3 Bootartikelen gevonden

Vetus Vuilwaterpomp EMP 134 24 V
€ 150

Vetus Vuilwaterpomp EMP 134 24 V

C Ligplaats:

Zo goed als nieuwVetus vuilwaterpomp EMP 134 24 V.Aansluitingen in en uit 38 mm.Aanzuighoogte max. 3 meter, pomphoogte max. 5 meter.Max. pompcapaciteit 23 l/min..

Banaan
€ 500

Banaan

  • b.j. 1950
  • 10 m
  • Polyester
C Ligplaats: veldhoven

Banaan Gebruikte banaan tot maximaal 10 personen.

Amigo 390 classic
€ 3.250

Amigo 390 classic

  • 39 m
  • Polyester
C Ligplaats: veldhoven

Amigo 390 classic. Nieuwe 3,9 meter Amigo sloep uit 2016.

Bootartikelen te koop op botentekoop.nl

Als u een boot hebt gekocht kunnen de eventuele handige artikelen niet achter wegen blijven. In deze categorie vindt u 200 artikelen in vele soorten en maten voor uw boot. De meest voorkomende merken zijn: Allpa, Mercury, Compact, Johnson, Kalf, Laguna, Marine en Pega. De prijzen variëren van €1 tot €900

De advertenties zijn van particuliere bootartikelen adverteerders en bedrijven die bootartikelen aanbieden. In deze categorie maken wij onderscheid in tweedehands en nieuwe artikelen. De meest voorkomende artikelen zijn: Bimini tops, vlaggen, ankers, toiletten en fenders.

U kunt gericht zoeken door de filters toe te passen aan de linker kant van de pagina. Ook kunt u rechts bovenin de sorteerknop gebruiken en sorteren op prijs, bouwjaar en datum.

Als u meer informatie wilt over bootartikelen kijk dan bij een van de advertenties. Daar staan informatieve teksten over de artikelen.

Hebt u bootartikelen te koop en wilt u deze verkopen, klik hier om te adverteren op botentekoop.nl.