Watersportlinks van Onderhoud, reparatie & stalling


Totaal 7 links naar watersportbedrijven.

Friesland
Jachtwerf Oost b.v.
Jachtwerf Oost is al sinds 1968 bekend als bouwer van de markante Oostvaarder Kotterjachten: stoere, robuuste en zeewaardige jachten, die naar alle delen van de wereld hun weg hebben gevonden.
www.jachtwerfoost.nl/
Smelne Yachtcenter B.V.
Smelne, meer dan 38 jaar ervaring in het bouwen van hoogwaardige kwaliteit luxe stalen Smelne motorjachten. Met 32 modellen in ons programma zijn we een van de meest flexibele werven van Nederland.
http://smelne.nl/

 


Gelderland
Euroship Services
Eerst even voorstellen, Euroship Services is een computer- en snijbedrijf voor de Nederlandse scheeps- en jachtbouw. Wij zijn een klein gespecialiseerd bedrijf en produceren bouwpakketten voor de meest uiteenlopende schepen. Wij hebben de beschikking over snelle computers en een eigen werkplaats om het snijwerk en de staalvoorbewerking uit te voeren. Onze computergestuurde snijmachine kan platen snijden van 12 meter lang en 3 meter breed. Bij grotere projecten kunnen we wel tot 75 ton staal per week ver
http://www.euroshipservices.nl/

 


Noord-Holland
Jachtservice Breukelen
Dé jachtservice en Vetus Center van Midden Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud, reparatie en inbouwen van Vetus motoren en boegschroeven. Ook voor cosmetisch onderhoud als wassen, polijsten en poetsen, maar ook schilder- en lakwerk bent u aan het juiste adres. Wij bieden een vernieuwde jachthaven met 92 ligplaatsen. Voor een zorgenvrije winterstalling bieden wij full-service pakketten (incl. onderhoud en winterklaar maken).
www.jachtservicebreukelen.nl

 


Utrecht
Bootruitspecialist
De Bootruitspecialist levert al meer dan 25 jaar bootruiten en heeft veel ervaring in de bewerking van diverse kunststoffen.
www.bootruitspecialist.nl

 


Zeeland
Beekman Watersport BV
Wij bieden u de mogelijkheid om uw boot te stallen in onze beveiligde winterstalling. In onze ruime loods kunnen wij meer dan 100 boten plaatsen voor de winterstalling. Uw boot kan nadat de motor een winterbeurt heeft gehad zo onze stalling in tot het nieuwe seizoen.
www.beekmanboten.nl

 


Zuid-Holland
Verschuur Watersport
Dealer van vele bekende merken, Quicksilver, Valiant, Aquamar, Topcraft, Oudhuijzer. Maar ook uw adres voor een betrouwbare occasion.
www.verschuurwatersport.nl

 Zelf adverteren met een watersportlinkbanner? Klik hier
Informatie Adverteren Contact Botentekoop Magazine Vacatures Meest gestelde vragen Tips
© 1996 - 2018 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex BV. Volg ons op: p o q