1 boten in Lecce
 • Toegevoegd: Nieuwste eerst
 • Toegevoegd: Oudste eerst
 • Jaar: Nieuwste eerst
 • Jaar: Oudste eerst
 • Lengte: Langste eerst
 • Lengte: Kortste eerst
 • Prijs verkocht: Hoogste eerst
 • Prijs verkocht: Laagste eerst
 • Model: (A tot Z)
 • Model: (Z tot A)
 • Afstand: dichtstbijzijnde eerst
 • Afstand: verste eerst
 1. Lokale levering beschikbaar
  2005 Jeanneau Prestige 34 S.

  2005 Jeanneau Prestige 34 S.

  115,000 €
  Prijsdaling: 11,000 € (16 Jun)
  Lecce, Lecce
  11m - 2005
  OLTREMARE
Jeanneau logo

Jeanneau jachten: Jeanneau zeilboot en Jeanneau motorjacht


Het in Frankrijk gevestigde Jeanneau is onderdeel van de Beneteau groep. Met nog een aantal aansprekende merknamen onder haar hoede, de grootste botenbouwer ter wereld. Hoewel de naamsbekendheid van Jeanneau al snel het beeld van een zeilboot oproept, begon het allemaal in 1961 met de productie van de eerste polyester sportboot. De werf geldt daarmee als pionier in het bouwen met glasvezelversterkt polyester en heeft met ruim 50 jaar ervaring alle kennis in huis om een uitgebalanceerd product op de markt te brengen. De werf in Les Herbiers is nog steeds de grootste productielocatie waar onder andere de grotere jachten gebouwd worden. Binnenmeren zijn een onbekend fenomeen in Frankrijk, mede hierdoor worden alle Jeanneau’s ontworpen en gebouwd voor gebruik op kustwater of open zee. Dit wordt o.a versterkt door de specifieke Prisma Process productiemethode waarmee de boten vervaardigd worden. Jeanneau bereikt hiermee een zeer stijve en hoogwaardige constructie welke bedoeld is voor open zee, de uiterst gladde afwerking die dit productieproces met zich mee brengt zorgt voor een extra kwaliteitsbeleving.


Jeanneau zeilboten onderscheiden zich in de verschillende modelseries: Jeanneau Sun Odyssey DS, Jeanneau Sun Odyssey Performance, Jeanneau Sun Odyssey, Jeanneau Sun FastDe Jeanneau motorjachten zijn onderverdeeld in de modelseries: Jeanneau Cap Camarat, Jeanneau Leader, Jeanneau Merry Fisher, Jeanneau Prestige und Jeanneau RunaboutEen bijzonder succesvol Jeanneau zeilboot is de Jeanneau Sun Fast 3200, die werd verkozen tot "European Yacht of the Year 2008". Ook de Sun Odyssey 45 DS werd bekroond als „Croatian Boat of the Year 2008". Niet alleen de Jaenneau zeilboten zijn succesvol maar ook de Jeanneau motorboten: de Jeanneau motorboot Prestige 42 S werd net zoals de Sun Odyssey de prijs „Croatian Boat of the Year 2008" toegekend.


Kenmerken van Jeanneau zeiljachten


Jeanneau boten, of motorjachten of zeiljachten, zijn uitgerust met motoren die nu al voldoen aan de normen die pas over een paar jaar verplicht zijn. De Jeanneau werf is een van de weinige werven die een eigen R&D afdeling heeft. Rond de 130 mensen zijn hier werkzaam.De Jeanneau boot serie zijn: Jeanneau zeilboot series Jeanneau Sun Odyssey Jeanneau Sun Odyssey DS Jeanneau Sun Fast Jeanneau Yachts. Jeanneau motorboot series: Jeanneau Prestige Jeanneau Merry Fisher Jeanneau Cap Camarat (CC, DC, WA) Jeanneau Leader Jeanneau NC