Enkhuizen 615

€ 33.195,-
Enkhuizen 615, , Mooie, stabiele, overnaadse spiegelsloep.

De Enkhuizen 615 is een mooie, stabiele, overnaadse spiegelsloep. De ruime rondzit geeft een comfortabele zitplaats aan 6 tot 8 personen. De geringe diepgang en de bescheiden buitenmaten maken de 615 geschikt voor uiteenlopende vaargebieden.

De 615 is gemodelleerd naar de visserssloepen die aan de Engelse Oostkust duizenden gezinnen een inkomen boden. Ruime, stabiele sloepen die jarenlang gebruikt werden om de kustwateren van de Noordzee te bevissen.

Aan deze visserssloepen heeft de Enkhuizen 615 zijn rompvorm te danken. Visgerei en bun hebben in de 615 plaatsgemaakt voor een comfortabel interieur, afgewerkt met teakhout. En de oude Engelse motoren hebben in de 615 plaatsgemaakt voor moderne, zuinige diesels of fluisterstille elektro motoren. Gebleven zijn de prachtige vorm en de uitstekende vaareigenschappen.

Door de hoge rugleuning en beenhoogte wordt een aangenaam verblijf geboden, ook op de langere tochten. De Enkhuizen 615 is zowel geschikt voor het IJsselmeer als voor gezellige dagtochten door de polder. De diepe zit biedt veiligheid voor jong en oud, ook als het water wat ruwer wordt. Hoogwaardig afgewerkt interieur

Het interieur is stijlvol afgewerkt met teakhout. De zwaar geïsoleerde motorkast is voorzien van een teakhouten paneel met slingerlijsten. Uiteraard kan de 615 worden uitgerust met talloze comfort verhogende opties, zoals een toilet, een zonnedek of een kombuis.

Standaard wordt de Enkhuizen 615 geleverd met een hydraulische stuurstand. Een helmstok gestuurde uitvoering is op verzoek ook leverbaar.

De geringe diepgang in combinatie met de uiterst kleine draaicirkel en de bescheiden afmetingen, maken deze sloep bij uitstek geschikt voor dagtochten in polders, op meren en rivieren of op wat groter water. Het DNA van de visserssloep is in de 615 immers zorgvuldig gekoesterd. Diesel- of electroaandrjving

De sloep is leverbaar met diverse dieselmotoren of met fluisterstille elektro-motoren. Voor de schipper die de milieuvriendelijke elektro-motor wil combineren met een ongeëvenaarde actieradius, is de 615 ook uit te rusten met een hybride aandrijving.

De Enkhuizen 615 staat met al zijn kwaliteiten garant voor een geslaagde dag op het water.


Hand gebouwd op de werf in Enkhuizen

Evenals de andere Enkhuizensloepen, wordt ook de Enkhuizen 615 geheel gebouwd naar de wensen en de persoonlijke smaak van de klant.

Op de werf in Enkhuizen kunnen we u laten zien dat we daarbij erg ver gaan, zodat we tot nog toe vrijwel iedere wens van de klant hebben kunnen verwezenlijken.

Een Enkhuizensloep is daardoor niet zomaar een sloep, maar úw sloep.Meer informatie: www.enkhuizensloep.nl
Kenmerken
Merk:

Enkhuizen

Type:

615

Bouwjaar: Nieuw
Modeljaar: 2017
Lengte: 6,15 m
Breedte: 2,35 m
Diepgang: 0,45 m
Prijs: € 33.195,-
Rompmateriaal: Polyester
Werf gebouwd: H
Ligplaats: Enkhuizen
Postcode ligplaats: 1601 MR
Gewicht: 1100 kg
Doorvaarthoogte: tot 5m
Besturing: Stuurwiel
Kielsoort: vaste kiel
Motor
Merk: Vetus
Type: M2.06
Aantal motoren: 1
Aantal cilinders: 2
Brandstof: Diesel
Tank: 42 l
Vermogen: 10 tot 30pk
Uitrusting
Anker: H
Buiskap: H
Navigatie & electronica
GPS: H
Veiligheid
Lenspomp: H
Brandblusser: H
Ligplaats:

Stoop Jachtbouw / Enkhuizen Sloep

Stoop Jachtbouw, bouwer van de Enkhuizen sloepen en Tenders, kwaliteitssloepen met een onvervalste karakter v/d oorspronkelijke reddingssloep.Enkhuizensloep bouwt al bijna 25 jaar op ambachtelijke wijze puur Hollandse sloepen en tenders. Allemaal unieke schepen die volgens de specificatie van de opdrachtgever met de hand zijn gebouwd. Schepen die zowel voor de pleziervaart als voor de beroepsvaart geschikt zijn, omdat uitsluitend de beste materialen worden gebruikt.