Quicksilver Activ 555 CABIN

€ 24.840,-
Deze prachtige nieuwe Quicksilver Activ 555 CABIN is te koop vanaf € 24.840,- incl. Mercury 80 PK motor.

De Activ 555-cabine is voor 6 personen. En bevat alles wat u nodig heeft voor een goede tijd op het water. Kies een plek op de boeg of cockpit-serre, pak een drankje uit de optionele koelkast of geniet van je favoriete nummers op het stereosysteem.

Het roer van de Activ 555 Cabin is ontworpen om de functionaliteit te verbeteren en de ruimte te optimaliseren. Als piloot heeft u alles wat u nodig hebt binnen handbereik. Er is een sportstuurwiel, een geïntegreerde armsteun en voetsteunen en met de Activ Trim kunt u rekenen op moeiteloze en optimale motorprestaties. Wanneer je zin hebt om te pauzeren, schakel je gewoon de motor uit en draai je je stoel rond naar de rest van de mensen. Binnen is de cabineruimte geoptimaliseerd en geeft de binnenhemel een vleugje gezelligheid. Een lichtdoorlatende schuifdeur en zijdelingse dakluiken zorgen voor een licht en comfortabel verblijf.

De Activ 555 Cabin is het hele jaar door een alleskunner. Het heeft leuke plekken om te ontspannen rondom. Ga zitten aan de gezellige cabinetafel of zet de stoelen om in een ruime dubbele slaapplaats van 2 m. In de cockpit is de opbergruimte handig weggestopt onder de stoelen op de achterbank. Gecombineerd, is de Activ 555 Cabin uitgerust met voldoende ruimte om je persoonlijke bezittingen, zonneschermen en andere items droog en veilig te houden.

Met de Smart Edition kunt u gemiddeld 10% besparen in vergelijking met bestelopties.

Ga naar onderstaande webside om uw boot samen te stellen met de gewenste optie's.

https://www.quicksilver-boats.com/int/en/configure-your-boat/

Meer informatie: www.boatingworldalmere.nl
Kenmerken
Merk:

Quicksilver

Type:

Activ 555 CABIN

Bouwjaar: Nieuw
Modeljaar: 2018
Lengte: 5,5 m
Breedte: 2 m
Diepgang: 0,42 m
Prijs: € 24.840,-
Rompmateriaal: Polyester
Werf gebouwd: H
Ligplaats: Almere
Postcode ligplaats: 1351 AH
Gewicht: 865 kg
Aantal hutten: 1
Aantal slaapplaatsen: 2
Motor
Merk: Mercury
Type: F 80 ELPT EFI
Bouwjaar motor: 2018
Draaiuren: 0
Vermogen: 30 tot 100pk
Navigatie & electronica
Navigatieverlichting: H
Ligplaats:

Boatingworld Almere - Heba

Boatingworld Almere (HEBA AQUASPORT) DE GROOTSTE WATERSPORT WINKEL VAN FLEVOLAND Importeur van Stingray en Nuova Jolly boten en dealer van o.a: Zodiac, Suzumar, GALLEGARI, Suzuki service point, Mercury, Yamaha, Mercruiser, Volvo service point, Trailer verhuur, Boot verhuur, Winterstalling, Onderhoud, Revisie.