Enkhuizen 630 tender

€ 34.195,-
Enkhuizen 630 een Tender voor het varen in een zeer breed. vaargebied.

Enkhuizen 630

Deze Tender nodigt uit voor het varen in een zeer breed scala aan vaargebieden. Door de geringe diepgang en de uitgekiende wijze waarop de romp het water los laat, trekt de boot weinig golven in ondiep water. Een boot met respect voor oevers en overige watersporters. Op groter water kan een hoge snelheid worden bereikt, zelfs met een geringe motorisatie, doordat de romp snel planeert. Zo kan een grote afstand in korte tijd en in alle comfort worden afgelegd.

De 630 wordt uitgerust met een robuust en veilig elektrisch systeem, zodat alle moderne hulpmiddelen op een betrouwbare wijze geïntegreerd kunnen worden.

Naast het hoge standaard niveau, kan de eigenaar verregaand variëren in het interieur. Zo kan er gekozen worden uit diverse vormen instaptreden, kastjes, stuurconsoles en motorkisten. Iedere Enkhuizen 630 krijgt hierdoor een eigen uitstraling, zeker als ook de bekleding en de rompkleuren in ogenschouw worden genomen

Meer informatie: www.enkhuizensloep.nl
Kenmerken
Merk:

Enkhuizen

Type:

630 tender

Bouwjaar: Nieuw
Modeljaar: 2017
Lengte: 6,4 m
Breedte: 2,25 m
Diepgang: 0,55 m
Prijs: € 34.195,-
Rompmateriaal: Polyester
Werf gebouwd: H
Ligplaats: Enkhuizen
Postcode ligplaats: 1601 MR
Gewicht: 1200 kg
Rompvorm: V-bodem
Doorvaarthoogte: tot 5m
Besturing: Stuurwiel
Kielsoort: vaste kiel
Motor
Merk: V
Type: M2C5
Bouwjaar motor: 2014
Aantal motoren: 1
Aantal cilinders: 2
Aandrijving: vaste schroef
Brandstof: Diesel
Cilinderinhoud: 3000 cc
Tank: 42 l
Vermogen: 10 tot 30pk
Uitrusting
Anker: H
Buiskap: H
Navigatie & electronica
Navigatieverlichting: H
Veiligheid
Lenspomp: H
Brandblusser: H
Ligplaats:

Stoop Jachtbouw / Enkhuizen Sloep

Stoop Jachtbouw, bouwer van de Enkhuizen sloepen en Tenders, kwaliteitssloepen met een onvervalste karakter v/d oorspronkelijke reddingssloep.Enkhuizensloep bouwt al bijna 25 jaar op ambachtelijke wijze puur Hollandse sloepen en tenders. Allemaal unieke schepen die volgens de specificatie van de opdrachtgever met de hand zijn gebouwd. Schepen die zowel voor de pleziervaart als voor de beroepsvaart geschikt zijn, omdat uitsluitend de beste materialen worden gebruikt.