Enkhuizen 580 tender

€ 31.950,-
Enkhuizen 580 tender, stoere, compacte tender, die een voor deze scheepslengte ongekende binnenruimte heeft.

Enkhuizen 580 .

Geïnspireerd door de Enkhuizen 630 heeft huisontwerper Jan-Pieter Vredeveld een stoere, compacte tender ontworpen die een voor deze scheepslengte ongekende binnenruimte heeft. De karakteristieke eigenschappen van de Enkhuizen tender is volledig behouden in dit nieuwe model. De stoere stijlsteven, de prachtige zeeg en de buitengewoon stijlvolle spiegel met geïntegreerd zwemplateau en de hoogwaardige afwerking met massief teakhout zijn kenmerken van de Enkhuizensloep tenderlijn die zich duidelijk manifesteren in de Enkhuizen 580 Tender.

De rompvorm van het nieuwe model nodigt uit voor het varen in een zeer breed scala aan vaargebieden. Door de geringe diepgang en de uitgekiende wijze waarop de romp het water los laat, trekt de boot weinig golven in ondiep water. Een boot met respect voor oevers en overige watersporters. Op groter water kan een hoge snelheid worden bereikt, zelfs met een geringe motorisatie, doordat de romp snel planeert. Zo kan een grote afstand in korte tijd en in alle comfort worden afgelegd.

Meer informatie: www.enkhuizensloep.nl
Kenmerken
Merk:

Enkhuizen

Type:

580 tender

Bouwjaar: Nieuw
Modeljaar: 2017
Lengte: 5,8 m
Breedte: 2,25 m
Diepgang: 0,55 m
Prijs: € 31.950,-
Rompmateriaal: Polyester
Werf gebouwd: H
Ligplaats: Enkhuizen
Postcode ligplaats: 1601 MR
Gewicht: 1000 kg
Rompvorm: V-bodem
Doorvaarthoogte: tot 5m
Besturing: Stuurwiel
Kielsoort: vaste kiel
Motor
Merk: Vetus
Type: M2.06
Bouwjaar motor: 2013
Aantal motoren: 1
Aantal cilinders: 2
Aandrijving: vaste schroef
Brandstof: Diesel
Uitrusting
Anker: H
Buiskap: H
Navigatie & electronica
Navigatieverlichting: H
Veiligheid
Lenspomp: H
Brandblusser: H
Ligplaats:

Stoop Jachtbouw / Enkhuizen Sloep

Stoop Jachtbouw, bouwer van de Enkhuizen sloepen en Tenders, kwaliteitssloepen met een onvervalste karakter v/d oorspronkelijke reddingssloep.Enkhuizensloep bouwt al bijna 25 jaar op ambachtelijke wijze puur Hollandse sloepen en tenders. Allemaal unieke schepen die volgens de specificatie van de opdrachtgever met de hand zijn gebouwd. Schepen die zowel voor de pleziervaart als voor de beroepsvaart geschikt zijn, omdat uitsluitend de beste materialen worden gebruikt.