BobSloepen
BobSloepen

BobSloepen

Schering 41a
8281 JW Genemuiden

065465... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Ga naar de website

Wie zijn wij?
Bobsloepen is een team van mensen met expertise, kennis en ervaring in de botenbouw en watersport branche. We voeren een eigen, authentieke productlijn en doen productie en afbouw voor andere watersportbedrijven. Elk schip is bij ons een uitgekiend concept waarbij wij heel nauwkeurig kijken hoe een boot gebruikt wordt.

Welke eigenschappen geven u als eigenaar het juiste gevoel? Daaraan werken wij graag met passie tot in het kleinste detail. Tenslotte is een schip iets persoonlijks, waarin uw wensen de boventoon moeten voeren. Met de genoemde ingrediënten geloven we uiteindelijk tot de perfecte match en tot uw droomsloep te komen.

Aluminium sloepen: ons paradepaardje
Wij, maar vooral onze klanten zijn zeer enthousiast over onze aluminium modellen. Een boot van aluminium is immers licht van gewicht, sterk en veilig, duurzaam, comfortabel, vergt weinig onderhoud, heeft geen winterstalling nodig en is bovendien zeer flexibel bij in- en uitbouw. En last but not least de boot heeft strak, stoer en tijdloos uiterlijk!

Reparatie & onderhoud van uw boot
Voor alle reparaties kunt u bij ons terecht: hetzij schade (groot of klein) hetzij een mankement aan uw vaartuig.

Informeer gerust!
Bent u nieuwsgierig geworden? Wilt u eens weten wat er bij de bouw van een nieuwe of verbouwing van een bestaande boot komt kijken, neem dan gerust contact met ons op. We staan open voor al uw ideeën en wensen en maken graag uw droomschip werkelijkheid!

Diensten
  • Winterstalling
  • Onderhoud
  • Jachttransport
  • Jachtwerf
  • Reparatie
Openingstijden
Onbekend
Importeur van de merken
  • Bobsloepen
© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.