214 Woonboten en houseboats gevonden

Derde Havenarm 33
€ 369.000

Derde Havenarm 33

C Ligplaats: hilversum

Met bijzonder veel genoegen mogen wij deze fraaie watervilla aanbieden in het centraal gelegen Hilversum. Vanuit de beschutte havenkom heeft u een open vaarver..

Kalf R 29 rood
€ 249.000

Kalf R 29 rood

C Ligplaats: zaandam

Wij zijn trots op het feit deze unieke woonark, ook wel watervilla genoemd, in de verkoop te hebben gekregen. De woonark ligt aan een rustige weg en in vaa

Woonboot Caravan
€ 16.950

Woonboot Caravan

  • b.j. 2002
  • 9,1 m
  • Staal
C Ligplaats: drimmelen

Mooie caravan op het water, dik gebouwd, stabiel. Van binnen scheeps ingetimmerd, kant en klaar voor langer verblijf aan boord. Geen motor.

Ringdijk 39
€ 275.000

Ringdijk 39

C Ligplaats: wijdewormer

VIRTUEEL BEZICHTIGEN ? BEZOEK ONZE WEBSITE VOOR EEN 3D VIEW VAN DEZE WONING DE BETAALBARE LUXE WOONARK BESTAAT! In het dorp Neck, gelegen in de Wijdewormer Ri..

Stationsweg 8
€ 275.000

Stationsweg 8

C Ligplaats: gorinchem

Op een geweldige locatie met een wijds uitzicht ligt deze keurig onderhouden, in 1999 gebouwde woonark met betonnen casco. Heeft u altijd al op het water willen..

Nieuwe Prinsengracht 4 Z
€ 349.000

Nieuwe Prinsengracht 4 Z

C Ligplaats: amsterdam

Een bijzonder goed onderhouden woonark op een al even bijzondere locatie………… Deze fraaie combinatie van verzorgde en degelijke woonark met eigentijdse comfort ..

Stelling 45
€ 469.000

Stelling 45

C Ligplaats: velsen-zuid

Prachtige zeer ruime watervilla met riant uitzicht in het centraal gelegen Velsen-Zuid! Omringd door natuur- en recreatiegebied, op luttele afstand van Amsterd..

Windrooskade 2 K
€ 329.000

Windrooskade 2 K

C Ligplaats: amsterdam

In het dynamische gebied van de Oostelijke Eilanden bieden wij op de Windrooskade te Amsterdam dit varende woonschip te koop aan. Deze motorkotter heeft na de ..

Amsteldijk 869
€ 489.000

Amsteldijk 869

C Ligplaats: amsterdam

Fraai, varend woonschip aan de Amstel te koop! Als 2e en buitenste schip gelegen aan de Amstel geniet u elk moment van de dag van dit prachtige weidse uitzicht..

Zeeburgerpad 124
€ 569.000

Zeeburgerpad 124

C Ligplaats: amsterdam

Riante watervilla op gewilde locatie te koop op het Zeeburgerpad in Amsterdam! Deze watervilla heeft alle kenmerken die u vast nieuwsgierig maken naar deze wat..

Amstel 234 B
€ 539.000

Amstel 234 B

C Ligplaats: amsterdam

Een locatie in het centrum van Amsterdam om van te dromen, aan de Amstel bij de Magere Brug, temidden van de Hermitage, theater Carré, de Stopera, tussen de Kei..

Nieuwpoortkade 4
€ 389.000

Nieuwpoortkade 4

C Ligplaats: amsterdam

De Nieuwpoortkade is misschien niet bij iedereen bekend maar wist u dat deze fraaie, zeer rustige, ligplaats zich aan de rand van de populaire Staatsliedenbuurt..

Prinsengracht 239 S
€ 660.000

Prinsengracht 239 S

C Ligplaats: amsterdam

Een unieke gelegenheid om op toplocatie in het centrum van Amsterdam uw eigen droomschip te bouwen! In samenwerking met CMS Schepen te Leeuwarden kunnen wij ee..

Braakdijk R 2
€ 369.000

Braakdijk R 2

C Ligplaats: zaandam

Zeer goed verzorgde watervilla met ruime tuin en carport nabij prachtig natuurgebied. De prachtige ligging, met uitzicht op het Hollandse polderlandschap spree..

Arkenpark De Plashoeve 10
€ 398.000

Arkenpark De Plashoeve 10

C Ligplaats: vinkeveen

In het hart van het prachtige plassengebied in Vinkeveen ligt deze prachtige woonark met zeer fraaie tuin en insteekhaven voor eigen plezierboot. Een bijzonder ..

Woonboten en Houseboats te koop op botentekoop.nl

Altijd al in een woonboot willen wonen? In deze categorie van Botentekoop.nl hebben wij meer dan 200 woonboten te koop staan!

Woonboten zijn er in verschillende soorten en maten. De woonboten zijn opgedeeld in twee categoriën, namelijk woonboten met betonnen casco en woonboten met een stalen casco. Met een woonboot met een betonnen casco heeft u uitzicht over het water. Dat komt doordat de woonruime zich boven de waterlijn bevindt. Bij een woonboot met een stalen casco is de woonruimte onder de waterlijn gebouwd.

De voordelen van wonen in een woonboot zijn dat u veel privacy heeft, u hoeft geen rekening te houden met de buren, u heeft minder last van geluidsoverlast. Ook zijn woonboten minder gebonden aan bouwkundige regels.

Op de website van botentekoop.nl variëren de prijzen van de woonboten van €105.000 tot €975.000. De bekende merken zijn: Luxe Motor, Harris, Marine, Cruising Home, Kalf, Nautic.

De advertenties zijn van particuliere woonboten adverteerders en bedrijven die woonboten aanbieden. In deze categorie maken wij onderscheid in tweedehands en nieuwe boten.

U kunt gericht zoeken door de filters toe te passen aan de linker kant van de pagina. Ook kunt u rechts bovenin de sorteerknop gebruiken en sorteren op prijs, bouwjaar en datum.

Als u meer informatie wilt over de woonboten, kijk dan bij een van de advertenties. Daar staan informatieve teksten over de motoren.

Hebt u een woonboot te koop en wilt u deze verkopen, klik hier om te adverteren op botentekoop.nl.