5 gevonden

1 PERSOONS KANO DAGGER BLISS STICK
€ 250

1 PERSOONS KANO DAGGER BLISS STICK

C Ligplaats:

Kano 1persoons polyethyleen super sterk ongeveer 180 lang

Rowy Wherry 26`
€ 3.750

Rowy Wherry 26`

  • Nieuw
  • 7,75 m
  • Hout
C Ligplaats: Pedro-Boat Zuidbroek

Deze nieuwe, overnaadse gebouwde en koper geklonken cederhouten wherry is een stukje meesterlijk vakmanschap. Licht gebouwd en met een slanke lijn. Ze biedt pla..

Toerkano
€ 75

Toerkano

C Ligplaats:

Toerkano merk Pavel Bone. Deze kano is gebouwd omstreeks 1975 en verkeert nog in goede staat. het is een lekkere stabiele kano die heerlijk rechtuit vaart.De wi..

canadese kano wijd water kano
€ 1.500

canadese kano wijd water kano

  • b.j. 2016
  • 4,3 m
  • Hout
C Ligplaats: ouderkerk a/d ijssel

Hand gemaakte kano van red cedar hout, opgebouwd uit latjes .Voorzien van 2 lagen versterkte epoxy en 2 lagen 2 DD lak.

Big Tobago
€ 450

Big Tobago

  • Nieuw
  • 2,5 m
  • PVC
C Ligplaats: Almere

Diverse nieuwe Kayaks, 2 persoons van € 759,- voor € 550,- en 1-persoons van € 599,- voor € 450,-

Kano's te koop op botentekoop.nl

Een kano is een boot die door middel van een peddel en spierkracht voortbewogen wordt. Ook kan de voortbeweging door zeilen, bomen of een motor ook voorkomen. Er zijn verschillende soorten kano’s onder andere: de Canadese kano, de expeditie kano, de zeewater kano, de vlak/binnenwater kano, de windwater kano en de opblaasbare kano. De snelheid van een kano is gemiddeld 5 km/h.

Een kajak is een spits en klein type boot dat doorgaans enkel door spierkracht en een peddel wordt voortbewogen. Kenmerkend is dat de kajak van boven dicht is met een of meer mangaten in het midden, waarbij de vaarder met de benen naar voren zit en met een dubbelbladige peddel vaart. Er zijn verschillende soorten kajakken onder andere: recreatieve kajak, de tourkajak, de expeditie kajak, de zeekajak en de wildwater kajak. De snelheid van een kajak is tussen de 6 a 7 km/h.

De advertenties zijn van particuliere adverteerders en bedrijven die kano’s en kajakken aanbieden. In deze categorie maken wij onderscheid in tweedehands en nieuwe kano’s en kajakken. U kunt gericht zoeken door de filters toe te passen aan de linker kant van de pagina. Ook kunt u rechts bovenin de sorteerknop gebruiken en sorteren op prijs, bouwjaar en datum.

Als u meer informatie wilt over een kano of kajak, kijk dan bij een van de advertenties. Daar staan informatieve teksten over de boten

Hebt u een kano of kajak te koop en wilt deze verkopen, klik hier om te adverteren op botentekoop.nl.