Van de Stadt 34

€ 46.000,-
Werf: Zelfbouw, kielsoort: vinkiel, ballast: 2100 kg, besturing: stuurwiel, watertank: Ca.120 liter, vuilwatertank: Ca. 80 liter.
Klassiek gelijnd, zeer verzorgd gebouwd en onderhouden Van de Stadt 34 zeiljacht. Deze Van de Stadt 34 is voorzien van een doghouse en is daardoor ook comfortabel te zeilen als de weersomstandigheden minder goed zijn of laat in het seizoen . Dit Van de Stadt 34 zeiljacht heeft een klassieke romplijn en is voorzien van een modern maar scheeps interieur met een zeer ruime salon. Drie grote hutten bieden slaapplaats aan 6 personen. Door moderne zeilvoering met zelfkerende storm en keerfok is deze Van de Stadt 34 is ook eenvoudig samen te zeilen. Door de manier van bouwen in hout/ epoxy is deze Van de Stadt 34 zeer solide en gemakkelijk te onderhouden. Daardoor is zij ook zeer geschikt voor de zoute wateren, zoals de Waddenzee en kustwateren.
Meer informatie: www.devaartyachting.com
Kenmerken
Merk:

Van de Stadt

Type:

34

Bouwjaar: 2001
Lengte: 10,62 m
Breedte: 3,35 m
Diepgang: 1,82 m
Prijs: € 46.000,-
Rompmateriaal: Woodcore
Ligplaats: de vaart yachting, lelystad
Rompvorm: Rondspant
Aantal slaapplaatsen: 6
Kielsoort: Vinkiel
Motor
Brandstof: Diesel
Tank: 0 l
Interieur
Bad/douche: H
Oven: H
Koelkast: H
Uitrusting
Anker: H
Buiskap: H
Electra & water
Acculader: H
Navigatie & electronica
Navigatieverlichting: H
Dieptemeter: H
Windmeter: H
Kompas: H
Stuurautomaat: H
GPS: H
Kaartplotter: H
Radar: H
Veiligheid
Lenspomp: H
Ligplaats:

De Vaart Yachting

De Vaart Yachting is dealer van Nimbus, Paragon, Apreamare en Broom motorjachten en Catalina zeiljachten. U vindt bij ons ook "ingevaren jachten". Met de Jachtmakelaardij richten wij ons op een werfgebouwd aanbod van polyester motor- en zeiljachten tussen de 10 - 16 meter. Wat bieden wij? Naast een jarenlang opgebouwde kennis van de markt én een groot internationaal netwerk van klanten en collega jachtmakelaars, biedt De Vaart Yachting uitstekende verkoopfaciliteiten en promotie van uw schip.