Luxe motor Varend woonschip

€ 350.000,-

Prachtig varend woonschip

Deze ruime “Luxe motor” is in de afgelopen jaren grondig verbouwd en verkeert in goede staat van onderhoud. Het woonschip ligt op een eigen ligplaats in het hartje van Nijmegen, in de Waalhaven: een centrale, maar rustige locatie. Het woonschip heeft een heerlijk licht, modern interieur met behoudt van originele scheepse elementen.

Bij de verbouwing van dit woonschip is goed nagedacht over duurzame en energiebesparende maatregelen. Het woonschip is zeer goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming middels een Vaillant warmtepomp. Deze warmtepomp verwarmt het woonschip duurzaam door energie uit het oppervlaktewater te halen en levert een flinke besparing op uw energierekening. Tevens bevindt zich in het woonschip een dieselgestookte CV-ketel als back-up (vrijwel nooit nodig) en is de living voorzien van een fraaie houtkachel. De toiletten aan boord worden gespoeld met gefilterd oppervlaktewater wat zorgt voor een flinke besparing in drinkwaterverbruik. Er zijn aansluitingen op elektra, water, tv en internet.

Interieur

Naast een moderne en luxe woning (gerealiseerd in 2009) met living, royale keuken (voorzien van alle gemakken en robuuste apparatuur van topmerken) 3 slaapkamers en een ruime badkamer, beschikt het woonschip over een ruime werkruimte/atelier, welke eventueel om te bouwen is tot extra (slaap)kamer, en een bijkeuken met veel bergruimte. Door de vele grote dakramen en patrijspoorten heeft het woonschip over een zeer goede lichtinval. In 2017 is ook het stuurhuis geheel aangepakt. Op het achterdek bevindt zich een ruim terras. Kortom een sfeervolle moderne waterwoning op een toplocatie in het centrum van Nijmegen.

Het woonschip bevindt zich in varende staat en is voorzien van boegschroef, generator, vuilwatertank (5m3, momenteel niet in gebruik), ankerlier en een bijbootje (schottelvlet) Het schip is CVO voorbereid, certificering uit te voeren bij volgende hellingbeurt. Geen overdrachtsbelasting, levering op korte termijn is mogelijk.

Voor meer informatie en foto's, bezoek onze website www.koopeenwoonschip.nl

Meer informatie: koopeenwoonschip.nl/
Kenmerken
Merk:

Luxe motor

Type:

Varend woonschip

Bouwjaar: 1924
Lengte: 39 m
Breedte: 5,37 m
Prijs: € 350.000,-
Rompmateriaal: Staal
Werf gebouwd: H
Ligplaats: Waalhaven
Ligplaats Land: Nijmegen
Waterverplaatsing: 274 ton
Doorvaarthoogte: tot 5m
Aantal slaapplaatsen: 5
Toilet(ten): 2
Besturing: Stuurwiel
Motor
Merk: Gardner
Type: *LW
Aantal cilinders: 8
Brandstof: Diesel
Boegschroef: H
Vermogen: 100 tot 250pk
Interieur
Bad/douche: H
TV: H
Vriezer: H
Oven: H
Magnetron: H
Verwarming: H
Achterkajuit: H
Uitrusting
Anker: H
Bijboot: H
Electra & water
Acculader: H
Omvormer: H
Waterdruk systeem: H
Waterboiler: H
Ligplaats:

Koopeenwoonschip

Het internet staat vol met allerlei verkoopsites en scheepsmakelaars. Maar welke moet je nu hebben? Welke is de voordeligste? En welke is de beste? Wij zagen door de bomen het bos niet meer. Daarom zijn we gestart met koopeenwoonschip, een website waarop jij jouw woonschip snel en voor een goede prijs kunt verkopen en waar de woonschepen waar jij naar zoekt aan worden geboden. Koopeenwoonschip heeft een breed aanbod, met goede foto’s en uitgebreide informatie per schip. Daarnaast proberen wij de markt zo breed mogelijk te maken door onze website in 3 talen aan te bieden. Zo richten we ons op de Nederlandse markt en direct ook op de Engelse, Belgische en Franse markt. Kortom we bieden een breed aanbod aan woonschepen van hoge kwaliteit en doen dit in 4 landen tegelijkertijd! Hiermee vergroten we de kans dat jouw schip snel en tegen de juiste prijs wordt verkocht. Bent u op zoek naar een woonschip of naar een casco voor uw project dan kunnen wij u zeker helpen. Naast het bieden van een platform met een