Cranchi aquamarina 31

€ 42.500,-

Deze Cranchi Aquamarina is zeer ruim voor zijn afmeting, heeft een groot 2 persoons bed onder de cockpit en helemaal voorin ook nog twee slaaplaatsen, badkamer met douche en toilet, keuken . de kuip is ruim en heeft een rondzit met een zonnedek er achter. twee Volvo penta diesel motoren van ieder 200 PK, de boot heeft een dektent en verkeerd in

goede staat.

Meer informatie: schepenmarkt.nl
Kenmerken
Merk:

Cranchi

Type:

aquamarina 31

Bouwjaar: 1996
Lengte: 9,7 m
Breedte: 3,04 m
Prijs: € 42.500,-
Rompmateriaal: Polyester
Werf gebouwd: H
Ligplaats: zaandam
Postcode ligplaats: 1506pm
Rompvorm: V-bodem
Aantal hutten: 1
Aantal slaapplaatsen: 4
Toilet(ten): 1
Motor
Merk: volvo penta
Type: AQAD41 200 PK
Aantal motoren: 2
Aantal cilinders: 6
Aandrijving: hekdrive
Brandstof: Diesel
Ligplaats:

Schepenmarkt

Wilt u uw boot of schip verkopen en bent u op zoek naar een goede bemiddelingspartner? Schepenmarkt.nl is een ideale manier om uw boot onder de aandacht te vestigen. Als u geen eigen ligplaats heeft, kunt u onze steiger gebruiken, die ligt aan de Zaan, in Zaandam, vlakbij de Den Uylbrug.

Wij nemen al het verkoopwerk van u over. U hoeft de eerste drie maanden geen liggeld te betalen (informeer naar de voorwaarden) en de bemiddeling tussen verkoper en klant nemen wij voor onze rekening. Ook de promotie aan de steiger en op diverse websites is onze verantwoordelijkheid.
Hiervoor vragen wij een commissie van 5% van de verkoopprijs.

Wij houden van persoonlijk contact en verzoeken u dan ook om telefonisch contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.