Damarin 19

€ 24.500,-

In 2009 hebben we deze boot gebouwd en stonden ermee op Boot Holland en de Hiswa. In 2010 is hij pas opgeleverd. Huidige eigenaren willen overstappen naar een motorsloep.

De damarin is een verrassend goede zeiler. Zeer geschikt voor solozeilen. Door het midzwaard kom je op de mooiste plekjes en is hij gemakkelijk trailerbaar.

de mast is in je eentje binnen enkele seconden te strijken dankzij het Easy Lift System. Het gaffeltuig zorgt voor een lage doorvaarthoogte.

Meer informatie: www.damarin.nl
Kenmerken
Merk:

Damarin

Type:

19

Bouwjaar: 2009
Lengte: 5,8 m
Breedte: 2,05 m
Diepgang: 0,55 m
Prijs: € 24.500,-
Rompmateriaal: Polyester
Werf gebouwd: H
Ligplaats: Gouda
Postcode ligplaats: 2807 cc
Waterverplaatsing: 750 ton
Rompvorm: Rondspant
Doorvaarthoogte: 5m tot 10m
Aantal slaapplaatsen: 1
Besturing: Helmstok
Motor
Merk: Vetus
Type: EP1100
Aandrijving: vaste schroef
Brandstof: Elektrisch
Vermogen: Minder dan 5pk
Type motor: Binnenboordmotor
Tuig
Strijkinstallatie: easy lift system
Rolfok: H
Electra & water
Acculader: H
Navigatie & electronica
Windvaan: H
Veiligheid
Lenspomp: H
Ligplaats:

Damarin

In 2015 viert het Goudse Damarin Jachtbouw haar 20 jarig bestaan. Damarin is weliswaar een kleinschalig familiebedrijf toch zijn er in de afgelopen jaren al bijna 300 motorsloepen, zeilsloepen, cruisers, tenders en daysailers gebouwd. Alle modellen worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd, het betreft hier dus 100% Dutch Built Boats. Behalve door heel Nederland hebben ze ook klanten in Frankrijk, Duitsland, Finland en de Verenigde staten. Sinds vier jaar is er ook een importeur aangesteld in Zwitserland. Dat ze op deze Goudse werf ook behoorlijk innovatief zijn blijkt o.a. uit het DBS-systeem. Dit unieke waterballastsysteem zorgt ervoor dat hun sloepen ook onder zeer lage bruggen door kunnen. Ook zijn ze al 15 jaar actief op het gebied van Hybride en Elektrisch varen. Verder kan men op de Goudse werf terecht voor onderhoud, reparaties, refits, winterstalling en zijn ze dealer van Flexiteek. Door de directe ligging aan de gekanaliseerde Hollandse IJssel is de werf ook goed per boot bereikbaar.