Sea-Doo RXP-X 300

€ 14.950,-
Twee jong gebruikte Sea-Doo RXP-X 300 uitgevoerd met de nieuwe Rotax 1630ACE 300 Pk 4-TEC Supercharged motoren. 37 en 48 vaaruren en dealer onderhouden.

Het ultieme topmodel van onze racescooters combineert vermogen, vaareigenschappen en controle zoals geen andere machine op het water. En met de 300 pk Rotax 1630 ACE-motor komt niemand zelfs maar in uw buurt op het boeienparkour.

X-PAKKET X-stuur met A.E.S.: (verstelbaar ergonomisch stuur) Het enige volledig verstelbare stuur in de markt. Met A.E.S. kan de bestuurder de breedte van het stuur en de hoek van de handgrepen afstellen voor een optimale zitpositie.

X-meter met stuwkrachtmeter: Geeft continu de actuele stuwkracht weer om de bestuurder op de hoogte te houden van de motorbelasting, van minimaal (stationair) tot maximaal (volgas).

Verstelbare achterplatforms: Een doeltreffend ontwerp dat de zijwaartse stabiliteit verbetert. Verstelbaar in 3 standen afhankelijk van uw ervaring en de vaaromstandigheden: hoger voor een speelser vaarkarakter of lager voor een strakkere besturing. De vleugeltjes vergroten de hellingshoek bij het sturen.

Extra meterfuncties: Tijd / afstand tot leeg, topsnelheid / gemiddelde snelheid / toerenteller, rondentimer, motortemperatuur.

Fabrieksgarantie: tot 01-07-2018

Waterscooter zijn los of als zet te koop.

Vraagprijs per stuk € 14.950,- (Zonder trailer)

Informeer naar de setprijs met trailer.

Meer informatie: www.hollandsport.nl
Kenmerken
Merk:

Sea-Doo

Type:

RXP-X 300

Bouwjaar: 2016
Lengte: 3,31 m
Breedte: 1,22 m
Prijs: € 14.950,-
Rompmateriaal: Composiet
Ligplaats: Amsterdam
Ligplaats Land: Nederland
Gewicht: 379 kg
Motor
Merk: Rotax
Type: 1630ACE (300 Pk) 4-TEC Supercharged
Bouwjaar motor: 2016
Draaiuren: 37
Aantal motoren: 1
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: jetdrive
Brandstof: Benzine
Cilinderinhoud: 1630 cc
Ligplaats:

Holland Sport Boat Centre

Welkom bij Holland Sport Boat Centre een watersportzaak gespecialiseerd in snel varende boten met meer dan 55 jaar ervaring in de watersport. Bij ons vindt u alles van rubberboot tot motorjacht en alles daar tussen in.Met top merken als Bayliner, Sea Ray, Meridian Yachts, Waterspoor sloepen, Sea Doo waterscooters, Yamaha buitenboordmotoren en waterscooters en Mercury en MerCruiser servicepunt voor al het onderhoud aan uw motor.