Princess 36 Riviera

€ 47.500,-

Deze ruime Princess 36 heeft een mooi orgineel interieur met 2 hutten en een badkamer met douche en toilet een ruime keuken, en de buitenkuip is enorm groot, de boot is voor zien van een nieuwe kap [creme] en nieuwe buitenkussens in de kuip. er is recentelijk voor 30.000euro aan gerepareerd en onderhoud gedaan [aantoonbaar met rekeningen] nieuwe turbo,s - nieuwe dynamo,s - nieuwe startmotoren, ect ect, een mooi schip.

Meer informatie: schepenmarkt.nl
Kenmerken
Merk:

Princess

Type:

36 Riviera

Bouwjaar: 1988
Lengte: 10,9 m
Prijs: € 47.500,-
Rompmateriaal: Polyester
Werf gebouwd: H
Ligplaats: zaandam
Rompvorm: V-bodem
Aantal hutten: 2
Aantal slaapplaatsen: 6
Toilet(ten): 1
Besturing: Stuurwiel
Motor
Merk: Volvo Penta
Type: TAMD 61 306 PK
Bouwjaar motor: 1988
Aantal motoren: 2
Aantal cilinders: 6
Aandrijving: vaste schroef
Brandstof: Diesel
Type motor: Binnenboordmotor
Ligplaats:

Schepenmarkt

Wilt u uw boot of schip verkopen en bent u op zoek naar een goede bemiddelingspartner? Schepenmarkt.nl is een ideale manier om uw boot onder de aandacht te vestigen. Als u geen eigen ligplaats heeft, kunt u onze steiger gebruiken, die ligt aan de Zaan, in Zaandam, vlakbij de Den Uylbrug.

Wij nemen al het verkoopwerk van u over. U hoeft de eerste drie maanden geen liggeld te betalen (informeer naar de voorwaarden) en de bemiddeling tussen verkoper en klant nemen wij voor onze rekening. Ook de promotie aan de steiger en op diverse websites is onze verantwoordelijkheid.
Hiervoor vragen wij een commissie van 5% van de verkoopprijs.

Wij houden van persoonlijk contact en verzoeken u dan ook om telefonisch contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.