Princess 385

€ 75.000,-

===== Princess 385 =====

Laat u niet misleiden door haar bouwjaar, deze Princess vaart écht als een nieuwe! Waar tegenwoordig de nadruk bij alle merken ligt op de hoeveelheid gadgets aan boord en stahoogte in de slaapkamer zodat het schip eigenlijk te hoog voor haar lengte wordt, zo anders is dat bij deze generatie jachten: een super fijn varende romp, twee dikke Volvo diesels zonder ellendige electronica, met vaste schroefassen en als moderne verwennerij een 1 jaar oude en zéér sterke Sidepower boegschroef, want gemak dient de mensch nietwaar? Bovenop de flybridge is de stuurstand en een ruime bank met allemaal nieuwe kussens. ook de cockpit is voorzien van nieuwe kussens en vloerbedekking en het gehele schip is voorzien van recente, donkerblauwe tenten en zeilen.Een voordeel van dit exemplaar is dat het echt bijna nieuw is, met alleen wat patin wat bij haar leeftijd heurt. Er is nooit aan "gerommeld" en geeft een zeer frisse indruk. Bilges zijn mooi droog, motorruim keurig schoon en alle wanden en plafonds zijn keurig. De vloerbedekking is vervangen in een mooie bijpassende kleur.

De details:

  • Volvo Penta TAMD61 306pk 1170 uur
  • Eberspacher D8L dieselkachel
  • Sidepower boegschroef met remote 2017
  • Recent vervangen vloerbedekking
  • Recente tent:complete flybridge cover, losse zeilen op fly, covers voor de salonramen, mooie kuiptent met uitritsbare delen
  • Nieuwe gordijnen
  • Recent Johnson electrisch toilet
  • Davits tbv bijbootje, demontabel
  • Flybridge trap is aangepast zodat je nu makkelijker kunt lopen, voorzien van massieve teak traptreden
  • Electrische ankerlier

Deze mooie Princess is tot vorig jaar van haar eerste eigenaar geweest! Technisch en cosmetisch volledig up to date, echt een leuk, net, goed varend schip. Momenteel nog startklaar in onze verkoophaven. Haar eigenaar staat open voor een goed bod dus kom gerust eens kijken en varen.

Ronald Vermeulen 0031 (0) 6 21 647 385
Tonny Burie 0032 (0) 475 235 623
Navis Yachting 0031 (0) 181 322 010

Meer informatie: www.facebook.com
Kenmerken
Merk:

Princess

Type:

385

Bouwjaar: 1987
Lengte: 11,6 m
Breedte: 3,96 m
Diepgang: 1,2 m
Prijs: € 75.000,-
Rompmateriaal: Polyester
Ligplaats: Verkoophaven Hellevoetsluis
Postcode ligplaats: 3221LZ
Ligplaats Land: Nederland
Rompvorm: V-bodem
Aantal hutten: 2
Aantal slaapplaatsen: 4
Toilet(ten): 1
Motor
Merk: Volvo Penta
Type: TAMD61A
Draaiuren: 1170
Brandstof: Diesel
Boegschroef: Sidepower 2017
Interieur
Bad/douche: H
Geluidsinstallatie: H
Kooktoestel: H
Koelkast: H
Verwarming: Eberspacher D8
Ligplaats:

Navis Yachting

Navis Yachting is importeur voor Belgie, Nederland en Luxemburg van Azimut Yachts en Sessa Marine, beide toonaangevende merken uit Italie. Voorts zijn zijn makelaar van gebruikte polyester snelvarende jachten. Wij zijn gevestigd in Marina Cape Helius in Hellevoetsluis en alle dagen van de week geopend.