Enkhuizen 500

€ 22.495,-
Enkhuizen 500 een handzame, robuuste overnaadse motorsloep. Gebouwd naar het originele ontwerp van een Engelse reddingsloep.

De Enkhuizen 500 een handzame, robuuste overnaadse motorsloep. Origineel ontwerp van een Engelse reddingsloep.

Overnaadse polyester romp. Doorlopende, ruim afgeballaste kielbalk. Polyester binnenschaal. Volgeschuimde, trillingreducerende motorfundatie. Robuuste roestvrijstalen hak voor extra bescherming van schroef en roer. Roestvrijstalen stevenbeslag met sleepoog. Ingelamineerd trimvlak. Antifouling. Kabelaring met handgeknoopte kopleguaan en roestvrijstalen spanners in massief teakhouten lijst. Navigatieverlichting. Drie forse roestvrijstalen bolders. Roestvrijstalen vlaggenstokhouder Aangehangen roer met teakhouten wangen. Teakhouten helmstok met roestvrijstalen beslag. Vetus 13 PK 2 cilinder dieselmotor. Extra geluidsisolatie in de motorkast Instrumentenpaneel met startslot, toeren-/urenteller, controle-lampen en voltmeter. Milieuvriendelijk watergesmeerd schroefassysteem. Onderhoudsvrije accu met hoofdschakelaar Waterafscheider en groffilter. Brandstoftank van 25 liter met brandstofafsluiter. Luxe buiskap met grote ramen, oprolbaar voorraam en RVS frame, schuin aflopende achterkleed. Voor en achter comfortabele rondzitbanken. Kussenset bestaand uit 4 gecapitioneerde spatwaterbestendige zitkussens Teakhout op de motorkast. RVS snap-ogen in de kuip. Grote bergruimte in het vooronder en onder de U-vormige voor- en achterbanken.

Meer informatie: www.enkhuizensloep.nl
Kenmerken
Merk:

Enkhuizen

Type:

500

Bouwjaar: Nieuw
Modeljaar: 2017
Lengte: 5 m
Breedte: 2,1 m
Diepgang: 0,45 m
Prijs: € 22.495,-
Rompmateriaal: Polyester
Werf gebouwd: Al 25 jaar
Ligplaats: Enkhuizen
Gewicht: 730 kg
Rompvorm: Rondspant
Doorvaarthoogte: tot 5m
Besturing: Helmstok
Motor
Merk: Vetus
Bouwjaar motor: 2016
Aantal cilinders: 2
Aandrijving: vaste schroef
Brandstof: Diesel
Tank: 25 l
Vermogen: 10 tot 30pk
Type motor: Binnenboordmotor
Interieur
Geluidsinstallatie: optioneel
Uitrusting
Buiskap: H
Zwemtrap: optioneel
Navigatie & electronica
Navigatieverlichting: optioneel
Veiligheid
Lenspomp: H
Brandblusser: H
Ligplaats:

Stoop Jachtbouw / Enkhuizen Sloep

Stoop Jachtbouw, bouwer van de Enkhuizen sloepen en Tenders, kwaliteitssloepen met een onvervalste karakter v/d oorspronkelijke reddingssloep.Enkhuizensloep bouwt al bijna 25 jaar op ambachtelijke wijze puur Hollandse sloepen en tenders. Allemaal unieke schepen die volgens de specificatie van de opdrachtgever met de hand zijn gebouwd. Schepen die zowel voor de pleziervaart als voor de beroepsvaart geschikt zijn, omdat uitsluitend de beste materialen worden gebruikt.