengte. Het betreft een ruim Varend Woonschip met 4 hutten, een riante salon, een keuken/kombuis met goed zicht rondom en een ruime achterroef. Het interieur is zeer licht en fris. De stuurhut is van binnenuit bereikbaar waardoor deze eenvoudig als zitplek te gebruiken is. De nadruk ligt bij dit schip op het woongenot en niet zo zeer op het varen. Het schip is in 2016 nog gekeurd en het onderwaterschip voldoet aan de certificatie eisen. De volledige informatie van dit schip vindt u op www.doevemakelaar.nl of als u gelijk de volledige informatie van dit schip wil bekijken door hier te klikken.

Certificaten: wordt geleverd met een: Certificaat van Onderzoek (CvO) / Communautair Binnenvaartcertificaat voor Binnenschepen (CBB) zone 2 Nederland zone 3 zone 4 Geschikt voor / als: binnenwateren geschikt voor bewoning Algemene informatie: Aangeboden in de conditie waarin ze zich nu bevindt Levering in overleg.

Bouwwijze: geklonken berghout rondom brede gangboorden achterroef gesloten bolderkasten Ramen: rubber pezen kunststof raamprofielen hardhouten raamprofielen Isolatie: glaswol steenwol polystyreen

Kombuis / keuken: L-vorm kombuis Kooktoestel: 4-pits kooktoestel op gas roestvast staal Werkblad: hardhouten werkblad Wasbak: roestvast stalen wasbak Waterkraan: mengkraan met warm koud stromend water Afwasmachine: Bosch afwasmachine

Besturing: mechanisch stuurwiel stalen roer

Navigatie apparatuur: Icom ICM401 euro marifoon Sailtron RT 80 marifoon ruitenwisser

Betimmering: multiplex wit geschilderd eiken vloer(en) in goede staat van onderhoud Badkamer: zie foto's bad met douche thermostaat kraan wasbak met warm koud stromend water Aanvullende informatie: Siemens wasmachine geschikt voor wonen Het schip wordt geleverd zonder de privé bezittingen zoals meubels, kleding, illustraties en gereedschap.

Veiligheid: brandblussers rookmelder

Mast: staal Strijkbaar: ja strijklier elektrisch Giek: staal

Stroomvoorziening: 24 / 230 Volt 400 Volt walstroom aansluiting eenvoudig elektrisch systeem

Aanvullende informatie: Rompvorm is geschikt om mee droog te vallen. ruim voordek Zeer geschikt om de Europese kanalen en rivieren te bevaren. Drinkwatertank (ca.): 3000 liter 1 stalen tank(s) Vuilwatertank (ca.): 100 liter geschikt om afvalwater naar de wal te pompen Aanvullende informatie: dekverlichting Keuringsrapport van het onderwaterschip is aanwezig. (03-2016)

Waterdruksysteem: hydrofoor Dekwaspomp: elektrische pomp Gas systeem: ja, fles(sen) in gasbun
Meer informatie: www.doevemakelaar.nl
Kenmerken
Merk:

Luxe Motorschip 29.73

Bouwjaar: 1902
Lengte: 29,73 m
Breedte: 5,05 m
Diepgang: 1,3 m
Prijs: € 99.500,-
Rompmateriaal: Staal
Ligplaats: omgeving utrecht
Waterverplaatsing: 150 ton
Rompvorm: Rondspant
Kielsoort: onbekend
Motor
Merk: daf 575 1965
Brandstof: Diesel
Tank: 2000 liter l
Interieur
Vriezer: vriezer
Oven: combi magnetron/oven
Koelkast: siemens koelkast zanussi koelkast
Verwarming: nefit proline centrale verwarming (2013) combi ketel op gas (propaan / propane / propan / propane) w
Uitrusting
Anker: handankerlier 2x klipanker 1x ankerketting in kluisgat
Electra & water
Acculader: mastervolt mass acculader 24/25
Ligplaats:

Doeve Makelaars en Taxateurs

Doeve Makelaars en Taxateurs Jachten en Schepen zijn de specialisten op het gebied van bemiddeling van Jachten en Schepen liggende op eigen ligplaats. Onze makelaars zijn beëdigd en EMCI gecertificeerd.