Sea-Doo RXT-X aS RS 260

€ 11.250,-
De ultieme machine voor groot vaarwater, deze sportieve Sea-Doo RXT-X aS RS 260 is uitgevoerd met een veersysteem die de ergste klappen opvangen.

Motor: Rotax 260 Pk 4-TEC Supercharged (1503XHO) met slechts 62 vaaruren!

iControl:Het “brein” dat alle systemen integreert en controleert voor een optimale vaarprestatie.

S3 romp: Trapvormig, stabiel en sterk. Licht materiaal, geribbeld en trapvormig. Creëert een weerstandverlagende onderdruk die de wendbaarheid verhoogt. Voor het betere bochtenwerk. Touringmodus / Sportmodus: Keuze tussen twee soorten gaskleprespons voor verschillende vaarstijlen. Touringmodus is de standaardinstelling voor een progressievere acceleratiecurve die veiliger aanvoelt - ideaal om te cruisen met zijn tweetjes. De Sportmodus is gemakkelijk activeerbaar met de Sport-knop. Geeft het volle acceleratievermogen voor een agressievere gaskleprespons.

ECO modus: De iTCTM functie, die automatisch het gunstigste vermogen levert en de optimale snelheid voor het zuinigste energieverbruik instelt.

VTS: Levert voorgeprogrammeerde standen voor een elektrische VTS snelle instelling van de trimregeling en maximale (variabel trimsysteem) acceleratie en stabiliteit bij hoge snelheden.

Display: Meldt 29 belangrijke operationele functies: digitaal informatiecentrum brandstofpeil, toerenteller, snelheid, vaaruren, kompas, klok, Brandstofverbruik (huidige en gemiddelde), touringmodus, sportmodus, ECO-modus, VTS preset, en meer.

aS (Adjustable Suspension): Deze verstelbare ophanging zorgt voor een systeem dat geïnspireerd is op racen, met een veerweg van 12,7 cm, voor maximale prestaties en comfort in woelige wateren. Twee manieren om de ophanging af te stellen: Compressiedemping handmatig afstellen via het extern stikstofreservoir in het handschoenenkastje, en de veer van de ophanging is ook makkelijk af te stellen met gereedschap dat onder het zadel zit.

(Trailer tegen meerprijs leverbaar)

Meer informatie: www.hollandsport.nl
Kenmerken
Merk:

Sea-Doo

Type:

RXT-X aS RS 260

Bouwjaar: 2011
Lengte: 3,54 m
Breedte: 1,22 m
Prijs: € 11.250,-
Rompmateriaal: Composiet
Ligplaats: Amsterdam
Ligplaats Land: Nederland
Gewicht: 463 kg
Trailer: enkelastrailer
Motor
Merk: Rotax
Type: 260 Pk 4-TEC Supercharged
Bouwjaar motor: 2011
Draaiuren: 62
Aantal motoren: 1
Aantal cilinders: 3
Aandrijving: jetdrive
Brandstof: Benzine
Cilinderinhoud: 1503 cc
Tank: 60 l
Vermogen: 250 pk of meer
Type motor: Binnenboordmotor
Ligplaats:

Holland Sport Boat Centre

Welkom bij Holland Sport Boat Centre een watersportzaak gespecialiseerd in snel varende boten met meer dan 55 jaar ervaring in de watersport. Bij ons vindt u alles van rubberboot tot motorjacht en alles daar tussen in.Met top merken als Bayliner, Sea Ray, Meridian Yachts, Waterspoor sloepen, Sea Doo waterscooters, Yamaha buitenboordmotoren en waterscooters en Mercury en MerCruiser servicepunt voor al het onderhoud aan uw motor.