Enkhuizen 570

€ 26.250,-
Enkhuizen 570 een van de meest succesvolle modellen in de lijn van de Enkhuizensloepen, Nieuw vanaf € 26.250.

De Enkhuizen 570 is een van de meest succesvolle modellen in de lijn van de Enkhuizensloepen. Net als de andere modellen wordt de 570 volledig in Nederland met de hand gebouwd

De 570 heeft dezelfde oogstrelende lijnen en prettige vaareigenschappen als de Enkhuizen 500. Hierdoor is de 570 zeer wendbaar, koersvast en uitermate stabiel. Veiligheid staat immers voorop. En door de moderne polyester constructie is hij bovendien onderhoudsarm.

De klassieke uitstraling, de ruime kuip met comfortabele rondzit, de geringe diepgang en de perfecte afwerking zijn een aantal kenmerken van de Enkhuizen 570

Evenals de andere Enkhuizensloepen, wordt ook de Enkhuizen 570 geheel gebouwd naar de wensen en de persoonlijke smaak van de klant. Op de werf in Enkhuizen kunnen we u laten zien dat we daarbij erg ver gaan, zodat we tot nog toe vrijwel iedere wens van de klant hebben kunnen verwezenlijken. Een Enkhuizensloep is daardoor niet zomaar een sloep, maar úw sloep..

Meer informatie: www.enkhuizensloep.nl
Kenmerken
Merk:

Enkhuizen

Type:

570

Bouwjaar: Nieuw
Modeljaar: 2017
Lengte: 5,5 m
Breedte: 2,15 m
Diepgang: 0,45 m
Prijs: € 26.250,-
Rompmateriaal: Polyester
Ligplaats: Enkhuizen
Gewicht: 805 kg
Rompvorm: S-spant
Doorvaarthoogte: tot 5m
Motor
Merk: VETUS
Type: M2D
Bouwjaar motor: 2016
Aantal motoren: 1
Aantal cilinders: 2
Brandstof: Diesel
Tank: 40 l
Vermogen: 10 tot 30pk
Type motor: Binnenboordmotor
Uitrusting
Anker: H
Buiskap: H
Zeilhoezen: optioneel
Zwemtrap: optioneel
Electra & water
Omvormer: optioneel
Navigatie & electronica
Navigatieverlichting: H
Dieptemeter: optioneel
Kompas: optioneel
Veiligheid
Lenspomp: H
Brandblusser: H
Ligplaats:

Stoop Jachtbouw / Enkhuizen Sloep

Stoop Jachtbouw, bouwer van de Enkhuizen sloepen en Tenders, kwaliteitssloepen met een onvervalste karakter v/d oorspronkelijke reddingssloep.Enkhuizensloep bouwt al bijna 25 jaar op ambachtelijke wijze puur Hollandse sloepen en tenders. Allemaal unieke schepen die volgens de specificatie van de opdrachtgever met de hand zijn gebouwd. Schepen die zowel voor de pleziervaart als voor de beroepsvaart geschikt zijn, omdat uitsluitend de beste materialen worden gebruikt.