Sea-Doo GTI 130

€ 9.950,-
Meest complete Sea-Doo GTI 130 op de markt uitgevoerd met een zuinige Rotax 130 Pk 4-TEC (1503) motor met 114 vaaruren en iBR remsysteem. Full Options!

iControl: Het “brein” dat alle systemen integreert en controleert om de beste ervaring op het water mogelijk te maken.

Touringmodus / Sportmodus: Keuze tussen twee soorten gaskleprespons voor verschillende vaarstijlen. Touringmodus is de standaardinstelling voor een progressievere acceleratiecurve die veiliger aanvoelt - ideaal om te cruisen met zijn tweetjes. De sportmodus is gemakkelijk activeerbaar met de Set-knop. Geeft het volle acceleratievermogen voor een agressievere gaskleprespons.

ECO-modus: De iTC-functie, die automatisch het gunstigste vermogen levert en het optimale toerental voor het zuinigste brandstofverbruik instelt.

Zadel voor drie personen: Comfortabele zitruimte voor drie – biedt plaats aan een begeleider voor watersporters, achterstevoren zittend.

Interactief multifunctioneel: Meldt 20 belangrijke operationele functies: Digitaal informatiecentrumbrandstofpeil, toerenteller, snelheid, vaaruren, kompas, VTS preset, touringmodus, sportmodus, ECO-modus, F-N-R-indicator, en meer..

RF D.E.S.S.- sleutel: Het nieuwe Digitally Encoded Security System (D.E.S.S.), nu met RF-technologie (radiofrequentie) en een nieuw kogelgewricht, zorg ervoor dat bestuurders steeds snel en eenvoudig kunnen starten. (Normal Learning Key)

Off-Throttle Assisted en Steering (O.T.A.S): Geeft de bestuurder meer stuurvermogen wendbaarheid bij uitgeschakelde of stationair draaiende motor.

Verder is deze waterscooter uitgevoerd met de volgende opties:

  • Dekzeil
  • Zwemtrap
  • Speed-Tie
  • Veiligheidskit
  • Nieuw model handvaten
  • Navigatieverlichting (Uniek!)
  • Twee Sleutels (Normal Learning Key)
  • Complete Winter / Servicebeurt

(Trailer tegen meerprijs leverbaar)

Meer informatie: www.hollandsport.nl
Kenmerken
Merk:

Sea-Doo

Type:

GTI 130

Bouwjaar: 2015
Lengte: 3,37 m
Breedte: 1,23 m
Prijs: € 9.950,-
Rompmateriaal: Composiet
Ligplaats: Amsterdam
Ligplaats Land: Nederland
Gewicht: 359 kg
Motor
Merk: Rotax
Type: 130 Pk 4-TEC (1503)
Bouwjaar motor: 2015
Draaiuren: 114
Aantal cilinders: 3
Brandstof: Benzine
Cilinderinhoud: 1494 cc
Tank: 60 l
Vermogen: 100 tot 250pk
Type motor: Binnenboordmotor
Ligplaats:

Holland Sport Boat Centre

Welkom bij Holland Sport Boat Centre een watersportzaak gespecialiseerd in snel varende boten met meer dan 55 jaar ervaring in de watersport. Bij ons vindt u alles van rubberboot tot motorjacht en alles daar tussen in.Met top merken als Bayliner, Sea Ray, Meridian Yachts, Waterspoor sloepen, Sea Doo waterscooters, Yamaha buitenboordmotoren en waterscooters en Mercury en MerCruiser servicepunt voor al het onderhoud aan uw motor.