Whaly 270 VERKOCHT
€ 1.650,-

Whaly 270 VERKOCHT

€ 1.650,-
2017
2.70 Lengte (m)
Polyester
242
Particuliere plaatsing via Speurders
mireille veninga Leeuwarden

062425... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Aangeboden door:

mireille veninga Leeuwarden

062425... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


mireille veninga Leeuwarden

062425... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Whaly 270

Super fijne boot met 6 pk 3 seizoenen mee gevaren door 1 persoontje, mercury 4 takt motor. Zuinig.

Gekocht bij en onderhouden door boot Akkrum. Dealer.

 

Met hijsogen (was optie)

Technische data
Model/type: Whaly 270
Lengte: 2,70 mtr
Breedte: 1,50 mtr
Gewicht boot: 72 kg
Aantal personen CE-C: 3
Aantal personen CE-D: 5
Staartlengte: kort
Maximaal motor vermogen:8 Pk

Whaly 270 De roeiboten, motorboten en sloepen van Whaly zorgen voor optimaal vaarplezier door de vormgeving en onderhoudsarme materialen die worden gebruikt. Whaly is voor 100% een Nederlands product. Boten tot 5 meter voor alle toepassingen, ontworpen en geproduceerd in Nederland Waterland!

De Whaly 270 is een sportieve roeiboot die ook zeer geschikt is voor het gebruik van een buitenboordmotor. De hoge boeg en lange zitbanken zorgen voor dat je je droog en comfortabel van A naar B kunt verplaatsen. Deze roeiboot is geschikt voor het vervoer van 3 tot 4 volwassen personen en heeft een draagvermogen van maar liefst 356 kg.

In de boeg van de boot zit een opbergvak. Hier kunt u bagage opbergen of de losse benzinetank van uw buitenboormotor in doen. Er is speciaal een opening gemaakt in het opbergvak om de slang van de tank door naar achteren te voeren. Standaard is de Whaly 270 uitgevoerd met een roestvrijstalen motorplaat op de spiegel waardoor er een buitenboordmotor op gebruikt kan worden tot en met 8 pk. Als u de Whaly 270 wilt gebruiken zonder dat u een vaarbewijs nodig heeft is een 4 of 5 pk te adviseren. In de romp zijn op 4 plaatsen gaten gemaakt om de gebruiken bij het hijsen van de roeiboot. Zo is het als bijboot te gebruiken en in de davits op te hangen.

In de romp zit een loosgat waardoor het regenwater de boot kan verlaten als deze op het droge ligt. Dit gat moet tijdens het varen afgedicht worden met een loosplug. De loosplug wordt standaard meegeleverd.

Materiaal
Deze dubbelwandige roeiboot is gemaakt van polyethyleen kunststof. Polyethyleen is een sterke en ook flexibele kunststofsoort. Door de flexibiliteit van het materiaal is het bootje robuust en kan tegen een stootje. Ideaal als het bootje het hele jaar buiten ligt in weer en wind. Mocht er zich een beschadiging voordoen dan zijn de roeiboten van Whaly goed te repareren.

Een groot voordeel van polyethyleen is het hoge drijfvermogen. Polyethyleen is lichter dan water. Hierdoor blijven de boten goed drijven, ook bij hevige regenval en eventuele schade. Een veilig idee bij gebruik door kinderen of als (redding) boot bij werkzaamheden.

Whaly 270 uit 2017 te koop op Botentekoop.nl.

Whaly 270

Lees verder
Sluiten

Basisinformatie


Merk: Whaly
Type: 270
Lengte (m): 2.70
Breedte (m): 1.50
Diepgang (m): 0.20
Conditie: Gebruikt
Bouwjaar: 2017

Specificaties


Rompmateriaal: Polyester
Gewicht (kg): 72
Doorvaarthoogte (m): 0.40
Ligplaats: Leeuwarden
Ligplaats Land: Nederland
Beleving: Dagje op het water, Gezinsvakantie, Gezellig door de grachten, Speedy over de rivieren, Shinen aan het strand, Pruttelend langs plaatsjes, Onderhoudsvriendelijk, Snelvaren, Bijboot, Vervoer per trailer, Pleziervaart
Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

Particuliere plaatsing via Speurders mireille veninga Leeuwarden

062425... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken

Bieden

Vul een bedrag in.
Plaats bod
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Laatst bekeken

Whaly 270 VERKOCHT
© 1996 - 2021 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.