Yamaha FZR SVHO

€ 18.995,-
In nieuwstaat Yamaha FZR SVHO 2016. Nog 0 vaar uren op de teller. ,

Net als het zustermodel FZS®, is de FZR® de snelste WaveRunner ooit, en de keuze van kampioenen bij sologebruik. Maar ook supersnel cruisen voor twee personen is met FZR® mogelijk.

Ons revolutionaire materiaal van de NanoXcel2® romp is nog sterker dan voorheen, maar vermindert het gewicht van dit nieuwste model met maar liefst 16 kg. Tel hierbij op een versie met supercharger en dé grootste cilinderinhoud in zijn klasse, het gevolg... Pure adrenaline!

Met de nieuwe Ø 160 mm 8-schoepen pomp en het innovatie design van de stabilisatievinnen, rooster en stavlak biedt de FZR® tevens fantastische stuureigenschappen. Dankzij het unieke telescopische stuursysteem kunt u moeiteloos kiezen tussen voorover leunen en rechtop staan.

Meer informatie: www.hollandsport.nl
Kenmerken
Merk:

Yamaha

Type:

FZR SVHO

Bouwjaar: 2016
Lengte: 3,37 m
Breedte: 1,23 m
Prijs: € 18.995,-
Rompmateriaal: Polyester
Ligplaats: Amsterdam
Postcode ligplaats: 1095 KG
Ligplaats Land: Nederland
Gewicht: 359 kg
Motor
Merk: Yamaha
Type: Super Vortex High Output
Bouwjaar motor: 2016
Draaiuren: 0
Aantal motoren: 1
Aandrijving: jetdrive
Brandstof: Benzine
Tank: 70 l
Vermogen: 250 pk of meer
Type motor: Binnenboordmotor
Ligplaats:

Holland Sport Boat Centre

Welkom bij Holland Sport Boat Centre een watersportzaak gespecialiseerd in snel varende boten met meer dan 55 jaar ervaring in de watersport. Bij ons vindt u alles van rubberboot tot motorjacht en alles daar tussen in.Met top merken als Bayliner, Sea Ray, Meridian Yachts, Waterspoor sloepen, Sea Doo waterscooters, Yamaha buitenboordmotoren en waterscooters en Mercury en MerCruiser servicepunt voor al het onderhoud aan uw motor.