Werken en genieten op prachtig s...

€ 425.000,-
Nieuwbouw Klipperaak, 1994, interieur met WOW factor, perfecte staat.Woon- charterschip meer op www.danverkoopjetochdeboot.nl
HOE MOOI KAN JE HET HEBBEN, GENIETEN EN JE INVESTERING TERUG VERDIENEN!!! Zeer luxe zeilcharter, prachtig, perfect onderhouden stalen zeilschip met alle authentieke elementen van een oude platbodem. Nieuw gebouwd in 1994 speciaal voor charterwerkzaamheden. Geen afschrijving zoals bij dure jachten, het schip houd zijn waarde en u geniet van uw schip terwijl anderen meegenieten. U krijgt er nog voor betaald ook. Geen gedoe met nieuwe regeltjes die varen met oude platbodemschepen bemoeilijkt, nieuwbouw schip wat voldoet aan alle eisen en meer.
Een Klipperaak met een zeer bijzonder en werkelijk adembenemend interieur. Nieuw in een prachtig klassiek ogend jasje. Een MEER DAN COMPLEET zeilschip met aparte buffetruimte. Perfect geschikt om op te wonen en/of te werken.
Bovendien een snelle zeiler die al vele prijzen in de wacht heeft gesleept.

Technisch tip top in orde. Volledig gecertificeerd. Meer dan ruim gekeurd volgens de gestelde normen en veiligheidseisen voor nu en in de toekomst. Geen achterstallig onderhoud. Nieuwe mast (2016).Volledig geschilderd in 2017.
Wil je meer weten over dit unieke schip en zie je mogelijkheden? kijk dan op de speciale website met een geweldige drone film, ALLE TECHNISCHE DETAILS en nog veel meer foto's.

WWW.DANVERKOOPJETOCHDEBOOT.NL

Voor verdere vragen stuur je een mailtje naar info.danverkoopjetochdeboot.nlof bel je ons 06-22239821
Kenmerken
Merk:

Werken en genieten op prachtig schip

Type:

Charterschip

Bouwjaar: 1994
Lengte: 30,66 m
Breedte: 5,85 m
Diepgang: 1 m
Prijs: € 425.000,-
Rompmateriaal: Staal
Ligplaats: Zuid Holland
Postcode ligplaats: 3221 AH
Ligplaats: