6 boten gevonden

Goed  peddelbootje    stabiel
€ 49

Goed peddelbootje stabiel

C Ligplaats:

Goed peddel bootje   stabiel ik heb er geen peddels  bij

Kajak, sportieve kano te koop
€ 350

Kajak, sportieve kano te koop

C Ligplaats:

Merk `The Best, Marathon` Deze boot is geschikt voor sportief rondje of een dagtocht op revieren en meren. Lichte en snelle boot voor gevorderden. Lengte 5.20m ..

Bic Kajak Borneo
€ 575

Bic Kajak Borneo

C Ligplaats:

Zeer mooie Bic Kajak inclusief peddels en “visstoeltje” , is een 2,5 persoons sit on top. Nieuwprijs voor enkel de kajak al rond de € 800,- Richtprijs € 575 / 6..

Rowy Wherry 26`
€ 1.250

Rowy Wherry 26`

  • Nieuw
  • 7,75 m
  • Hout
C Ligplaats: Pedro-Boat Zuidbroek

T.E.A.B. sales@pedro-boat.nl

Leuke polyester jeugdkano te koop
€ 70

Leuke polyester jeugdkano te koop

C Ligplaats:

Leuke polyester jeugdkano voor 8-16 jaar te koop lengte 4.00 meter en kuiplengte 68 cm.  merk: Freetime Vraagprijs €70,-.  Ophalen in Oud-Loosdrecht.

Big Tobago
€ 450

Big Tobago

  • Nieuw
  • 2,5 m
  • PVC
C Ligplaats: Almere

Diverse nieuwe Kayaks, 2 persoons van € 759,- voor € 550,- en 1-persoons van € 599,- voor € 450,-

Kano's te koop op botentekoop.nl

Een kano is een boot die door middel van een peddel en spierkracht voortbewogen wordt. Ook kan de voortbeweging door zeilen, bomen of een motor ook voorkomen. Er zijn verschillende soorten kano’s onder andere: de Canadese kano, de expeditie kano, de zeewater kano, de vlak/binnenwater kano, de windwater kano en de opblaasbare kano. De snelheid van een kano is gemiddeld 5 km/h.

Een kajak is een spits en klein type boot dat doorgaans enkel door spierkracht en een peddel wordt voortbewogen. Kenmerkend is dat de kajak van boven dicht is met een of meer mangaten in het midden, waarbij de vaarder met de benen naar voren zit en met een dubbelbladige peddel vaart. Er zijn verschillende soorten kajakken onder andere: recreatieve kajak, de tourkajak, de expeditie kajak, de zeekajak en de wildwater kajak. De snelheid van een kajak is tussen de 6 a 7 km/h.

De advertenties zijn van particuliere adverteerders en bedrijven die kano’s en kajakken aanbieden. In deze categorie maken wij onderscheid in tweedehands en nieuwe kano’s en kajakken. U kunt gericht zoeken door de filters toe te passen aan de linker kant van de pagina. Ook kunt u rechts bovenin de sorteerknop gebruiken en sorteren op prijs, bouwjaar en datum.

Als u meer informatie wilt over een kano of kajak, kijk dan bij een van de advertenties. Daar staan informatieve teksten over de boten

Hebt u een kano of kajak te koop en wilt deze verkopen, klik hier om te adverteren op botentekoop.nl.