Expeditie Sloep

Ga je een sloep kopen?

De tender of sloep kopen die het beste bij je past, kan nog een hele expeditie zijn. Als je op zoek gaat, is het belangrijk om stil te staan bij het materiaal, de aandrijving en bijvoorbeeld doorvaarhoogte. Maar ook de verschillende tender en sloep merken te vergelijken.

Bij onderstaande specialisten en dealers kun je een tender of sloep kopen. En ze bieden meer: kennis van zaken, persoonlijke aandacht en service. Welke dealer heeft jouw voorkeur? Zoek op de kaart, of bekijk het overzicht van de sloependealers in Nederland.

Expeditie Sloep

Bedrijfsgegevens sloepenbedrijven

Holland Marine Service

HMS heeft een eigen verkoophaven en 30 jaar ervaring in de scheepsmakelaardij. HMS kan antwoord geven op al uw vragen omtrent de aan-/verkoop, taxatie van schepen.

 • Holland Marine Service
  Harderhaven 40
  3898 LN Zeewolde
  Toon op kaart
 • 2798

Boat Centre Voorne Putten

Een echt bedrijf dat altijd voor je klaar staat. Met de volledig ingerichte service bus en service boot kunnen zij je altijd helpen bij calamiteiten! Daarnaast, dankzij jaren ervaring in de watersport bieden zij de beste service en onderhoud. Ze bieden service service en onderhoud aan ALLE in- en buitenboordmotoren, benzine en diesel. Ook voor uw Honda, Mercruiser/Mercury onderdelen nieuw en gebruikt.

 • Boat Centre Voorne Putten
  Zanddijk 5
  3233 XJ Oostvoorne
  Toon op kaart
 • 6680

Tendercenter B.V.

Je bent van harte welkom om het nieuwe pand en de boten te komen bekijken bij Tendercenter. Een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte sportboten, sloepen, sportcruisers en opblaasboten hebben zij daar klaar staan. Nieuwe en gebruikte boten van diverse merken staan klaar en gepoetst om te bezichtigen. U vindt altijd een divers, breed en jong aanbod van de diverse bekende merken bij Tendercenter.

 • Tendercenter B.V.
  Vuurtorenweg 18
  8531 HJ LEMMER
  Toon op kaart
 • 2001479

Daisys Dream Boats

Daisy’s Dreamboats is in Nederland de grootste importeur van tweedehands American Sportsboats. Wegens de jarenlange ervaring kunnen zij de optimale service en aanbod aanbieden. Ook staan zij paraat bij CE-keuringen, onderdelen, kleine reparaties en onderhoud.

 • Daisys Dream Boats
  Kanaalwegwestzijde 23
  3221 LK Hellevoetsluis
  Toon op kaart
 • 4491

Aquatec Industries

Het Friese Aquatec Industries is de grootste sloepenbouwer van Nederland. Met het moderne Antaris, het exclusieve Makma en het klassieke Maril biedt Aquatec Industries voor elke watersportliefhebber wat wils. Alle boten zijn verenigd in een 1.500 m2 grote indoor showroom in het Friese Woudsend, waardoor de sloepenbouwer het gehele jaar door haar eigen prachtige ?in-water? bootshow heeft.

 • Aquatec Industries
  De Zwaan 28
  8551 RK Woudsend
  Toon op kaart
 • 3584

Felor Watersport

Felor Watersport is gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van betaalbare sloepen, consoleboten, boottrailers en buitenboordmotoren. Ook voor onderhoud en stalling kunt u bij ons terecht. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte boten en denken graag met u mee. Service en kwaliteit voor een betaalbare prijs staan bij ons daarom ook hoog in het vaandel. U bent van harte welkom een kijkje te komen nemen in onze showroom.

 • Felor Watersport
  Nieuwveens Jaagpad 47
  2441EK Nieuwveen
  Toon op kaart
 • 093ca61a-b3de-4448-829d-8b3b492006b0

Jachtmakelaardij 4Beaufort

Jachtmakelaardij 4Beaufort deelt uw passie voor het water. En vanuit die passie willen wij u graag helpen bij het vinden van het juiste jacht of om een nieuwe eigenaar te vinden voor uw jacht. Wij houden van heldere afspraken, eerlijkheid en betrouwbaarheid.

 • Jachtmakelaardij 4Beaufort
  Bezoekadres: Selfhelpweg 9
  8607 AB Sneek
  Toon op kaart
 • 2001446

Ad Spek watersport

Ad Spek watersport in Leidschendam bemiddeld in gebruikte boten en is een werf voor nieuwe boten. Op de werf in Zuid-Holland vindt u motorjachten en zeilboten. Ad Spek Watersport Ad Spek Watersport gelegen in Leidschendam (tussen Leiden en Voorschoten) bemiddeld in diverse nieuwe en gebruikte boten. Op de werf in Zuid-Holland vind u sloepen, console, motor en zeilboten..

 • Ad Spek watersport
  Rietpolderweg 2
  2266 BM Leidschendam
  Toon op kaart
 • 3516

Hollandboat International Yachtbroker

Hollandboat is al ruim 20 jaar bekend als verkooporganisatie van de Atlantic motorjachten, deze staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en afwerking. Ook biedt HollandBoat Ful-service voor je boot. Van antifouling tot het inbouwen van motoren alles is mogelijk! Hollandboat beschikt over een eigen verkoophaven en showroom direct aan het IJsselmeer.

 • Hollandboat International Yachtbroker
  Suderseleane 15 15
  8711 GX Workum
  Toon op kaart
 • 5932

Isloep

iSloep staat gelijk aan genieten op het water. Elke boot kent dan ook dezelfde combinatie van goede vaareigenschappen, comfort, eigentijds design en aantrekkelijke prijzen. Alle boten hebben het CE-veiligheidskeurmerk omdat wij, net als u, hoge eisen aan onze producten stellen. Zo is elke sloep en tender standaard al heel compleet. In Alphen aan den Rijn hebben we een grote showroom en in onze productiewerkplaats werken uitsluitend vakmensen aan uw boot. Neem de proef op de som en stap aan boord voor een proefvaart! Bel 0172 416 763 voor meer informatie of bezoek onze showroom...

 • Isloep
  Hoorn 316
  2404 HL Alphen a/d Rijn
  Toon op kaart
 • 7200

HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.

Welkom bij Holland Sport Boat Centre een watersportzaak gespecialiseerd in snel varende boten met meer dan 55 jaar ervaring in de watersport. Bij ons vindt u alles van rubberboot tot motorjacht en alles daar tussen in.Met top merken als Bayliner, Sea Ray, Meridian Yachts, Waterspoor sloepen, Sea Doo waterscooters, Yamaha buitenboordmotoren en waterscooters en Mercury en MerCruiser servicepunt voor al het onderhoud aan uw motor.

 • HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.
  ZUIDERZEEWEG 2
  1095 KG AMSTERDAM
  Toon op kaart
 • 1624

SEAFURY

SEAFURY onderscheidt zich met zeer degelijke, trendsettende sloepen met een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Door de beproefde rompvorm is de stabiliteit en de bijzondere koersvastheid gegarandeerd. De vaareigenschappen van al onze modellen worden daarom als prettig en rustgevend ervaren. Met ruim 10 jaar ervaring, hoge kwaliteit in afwerking en het constant door ontwikkelen, bouwen zij met passie een door jou zelf samengestelde SEAFURY.

 • SEAFURY
  VALKENBURGSEWEG 40
  2223 KD KATWIJK ZH
  Toon op kaart
 • 3925

Interboat

Interboat bouwt al jaren volgens de regels van Oudhollands vakmanschap zijn karakteristieke sloepen. Naast een hoge stabiliteit en optimaal comfort, is de lage doorvaarthoogte het grootste pluspunt van dit puur Nederlands fabrikaat. Daarom geeft Interboat ook als enige sloepenbouwer 10 jaar polyester-garantie.

 • Interboat
  Oud Loosdrechtsedijk 181
  1231 LV Loosdrecht
  Toon op kaart
 • 1636

JVG Watersport BV

Graag verwelkomt JVG Watersport je in hun showroom, waar je door het team op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in de watersport en pleziervaart. Alle medewerkers zijn er speciaal om al je vragen te beantwoorden en de nieuwste modellen en occasions te laten zien. Bij Jan van Gent en Heemhorst Watersport vind je fabricage, totaal onderhoud aan dieselmotoren (volwaardig Yanmar dealer), poetsen, reparatie, stalling en een voorraadmagazijn op een adres. Hiermee komt de fantastische beleving van onbezorgd watersporten binnen handbereik.

 • JVG Watersport BV
  Oosteinderweg 123c
  1432 AH Aalsmeer
  Toon op kaart
 • 2695

STOOP JACHT & INTERIEURBOUW

Stoop Jachtbouw, bouwer van de Enkhuizen sloepen en Tenders, kwaliteitssloepen met een onvervalst karakter van de oorspronkelijke reddingssloep. Al meer dan 25 jaar bouwt Stoop op ambachtelijke en puur Hollandse wijze sloepen, tenders en cruisers. Allemaal unieke schepen die volgens de specificatie van de opdrachtgever met de hand worden gebouwd. Schepen die zowel voor de pleziervaart als voor de beroepsvaart geschikt zijn, omdat uitsluitend de beste materialen worden gebruikt.

 • STOOP JACHT & INTERIEURBOUW
  DE HOEK 1
  1601 MR ENKHUIZEN
  Toon op kaart
 • 3263

De Drijfveer & Tusken de Marren

Op zoek naar een nieuwe boot? Bekijk dan ons aanbod! Zit uw schip er bij? Neem dan contact op en wees welkom in Akkrum. Midden in Friesland, perfect bereikbaar per spoor en snelweg.

 • De Drijfveer & Tusken de Marren
  Ulbe Twijnstrawei 31
  8491 CJ AKKRUM
  Toon op kaart
 • 3964

Sloepenspecialist

SLOEPENSPECIALIST.NL is dé sloepen specialist van de Alblasserwaard en omstreken. Gesitueerd in een spiksplinternieuw pand met een showroom van méér dan 1250m2. Een nieuwe speler in de regio maar zoals de naam al zegt, SLOEPENSPECIALIST. Jarenlange ervaring in de branche maakt dat onze adviseurs en technische mensen deze naam waarmaken! Een fijn idee en vertrouwd gevoel bij aanschaf van uw nieuwe sloep! Wij zijn in staat te luisteren en zullen samen met u uw droomboot samenstellen. In onze showroom vind u een ruime collectie van onder andere Corsiva sloepen & tenders, Primeur sloepen & tenders, STOUT sloepen en Prins Console boten. Bovendien leveren wij de elektrisch aangedreven Meerval sloepen en snelvarende Steelfish sloepen, beiden uit aluminium. Wij leveren A-merk motoren van Suzuki( buitenboord motoren) en Craftsman (dieselmotoren). De kans dat u bij ons niet slaagt achten wij bijzonder klein. Dus neem gerust eens vrijblijvend een kijk in onze showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar! Uw voordelen op een rijtje: - Riante overzichtelijke showroom (méér dan 1250m2 bootplezier). - Nieuwe speler op de markt en toch vertrouwd door jarenlange ervaring. - Wij nemen de tijd voor u en u krijgt eerlijk en gedegen advies, óók wanneer u gewoon komt oriënteren. U vindt bij ons de merken: Corsiva, Primeur, STOUT, Steelfish, Meerval, en 4Family sloepen . Wij zijn óók dealer van: Prins Console boten.

 • Sloepenspecialist
  Baanhoek 128
  3361 GM Sliedrecht
  Toon op kaart
 • 3b351219-0883-4fc9-bc07-f91d136dab0a

De Jong Jachtbemiddeling

Al ruim 20 jaar zit jachtbemiddeling de jong, met veel plezier, actief in de watersport. Een echte Watersport familie, zo omschrijft de Jong zich. Dankzij de vele jaren ervaring die zij hebben opgebouwd met elkaar, staan zij graag voor je klaar met deskundig advies.

 • De Jong Jachtbemiddeling
  Midsbuorren 24
  9003 LB Wartena
  Toon op kaart
 • 3383

VERSCHUUR WATERSPORT BV

Verschuur Watersport is gevestigd in Rijnsaterwoude en is in deze tijd een begrip in de watersportwereld geworden. Verschuur Watersport heeft de grootste showroom van Nederland met ruim 20.000m2 watersportbeleving, en heeft altijd zeer veel sloepen op voorraad. Je kan bij verschuur Watersport terecht voor de aanschaf van boten, motoren, trailers, en accessoires. Maar ook voor het onderhoud en reparatie van diverse merken motoren en winterstalling ben je hier aan het juiste adres. Verschuur Watersport is dealer van vele bekende merken, maar ook voor een betrouwbare occasion.

 • VERSCHUUR WATERSPORT BV
  Herenweg 10a
  2465 AA Rijnsaterwoude
  Toon op kaart
 • 1863

Boatingworld Almere - Heba

Boatingworld Almere (HEBA AQUASPORT) DE GROOTSTE WATERSPORT WINKEL VAN FLEVOLAND Importeur van Stingray en Nuova Jolly boten en dealer van o.a: Zodiac, Suzumar, GALLEGARI, Suzuki service point, Mercury, Yamaha, Mercruiser, Volvo service point, Trailer verhuur, Boot verhuur, Winterstalling, Onderhoud, Revisie.

 • Boatingworld Almere - Heba
  DE STEIGER 92
  1351 AH ALMERE
  Toon op kaart
 • 1604

Dijkzicht Loosdrecht B.V.

Dijkzicht Loosdrecht BV is een kleinschalige jachthaven die beschikt over 16 ligplaatsen en diverse verhuurboten voor de watersporter met luxe wensen. De jachthaven is rustig gelegen, direct naast ‘Finley Het Witte Huis’ en heeft een schitterend uitzicht over het water. De jachthaven is voorzien van een professioneel aangelegde camerabeveiliging, voor dag- en nacht toezicht. Kijk eens rustig rond op de website van Dijkzicht voor de mogelijkheden om een boot te kopen, huren of te stallen. Daarnaast kan je ook bij Dijkzicht terecht voor onderhoud en reparaties aan je boot.

 • Dijkzicht Loosdrecht B.V.
  Nieuw-Loosdrechtsedijk 240 A
  1231 LG LOOSDRECHT
  Toon op kaart
 • 2001503

Delta Yacht

Delta Yacht is gepassioneerd en gespecialiseerd in watersport. In en rond de werf in Colijnsplaat, gelegen aan natuurreservaat de Oosterschelde, voert Delta Yacht alle mogelijke werkzaamheden uit om uw jacht in topconditie te houden. Van onderhoud en stalling tot renovatie en makelaardij. Altijd koers in de juiste richting!

 • Delta Yacht
  Jachthavenweg 5
  4486 CZ Colijnsplaat
  Toon op kaart
 • 1533

Watersport Randstad

Watersport Randstad is een full service watersport bedrijf gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Onze full service bestaat uit verkoop van sloepen & console boten, buitenboordmotoren en accessoires. Reparatie van boten & motoren, onderhoud van boten & motoren en stalling. Wij zijn extra gespecialiseerd in het elektrisch varen.

 • Watersport Randstad
  Westringdijk 23
  2913 LK Nieuwerkerk aan den IJssel
  Toon op kaart
 • 7761

Damarin

Damarin jachtbouw is een ambachtelijk familiebedrijf. Alle modellen worden door de familie van Dam ontworpen, gebouwd en opgeleverd. De teller staat inmiddels op zo'n 300 boten. De meeste varen in Nederland maar ook in Duitsland, Frankrijk, Finland, USA en Zwitserland. Damarin is sinds de start in 1995 erg innovatief geweest. Ballastsystemen voor lagere doorvaart zijn hier enkele voorbeelden van. De werf van Damarin is direct gelegen aan de Gekanaliseerde Hollandse IJssel.

 • Damarin
  Goejanverwelledijk 36
  2807 CC Gouda
  Toon op kaart
 • 3717

Mared Marine

Mared Marine is een dynamisch bedrijf met een heldere visie: Het zijn onze klanten die ons succes bepalen ! Mared Marine is het adres voor nieuwe en jong gebruikte Sloepen, Yachten en Sportboten. Ook zijn wij het adres voor bemiddeling, winterstalling en onderhoud.

 • Mared Marine
  Setheweg 47
  7942 LA Meppel
  Toon op kaart
 • 4747

Brinks Watersport B.V.

Brinks Watersport is al jaren een vertrouwd begrip op het gebied van de watersport. Ze zijn actief in de verkoop van nieuwe sloepen, tenders, consoleboten en buitenboordmotoren. Ook vindt je bij Brinks Watersport een ruim aanbod van gebruikte boten en buitenboordmotoren in verschillende prijsklassen. Ook voor onderhoud en reparaties ben je bij Brinks Watersport aan het juiste adres.

 • Brinks Watersport B.V.
  Galvanistraat 6
  3861 NJ Nijkerk
  Toon op kaart
 • 2001539

Schepenkring Jachtmakelaars Lelystad

Kom nu naar een van de 7 Schepenkring vestigingen voor de aankoop van uw jacht. U kunt kiezen uit een breed aanbod van goede werfgebouwde schepen. VOOR MEER INFO: WWW.SCHEPENKRING.NL

 • Schepenkring Jachtmakelaars Lelystad
  Parkhaven 3
  8242 PE Lelystad
  Toon op kaart
 • 3570

Marina Port Brielle

Eén van de belangrijkste kernpunten van Marina Port Brielle is de gastvrijheid. Het team van Marina Port Brielle zal er alles aan doen om je van een onbezorgd verblijf te laten genieten. Er is professionele schoonmaak voor het sanitair, de verse bonen koffie staat altijd klaar en de steigers zijn schoon en goed onderhouden. Daarnaast is de jachthaven gesitueerd langs een rij recreatiewoningen en een restaurant, waardoor er veel toezicht is op de jachthaven. Het toezicht in de haven is een kwestie die Marina Port zeer serieus neemt, daarom is er voldoende camerabeveiliging.

 • Marina Port Brielle
  Rochus Meeuwiszweg 57
  3231 CM BRIELLE
  Toon op kaart
 • 2001505

eSailing

eSailing is een moderne jachtmakelaar. Je schip wordt maximaal gepresenteerd op internet en social media. ESailing bestaat uit drie geheel zelfstandige vestigingen verspreid over Nederland. De afgelopen jaren is eSailing zeer succesvol gegroeid en heeft voor vele schepen een nieuwe eigenaar gevonden. Je krijgt persoonlijke begeleiding van je eigen jachtmakelaar. Esailing heeft veel internationale contacten en daardoor is er dus veel internationale interesse, in de schepen die bij eSailing worden verkocht.

 • eSailing
  Binnendelta 11M
  1261 WZ Blaricum
  Toon op kaart
 • 5594

Schepenkring Lathum

Schepenkring heeft 7 verkoophavens verspreid door heel het land, met in iedere verkoophaven een uniek aanbod. Daarnaast kan Schepenrking je goed helpen met je schip zo breed mogelijk in de markt te zetten.

 • Schepenkring Lathum
  De Muggenwaard 18
  6988 BX LATHUM
  Toon op kaart
 • 3954

Jachtwerf Oost b.v.

Jachtwerf Oost staat vooral bekend om zijn Oostvaarders en al sinds 1968 bekend als bouwer van deze markante Oostvaarders: stoere, robuuste en zeewaardige jachten, die naar alle delen van de wereld hun weg hebben gevonden. Sinds het eerste schip van stapel liep, zijn er al meer dan 120 gebouwd.

 • Jachtwerf Oost b.v.
  Ljouwerterdyk 37
  8491 GB Akkrum
  Toon op kaart
 • 3855

Peekstok BV

Zoek je een gebruikte sportboot? Dan ben je bij Peekstok aan het goede adres. Peekstok houdt zich al jaren bezig met de in- en verkoop van gebruikte sportboten. Ze voldoen aan een selectie van verschillende nette boten tegen concurrerende prijzen.

 • Peekstok BV
  Van der Waalsweg 25
  3241 ME Middelharnis
  Toon op kaart
 • 7312

Omtzigt Watersport

Omtzigt Watersport staat al sinds 1898 ingeschreven bij de Kvk, een echt watersportbedrijf met een geschiedenis. Al jaren importeren zij legendarische sportboten en verkopen zij ook sloepen van het bekende merk Oud Huijzer. Al jaren is Omtzigt gespecialiseerd in het adviseren en leveren van de juiste boot.

 • Omtzigt Watersport
  Industriekade 20
  2172 HV Sassenheim
  Toon op kaart
 • 1759

Geijsman Jachthaven B.V.

 • Geijsman Jachthaven B.V.
  Zanddijk 5
  3233 XJ Oostvoorne
  Toon op kaart
 • 1582

BBS Watersport

Sinds 1999 specialiseert BBS Watersport zich in de in- en verkoop van boten en motoren en het uitvoeren van onderhoud en reparatie hieraan. Oorspronkelijk gevestigd aan de Burgemeester de Meesterstraat in Harderwijk, maar ondertussen verhuisd naar de prachtige Harderhaven in Zeewolde. Over de jaren heen heeft onze expertise zich verder ontwikkeld en zijn wij hedendaags dealer van: Oud Huijzer, Topcraft, Style en Tohatsu.

 • BBS Watersport
  Harderhaven 54
  3898 LN Zeewolde
  Toon op kaart
 • 3556

Jansma Jacht Sneek BV

Jansma Jacht is een vooruitstrevend en dynamisch watersportbedrijf. Ook is Jansma Jacht de dealer voor de Benelux van Bavaria motorboten en de Bavaria Nautitech catamarans. De showroom en de verkoophaven van de A1 locatie in Sneek leent zich uitstekend voor een optimale presentatie van de modellen van Bavaria. Met een enthousiast en gekwalificeerd verkoopteam kan Jansma Jacht je perfect helpen en informeren.

 • Jansma Jacht Sneek BV
  Zwolmansweg 24
  8606 KC Sneek
  Toon op kaart
 • 1642

Krijgsman Watersport

Krijgsman Watersport is gespecialiseerd in sloepen & tenders en erkend dealer van bekende merken als CORSIVA, STOUT, PRIMEUR, STEELFISH, OUDHUIJZER, TOPCRAFT, WATERSPOOR en RIGA. Bezoek ook onze showroom. 6500 m2 vol met sloepen en tenders op slechts 10 autominuten van Amsterdam!

 • Krijgsman Watersport
  Loodsweg 3
  1525 RH West Knollendam (Zaanstad)
  Toon op kaart
 • 7772

Aluva Boats

ALUVA is een merk van aluminium boten, gemaakt door een Nederlandse fabrikant. Elke aluminium boot van ALUVA is een "inhouse" ontwerp en wordt gelast en opgebouwd in de productiehal in Zwartsluis. Ondanks dat ALUVA boten er zijn in verschillende categorieën, en met uiteenlopende bestemmingen, één onderdeel is altijd hetzelfde: de kwaliteit! Een aluminium boot van ALUVA heeft een kwalitatief hoge afwerking en wordt met oog voor detail gebouwd.

 • Aluva Boats
  Het Oude Diep 8
  8064 PN ZWARTSLUIS
  Toon op kaart
 • 2001493

Jan Korteland Watersport

Jan Korteland Watersport is sinds 1972 een zeer veelzijdig en toegewijd familiebedrijf. Zij helpen je als betrouwbare partner bij de aanschaf en onderhoud van je boot en buitenboordmotor. In de showroom vind je diverse merken en modellen en helpen zij met een een zeer klantgerichte blik.

 • Jan Korteland Watersport
  Polderstraat 9
  2952 AK Alblasserdam
  Toon op kaart
 • 1668

Nauta Maritiem

U kunt bij ons terecht voor de aankoop van sloepen tot consoleboten, verhuur van trailers en aankoop van accessoires voor uw boot.
Naast de verkoop is ons bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en stalling van uw boot.

 • Nauta Maritiem
  Hoge Rijndijk 215-217
  2382 AL Zoeterwoude Rijndijk
  Toon op kaart
 • 5287

Boat Import Holland B.V.

Boat Import Holland is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de import en groothandel van nieuwe polyester boten. Zij importeren onder andere Topcraft boten uit Polen en ze zijn importeur van de Braziliaanse sportbotenlijn Style. Daarnaast zijn ze gestart met de ontwikkeling en productie van Oud Huijzer sloepen.

 • Boat Import Holland B.V.
  Meeboerserf 5
  3851 SR Ermelo
  Toon op kaart
 • 1621

Schepenkring Krekelberg Nautic

Schepenkring heeft 7 verkoophavens verspreid door heel het land, met in iedere verkoophaven een uniek aanbod. Daarnaast kan Schepenrking je goed helpen met je schip zo breed mogelijk in de markt te zetten.

 • Schepenkring Krekelberg Nautic
  Hertenerweg 2
  6049 AA HERTEN
  Toon op kaart
 • 1740

Van Zelst Watersport

Van Zelst Watersport B.V is 45 jaar geleden opgericht door dhr. van Zelst hemzelf en nog altijd is dhr. van Zelst volop actief in de watersport! Van Zelst Watersport breidde zich vanaf het begin al gigantisch uit en importeert onder andere vanuit Canada, Polen en Amerika. Daarnaast leveren zij ook nog in en buiten Europa. Het bedrijf is gevestigd in Zoetermeer met een oppervlakte van maar liefst 10.000m2! Hier herbergt een zeer groot assortiment aan boten, motoren, trailers en onderdelen. Van Zelst Watersport is daadwerkelijk van alle markten thuis.

 • Van Zelst Watersport
  Voorweg 161
  2716 NJ Zoetermeer
  Toon op kaart
 • 3363

AVR Watersport

AVR watersport heeft zich sinds 2003 in hoog tempo ontwikkeld tot een vooraanstaande sloepen en tender specialist in de Nederlandse watersportwereld. Een 600m2 grote showroom toont verschillende modellijnen waarmee iedere sloepvaarder of liefhebber van een snelle tender, gegarandeerd kan vinden wat het beste bij het beschikbare budget, vaargebied en vaargedrag past.

 • AVR Watersport
  Coenecoop 139
  2741 PJ Waddinxveen
  Toon op kaart
 • 4791

Prins Watersport BV

Prins Watersport in Nijkerk is een full service watersportbedrijf voor verkoop, onderhoud en stalling. In de royale showroom vind je een groot assortiment sloepen, tenders, ribs, sportboten, Prins consoleboten, Pega trailers en diverse merken buitenboordmotoren. Natuurlijk kan je daar ook terecht voor wakeboards, waterski’s, tubes, reddingsvesten en wetsuits. Het team van Prins Watersport zijn enthousiaste mensen die je graag helpen met jouw dromen waar te maken!

 • Prins Watersport BV
  Sluiswachter 24
  3861 SN Nijkerk
  Toon op kaart
 • 4529

Schepenkring Delta Marina Kortgene

Schepenkring heeft 7 verkoophavens verspreid door heel het land, met in iedere verkoophaven een uniek aanbod. Daarnaast kan Schepenrking je goed helpen met je schip zo breed mogelijk in de markt te zetten.

 • Schepenkring Delta Marina Kortgene
  VEERDAM 3
  4484 NV KORTGENE
  Toon op kaart
 • 5755

Jachtmakelaardij de Maas

Bij ons dit familiebedrijf staat de klant centraal, of u nu een boot zoekt, een ligplaats nodig heeft of een technisch probleem heeft, zij zoeken een oplossing. De kracht van Jachtmaelaardij de Maas ligt in de combinatie van diensten, vanaf een centrale gelegen jachthaven in Nederland. Zij adviseren je conform de markt, de staat van onderhoud en begeleiden naast de inspectie ook eventueel modificaties naar wens.

 • Jachtmakelaardij de Maas
  Jan Klingenweg 3
  5335 JK Alem
  Toon op kaart
 • 1706

DaVinci Yachts

Stel je eens voor dat er een jacht zou bestaan waarmee je even zorgeloos kunt cruisen als waterskiën. Waarmee u met zijn tweeën of juist met het gezin vakantie kunt vieren. Waarin geen compromissen zijn gedaan op bouwkwaliteit, materialen of afwerking. Waarvan u het ontwerp grotendeels naar uw eigen hand kunt zetten. En waarvan zowel het bouwproces als het bezit een zorgeloze ervaring is. Welke reden zou u dan nog hebben om dat jacht niet te willen? Dat jacht bestaat. DaVinci Yachts.

 • DaVinci Yachts
  It Swee 8
  8621 EB Heeg
  Toon op kaart
 • 3483

Smelne Yachtcenter BV

Smelne Yachtcentre is al ruim één van de meest flexibele werven van Nederland! Smelne biedt een zeer ruime keuze uit 37 modellen die zij geheel naar wens bouwen, stuk voor stuk luxe stalen motorjachten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast beschikken zij over 2.400 m2 ruimte voor winterstalling, circa 90 ligplaatsen in de haven en 36 overdekte ligplaatsen in de Smelne Marina. Al met al, Smelne Yachtcentre is het veelzijdige adres voor: Nieuwbouw, verkoopbemiddeling, winterstalling en onderhoud.

 • Smelne Yachtcenter BV
  De Steven 26
  9206 AX Drachten
  Toon op kaart
 • 2717

Jachtmakelaardij Serry Loosdrecht

Bij Jachtmakelaardij Serry Loosdrecht zit Watersport in het bloed. Daarom weten zij precies wat hun klanten belangrijk vinden; vakmanschap, betrokkenheid en service. Op de goed uitgeruste werf kunnen zij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van onderhoud, reparatie en schadeherstel voor je verzorgen. Daarnaast helpen zij je ook door heel het verkoopproces heen.

 • Jachtmakelaardij Serry Loosdrecht
  Oud Loosdrechtsedijk 249
  1231 LX Loosdrecht
  Toon op kaart
 • 1998

Bmarine

Als watersporter heb je de mooiste baan als de hobby uit de hand gelopen is. Dat is het geval bij het familiebedrijf Bmarine. Inmiddels doen ze veel meer dan aankoop, verkoop en bemiddeling. Ze zijn gegroeid tot een full service watersportbedrijf. Bmarine ontzorgen je met een team van echte bootliefhebbers en een complete service. Met ligplaatsen, winterstalling, onderhoud, reparaties, verzekeringen en adviezen.

 • Bmarine
  Singel 12
  9001 XP Grou
  Toon op kaart
 • 5239

Sloepencentrum

Het Sloepen Centrum is opgericht met het doel een totaaloplossing te bieden voor de sloepen schipper van nu. Ze bieden alle mogelijkheden om je zo goed mogelijk te ontzorgen. Dankzij de jarenlange ervaring en kennis is Sloepencentrum een betrouwbare partner op het gebied van inkoop, verkoop en onderhoud van boten, sloepen en motoren.

 • Sloepencentrum
  Sluisbuurt 49
  1911 BC Uitgeest
  Toon op kaart
 • 2000870

Jachthaven Poelgeest B.V.

De kernactiviteiten van Jachthaven Poelgeest bestaan uit het verkopen, onderhouden en stallen van sloepen, tenders en motorboten. In de showroom is altijd een ruim aanbod sloepen en kruisers van topkwaliteit te zien en wordt de tijd genomen om je uitgebreid voor te lichten. Uiteraard behoort een proefvaart ook altijd tot mogelijkheden dit kan op afspraak of tijdens één van de proefvaartweekenden.

 • Jachthaven Poelgeest B.V.
  HUGO DE VRIESLAAN 1
  2341 NT OEGSTGEEST
  Toon op kaart
 • 1793

Aqua Marina Jachtbemiddeling

Sinds 1977 is Aqua Marina een betrouwbare makelaar als het gaat om schepen in vele soorten en maten. In de verkoophaven ligt een wisselend aanbod van gemiddeld dertig vaartuigen in elke prijsklasse. In ons kielzog profiteer je tevens hoogwaardige kwaliteit en verregaande service. Want ondanks hun diversiteit hebben onze vaartuigen een ding met elkaar gemeen: het zijn allemaal schepen van het zuiverste water!

 • Aqua Marina Jachtbemiddeling
  Meersweg 26
  9001 BH Grou
  Toon op kaart
 • 1463

Passet Watersport

Rob Passet is al vele jaren actief binnen de watersport, in 1994 is hij begonnen met zijn bedrijf Passet Waterport. Bij Passet Watersport vind je sloepen, vis & consoleboten, rubberboten en buitenboordmotoren allemaal onder één dak. Dankzij de uitstekende ligging in het plassengebied van de Vinkeveense Plassen is het mogelijk om je nog te kopen aanwinst direct uit te proberen.

 • Passet Watersport
  Winkeldijk 20
  3645 AP Vinkeveen
  Toon op kaart
 • 1774

Bonnema Watersport

Ontdek met een boot van Bonnema Watersport de Loosdrechtse Plassen en De Vecht met een sloep, motorboot of verken de natuur rondom de Vuntusplas per kano dan wel roeiboot. Of wat dacht u van lekker ontspannen op onze sampan (borrel)boot of juist een actief dagje met één van onze trapkano? Bij Bonnema Watersport kunt u terecht voor het huren van diverse type boten. Tevens kunt u bij ons terecht voor het huren van fietsen of het verkrijgen van een visvergunning.

 • Bonnema Watersport
  Oud Loosdrechtsedijk 272c
  1231 NK Loosdrecht
  Toon op kaart
 • 6209

Amsterdam Nautic Int. Yachtbrokers

Amsterdam Nautic is een jong en actieve jachtmakelaardij, met ervaren gecertificeerde Jachtmakelaars. Ze zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van sloepen, motorboten en zeiljachten tot ca. 60 meter. Door de samenwerking met andere makelaars hebben zij een groot bereik en versterken ze zo de online positie aanzienlijk. De verkoophaven van Amsterdam Nautic ligt op een toplocatie direct naast het jachthaven kantoor van de Amsterdam Marina en naast het hoofdkantoor van de Hiswa.

 • Amsterdam Nautic Int. Yachtbrokers
  Werfkade 6
  1033 RA AMSTERDAM
  Toon op kaart
 • 2001489

Unique Boat Design

Unique Boat Design is gespecialiseerd in de bouw en verkoop van sloepen en consoleboten. Wij zijn officieel dealer van:- Corsiva - Damarin - Admiral - Riviera - Wij hebben daarvan dan ook een ruim assortiment in onze verwarmde showroom staan. Wij staan garant voor een betrouwbaar en eerlijk advies.

 • Unique Boat Design
  Buijs Ballotstraat 2
  2693BE 's-Gravenzande
  Toon op kaart
 • 7729

Ook zorgeloos adverteren
met uw bedrijf?
Bel 020 - 211 10 10
of Mail naar info@botentekoop.nl

© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.