Watersportbeveiliging.com
Watersportbeveiliging.com

Watersportbeveiliging.com

Concordiaweg 13
4206 BA Gorinchem

088-990... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer u contact opneemt met de verkoper.

Ga naar de website

Over ons:
Nederland is van oudsher een reizende en avontuurlijke natie. En omdat het bloed nu eenmaal kruipt waar het niet gaan kan, kiezen steeds meer mensen voor een actieve besteding van vrije tijd. In hun eigen boot trekt men er op uit om aan de werkdrukte te ontkomen. Dit plezier wordt steeds meer overschaduwd als gevolg van schade veroorzaakt door diefstal en/of inbraak.

Voor de recreant een bron van ergernis of zelfs een voortijdig einde van het vakantieplezier. Voor verzekeraars zelfs een reden om jaarlijks de verzekeringspremie bij te stellen. Hoe kan men dit voorkomen? Eigenaren kunnen hun bezit natuurlijk afdoende verzekeren en een locatie kiezen waar het risico tot een minimum beperkt wordt. Echter een ongeluk zit in een klein hoekje en een simpele waarschuwing was voldoende geweest om diefstal te voorkomen. Dus beveilig uw kostbaar bezit!

Verzekeraars adviseren Watersportbeveiliging (Powered by MultiMill)

Verzekeringsmaatschappijen adviseren Watersportbeveiliging systemen voor de beveiliging van uw boot of jachthaven. Dat zegt natuurlijk wel iets over de betrouwbaarheid en de degelijkheid van onze systemen: een veilig idee! Overigens is MultiMill bepaald geen “nieuwkomer” in de beveiligingsbranche. Sterker nog, dit bedrijf houdt zich al sinds 1991 onafgebroken bezig met beveiliging van binnenvaartschepen, jachten en havens.

Niet voor niets was MultiMill het eerste bedrijf dat erin slaagde om de wielklem, buitenboordmotor en disselslot onder keur te leveren. Constante innovatie en gebundelde expertise middels samenwerking met onder andere TNO, VbV en SCM, lagen ten grondslag aan dit succes. Het gevolg is een keur aan eersteklas beveiligingsproducten merendeel conform de nieuwe verzekeringseisen. Het resultaat is dat u met een gerust hart uw schip of jachthaven achter kunt laten.

Diensten
  • Onderhoud
Openingstijden
Onbekend
© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.