Spits Woonschip

€ 320.000,-
Prachtig woonschip in hartje Rotterdam, Deze zeer ruime "Spits" is in de afgelopen jaren zeer grondig verbouwd. Zie www.koopeenwoonschip.nl

Prachtig varend woonschip in hartje Rotterdam

Deze zeer ruime "Spits" is in de afgelopen jaren zeer grondig verbouwd en verkeert in perfecte staat van onderhoud. Dit prachtige woonschip ligt op de kop van Zuid, in het hartje van Rotterdam, in de Binnenhaven: een zeer centrale locatie, vlakbij de Erasmusbrug en het Noordereiland. Het woonschip heeft een comfortabel, luxe en modern interieur met veel daglicht en met behoud van het originele karakter.

Bij de verbouwing van dit woonschip is gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige materialen geschikt voor maritieme toepassing en het resultaat is dan ook erg geslaagd. De huidige eigenaar is werkzaam in de scheepsbouw en heeft vanuit zijn achtergrond kosten nog moeite gespaard om het schip professioneel om te bouwen. Veelal zijn onderhoudsvrije materialen gebruikt met oog op gebruiksgemak en onderhoud. Het woonschip is zeer goed geïsoleerd en voorzien van "Rockwool Marine Slab" isolatiematerialen met een totale dikte van 105 mm. Daarnaast is de betimmering volledig zwevend aangebracht om contactgeluid te voorkomen. De vloer is op rubber geplaatst en het plafond hangend in rubber aangebracht, hier zijn vervolgens de wanden tussen gezet. Dit alles zorgt ervoor dat de betimmering nergens in direct contact staat met het casco. De wanden in het interieur zijn meer dan 30 mm dik, zelfdragend en allen verlijmd en geschroefd.

Het woonschip wordt verwarmd middels een dieselgestookte CV-ketel van 27,5 KW en een gezellige houtkachel. Voorts is het schip voorzien van airconditioning die door haar moderne inverter technologie zorgt voor een gelijkmatig comfortabel binnenklimaat en tevens energie uitspaart. Er zijn aansluitingen op elektra, water, tv en internet.

Interieur

Naast een moderne en luxe woning (+/- 125 m2, gerealiseerd in 2011) met living, royale keuken (greeploos design en voorzien van alle gemakken, Bauknecht apparatuur) 3 slaapkamers met in totaal 4/5 slaapplaatsen, en een ruime badkamer, beschikt het woonschip ook nog over de oorspronkelijke schipperswoning in het achteronder. Deze ruimte is geheel origineel en gerestaureerd en beschikt over prachtige details zoals de oorspronkelijke schouw en 2 bedstedes (4 slaapplaatsen). Tevens bevinden zich in het ruime vooronder het matrozenverblijf met 1 slaapplaats en een werkplaats. Kortom een zeer ruime, luxe en moderne waterwoning op een fantastische locatie in het centrum van Rotterdam.

Het woonschip bevindt zich in goede varende staat en is voorzien van een volledig gereviseerde motor, boegschroef voorbereiding, twee generatoren en twee ankerlieren. Het schip is CVO voorbereid, certificering uit te voeren bij volgende hellingbeurt. Geen overdrachtsbelasting, levering op korte termijn is mogelijk.

Voor meer informatie, zie www.koopeenwoonschip.nl of neem contact met ons op!

Meer informatie: www.koopeenwoonschip.nl
Kenmerken
Merk:

Spits

Type:

Woonschip

Bouwjaar: 1936
Lengte: 38,85 m
Breedte: 5,08 m
Diepgang: 1,1 m
Prijs: € 320.000,-
Rompmateriaal: Staal
Werf gebouwd: H
Ligplaats: Binnenhaven, Rotterdam
Ligplaats Land: Nederland
Waterverplaatsing: 354,94 ton
Rompvorm: Rondspant
Doorvaarthoogte: tot 5m
Aantal hutten: Meer
Aantal slaapplaatsen: 9
Toilet(ten): 2
Motor
Merk: J&H Mclaren MK1A, M6, diesel
Bouwjaar motor: 1951
Aantal motoren: 1
Aantal cilinders: 6
Brandstof: Diesel
Boegschroef: aanwezig,niet aangesloten
Vermogen: 250 pk of meer
Type motor: Binnenboordmotor
Interieur
Bad/douche: H
TV: H
Kooktoestel: H
Vriezer: H
Oven: H
Magnetron: H
Koelkast: H
Verwarming: H
Airconditioning: Inverter technologie
Achterkajuit: originele schipperswoning
Uitrusting
Anker: H
Electrisch ankelier: 2x ankelier
Electra & water
Acculader: H
Waterdruk systeem: H
Navigatie & electronica
Navigatieverlichting: H
Ligplaats:

Koopeenwoonschip

Het internet staat vol met allerlei verkoopsites en scheepsmakelaars. Maar welke moet je nu hebben? Welke is de voordeligste? En welke is de beste? Wij zagen door de bomen het bos niet meer. Daarom zijn we gestart met koopeenwoonschip, een website waarop jij jouw woonschip snel en voor een goede prijs kunt verkopen en waar de woonschepen waar jij naar zoekt aan worden geboden. Koopeenwoonschip heeft een breed aanbod, met goede foto’s en uitgebreide informatie per schip. Daarnaast proberen wij de markt zo breed mogelijk te maken door onze website in 3 talen aan te bieden. Zo richten we ons op de Nederlandse markt en direct ook op de Engelse, Belgische en Franse markt. Kortom we bieden een breed aanbod aan woonschepen van hoge kwaliteit en doen dit in 4 landen tegelijkertijd! Hiermee vergroten we de kans dat jouw schip snel en tegen de juiste prijs wordt verkocht. Bent u op zoek naar een woonschip of naar een casco voor uw project dan kunnen wij u zeker helpen. Naast het bieden van een platform met een