Vanclaes Excelleron
€ 9.200,-

Vanclaes Excelleron

€ 9.200,-
2018
9.5 Lengte (m)
442
Particuliere plaatsing via Speurders
Nick Pijselman Huizen

062119... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Aangeboden door:

Nick Pijselman Huizen

062119... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Nick Pijselman Huizen

062119... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.



Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.





Omschrijving Vanclaes Excelleron

Vanclaes Excelleron geremde boottrailer met elektrische lier. 

De Vanclaes Excelleron geremde boottrailer is geschikt voor motorboten, consoleboten en speedboten met een V-bodem. Wij hebben zelf altijd met gemak een Axopar 28 Cabin vervoerd 300PK. 

De bedrading is netjes in het basisframe weggewerkt en wordt middels een 13 polige (type Jaeger) stekker op de stekkerdoos van uw auto aangesloten. Het gehele basisframe van deze boottrailer alsmede de stalen delen van het laadsysteem en de lierpaal zijn volledig vervaardigd uit roestvast staal.

Door het gebruik van roestvast staal in plaats van het in de markt gebruikelijke thermisch verzinkte staal, hebben de Vanclaes trailers het voordeel dat deze veel lichter zijn met een vaak zelfs nog sterker en robuuster chassis. Dus naast de enorme kwalitatieve en esthetische voordelen van dit veel luxere en mooiere materiaal is ook een gewichtsbesparing van +/- 25% een feit, wat resulteert in een hoger laadvermogen en meer mogelijkheden voor het aanbrengen van fijne en praktische opties die u zowel tijdens het rijden als ook op de trailerhelling gaan helpen.

Deze boottrailer beschikt over een tweetal - over een lengte van één meter - uit te schuiven lichtbalken die voorzien zijn van 100% waterdichte LED verlichting. U hoeft dus niet eerst de verlichting van de boottrailer te verwijderen alvorens de boot te water te laten.

De thermisch verzinkte en vervolgens antraciet gepoedercoate geremde aslijn is van het Duitse topmerk WAP en is voorzien van RVS waterresistente compact lagers. Wanneer u kiest voor de optie schijfremmen worden er standaard ook 100% waterdichte olielagers geleverd. Daarnaast wordt elke geremde trailer standaard geleverd met schokdempers op elke aslijn. Tevens is de oplooprem standaard, na de thermische verzinking, antraciet gepoedercoat.

De Vanclaes kimrollen zijn vervaardigd van kunststof. De kielrollen zijn vervaardigd uit Polyurethaan. Zowel de kiel- als kimrollen zijn 100% kras- en streepvrij.

De elektrische lierpaal en de boegsteun kunt u gemakkelijk in lengterichting en hoogte verstellen. De kiel- en kimrollen waar uw boot op staat zijn eveneens in hoogte en/of in lengterichting te verplaatsen. De automatisch geremde luxe veiligheids handlier wordt standaard geleverd met een degelijke lierband.

Op alle Vanclaes Excelleron modellen wordt standaard een centreerinrichting geleverd voorzien van kras- en streepvrije Polyurethaan schuim wielen.

Laadvermogen: 2735 kg
Kiel rollers: 10
Wiel grootte: 13 inch
Kim rollers: 10
Lengte trailer: 950 cm
Assen: 3 Assen
Breedte trailer: 230 cm
Kantelbaar: nee
Geremd: Ja
Trailer Gewicht: 765 kg

Er zit een acculader bij waar de trailer altijd aan heeft gestaan in de stalling.

Vanclaes Excelleron uit 2018 te koop op Botentekoop.nl.

Vanclaes Excelleron

Lees verder
Sluiten

Basisinformatie


Merk: Vanclaes
Type: Excelleron
Lengte (m): 9.50
Breedte (m): 2.30
Conditie: Gebruikt
Bouwjaar: 2018

Specificaties


Postcode ligplaats: 1272ET
Aantal assen: 3
Ledig gewicht: 765
Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

Particuliere plaatsing via Speurders Nick Pijselman Huizen

062119... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken

Bieden

(vanaf € 7.500,-)

Vul een bedrag in.
Bied minimaal € 7.500,-
Plaats bod
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Laatst bekeken

Vanclaes Excelleron
© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.