Werk/winkel-woonschip

Op aanvraag
Werk/winkel-woonschip (niet zelfvarend) bj. 1949 gelast/geklonken - afm. ca. 37.00 x 8.00 m. - spudpalen - volledige info zie www.debotshipbrokers.nl

Normal021

Werk/winkel-woonschip (niet zelfvarend) gebouwd 1949 Scheepswerf Boot / Delft

Afmetingen ca. 37.00 x ca. 8 m. - gelast/geklonken –

Indeling van voor naar achter:

Benedendek: voorpiek (bergruimte); winkelruimte, ca 250 m2; achterpiek (bergruimte)

Bovendeks: voordek; woonruimte (2 verdiepingen), benedenverdieping afm. ca. 17,00 x 6,00 m.; dek ter plaatse van opgang; bergruimte, afm. ca. 5,00 x 3,00 m.; werkplaats, afm. ca. 3,80 x 3,70 m.; achterdek

Ballast: de vlakbeplating is over nagenoeg het gehele vaartuig voorzien van een betonnen vloer welke tot boven de verbanddelen is gestort.

Spudpalen: aan voor- en achterzijde van het vaartuig, de Spudpalen hebben een l. van ca. 20 m. en kunnen hiermede de waterniveau verschillen op de Waal opvangen.

Loopbrug: het vaartuig is vanaf de oever toegankelijk middels een stalen loopbrug met een l. van ca. 24 m. en br. ca. 2.00 m. De loopbrug is voorzien van stalen looproosters en zwaar uitgevoerd opdat deze toegankelijk zou zijn voor een voertuig. De loopbrug is middels loopwielen op het dek opgelegd om de hiermee de waterstand niveau verschillen op te kunnen vangen.

Installaties: aansluiting voor o.a. telefoon, drinkwater, krachtstroom, gas en riolering.

Elektrische Installatie: 220/380 Volt middels een 64 Ampère walaansluiting –de elektrische installatie en walaansluiting werden in 2015 grotendeels vernieuwd ca. € 15.000,00.

geen generatoren

ACCOMMODATIE: voorzien van dubbele beglazing.

Voorschip: woongedeelte, bestaande uit 2 woonlagen, benedenverdieping l. ca. 17,00 m. en br. ca. 6,00 m. – Benedenverdieping: wenteltrap naar de bovenverdieping, 2 werkkamers, 2 slaap/woonkamers, een ruimte met een wastafel, gootsteen en verwarmingsketel en en apart toilet.

De bovenverdieping is ingericht et een slaapkamer, badkamer met douche en wastafel, keuken met koelkast, gasfornuis en een eenvoudig keukenblok, een woonkamer een apart toilet..

Aan de woonkamer is een terras aangebouwd, stalen frame en aluminium vloerplaten.

Achterschip: Aan de achterzijde is de toegang naar benedendeks (winkelruimte) aanwezig, aangrenzend zijn een werkplaats en berging op het bovendek geplaatst. Alle opbouwen zijn vervaardigd in staalconstructie

Verwarming: Een gasgestookte volautomatisch verwarmings ketel met radiatoren in de woon- en werkruimten. Intergas HRE nominaal vermogen 41,3 kW vernieuwd in 2015 ca. € 7.500,00

Laatste hellingbeurt november 2009. Vlak- en kimbeplating in het geklonken voor- en achterschip werden tot ca. 30 cm. boven de wind/waterlijn verdubbeld in plaatdikte 6 mm.

De reparatiekosten bij de laatste hellingbeurt in 2009 ca. € 75.000,--

Vlakrapport op aanvraag.

Vaartuig voorzien van camera’s / alarmering

Vergunningen: Er is een ligplaatsvergunning afgegeven. Verdere info hierover op aanvraag.

Kenmerken
Merk:

Werk/winkel-woonschip

Bouwjaar: 1949
Lengte: 37 m
Breedte: 8 m
Prijs: Op aanvraag
Rompmateriaal: Staal
Ligplaats: Beneden Leeuwen
Ligplaats:

Shipbrokers de Bot