Ligplaats boot

Jachthaven

Je boot is natuurlijk een kostbaar bezit. Daarom wil je er ook een goede ligplaats voor je boot hebben. Het is belangrijk om een ligplaats te kiezen die voldoet aan je eisen.

Nederland heeft heel wat jachthavens en ligplaatsen, maar je wilt er natuurlijk ook een in de buurt. Daarnaast zijn er ook andere vragen te beantwoorden. Ga je een aanlegplaats huren of kopen? Hoeveel budget heb je voor de ligplaats van je boot, ga je op zoek naar een goedkope ligplaats? Is er ook een mogelijkheid tot winterstalling? Is de ligplaats goed bereikbaar? Bekijk hier onder de verschillende ligplaatsen.

Ligplaats boot

Bedrijfsgegevens ligplaatsen

Yacht Centre Warns

Yacht Centre Warns helpt je graag bij het kopen van een boot, de verkoop van je boot, Taxatie, Reparatie, Ligplaatsen en Speciale aanbiedingen. Bij Yacht Centre Warns vind je in de fraaie jachthaven Marina Friesland.

 • Yacht Centre Warns
  Ymedaem 3
  8722 HP Warns
  Toon op kaart
 • 2783

Mulder Shipyard

Een echt traditioneel familiebedrijf, dat is Mulder Shipyard. Al meer dan 75 jaar bouwen zij prachtige motorjachten en zijn ze wereldwijd bekend wegens het kwalitatieve werk dat zij leveren. De Mulders hebben vooral de bekendheid te danken aan zijn drie specialiteiten: The classic Super Favorite Cruisers, the later Favorite Superior en de Mulder Custom Build motorjachten. Elke motorjacht staat bekend om zijn klassieke lijnen, hoge kwaliteit en een ultieme vaarervaring. Tot op heden staat Mulder nog altijd aan het roer en leiden zij de Nederlandse markt op gebied van jachtbouw.

 • Mulder Shipyard
  Hoge Rijndijk 277
  2382 AN Zoeterwoude-Rijndijk
  Toon op kaart
 • 3094

Bunsberg Yachting

Bunsberg Yachting is een jong en dynamisch watersportbedrijf. Wij verkopen nieuwe en tweedehands sloepen vanuit onze eigen verkoophaven in Aalsmeer. Di t/m vrijdag op afspraak.

 • Bunsberg Yachting
  Oosteinderweg 287
  1432AW Aalsmeer
  Toon op kaart
 • 2001535

Alpha Sail Makkum

Bij Alpha Sail Makkum is alles mogelijk op het gebied van Watersport! Deze rustige jachthaven lig direct gelegen aan het Ijsselmeer. Deze haven is voorzien van water en elektra bij de boxen, sanitaire voorzieningen plus gratis wifi! Vanuit de jachthaven verhuurt Alpha Sail ook haar eigen zeiljachten, deze zeiljachten zijn compleet uitgerust van alle benodigdheden om er een top avontuur van te maken. De scherpe verhuurtarieven die Alpha Sail Makkum hanteert zijn inclusief ligplaats in de jachthaven, gasverbruik en instructie in de haven. Tevens bieden zij ook de mogelijkheid om een jacht met schipper te huren, speciaal voor dagtochten.

 • Alpha Sail Makkum
  Stranwei 17
  8754 HA Makkum FR
  Toon op kaart
 • 2001441

Mared Marine

Mared Marine is een dynamisch bedrijf met een heldere visie: Het zijn onze klanten die ons succes bepalen ! Mared Marine is het adres voor nieuwe en jong gebruikte Sloepen, Yachten en Sportboten. Ook zijn wij het adres voor bemiddeling, winterstalling en onderhoud.

 • Mared Marine
  Setheweg 47
  7942 LA Meppel
  Toon op kaart
 • 4747

Geijsman Jachthaven B.V.

 • Geijsman Jachthaven B.V.
  Zanddijk 5
  3233 XJ Oostvoorne
  Toon op kaart
 • 1582

Boat Centre Voorne Putten

Een echt bedrijf dat altijd voor je klaar staat. Met de volledig ingerichte service bus en service boot kunnen zij je altijd helpen bij calamiteiten! Daarnaast, dankzij jaren ervaring in de watersport bieden zij de beste service en onderhoud. Ze bieden service service en onderhoud aan ALLE in- en buitenboordmotoren, benzine en diesel. Ook voor uw Honda, Mercruiser/Mercury onderdelen nieuw en gebruikt.

 • Boat Centre Voorne Putten
  Zanddijk 5
  3233 XJ Oostvoorne
  Toon op kaart
 • 6680

Newpoint Moverbo BV

Newpoint Moverbo is een full service jachtmakelaardij, gespecialiseerd in bemiddeling van gebruikte zeil- en motorjachten met een gemiddelde lengte tussen de 20 en 65ft.Newpoint Moverbo is jou beste zakelijk aanspreekpunt in de watersport. Zij organiseren de aankoop en/of verkoop van je kostbare bezit. Tevens geven ze als jachtmakelaar je deskundig advies over diverse verzekeringsmogelijkheden, scheepsfinancieringen, onderhoudswerkzaamheden, transport van de jacht in Europa en professionele delivery’s.

 • Newpoint Moverbo BV
  Markweg Zuid 1
  4794 SN HEIJNINGEN
  Toon op kaart
 • 2001237

Schepenkring Delta Marina Kortgene

Schepenkring heeft 7 verkoophavens verspreid door heel het land, met in iedere verkoophaven een uniek aanbod. Daarnaast kan Schepenrking je goed helpen met je schip zo breed mogelijk in de markt te zetten.

 • Schepenkring Delta Marina Kortgene
  VEERDAM 3
  4484 NV KORTGENE
  Toon op kaart
 • 5755

DSA yachts

DSA Yachts is specialist in de nieuwbouw van exclusieve, luxe stalen motorjachten van 10 tot 18 meter. Omdat het bedrijf alle benodigde faciliteiten onder één dak heeft samengebracht, is een flexibele en klantgerichte werkwijze mogelijk. Dankzij de centrale ligging in Ossenzijl, tussen Friesland en Overijssel, is de werf uitgegroeid tot volwaardig nautisch centrum, met alle denkbare voorzieningen. De jachthaven Contessa Marina vormt het kloppend hart, gecombineerd met de overdekte haven en luxueuze schiphuizen. Bij de werf kunnen klanten terecht voor service en onderhoud, de geconditioneerde winterstalling en de verkoophaven voor de gebruikte schepen.

 • DSA yachts
  Opdijk 16
  8376 HH Ossenzijl
  Toon op kaart
 • 2000820

Jachtmakelaardij Lodewijk Bos Baarn B.V.

Jachtmakelaardij Lodewijk Bos Baarn verkoopt gebruikte en nieuwe pleziervaartuigen. Professionaliteit en enthousiasme maken ons tot een waardevolle en betrouwbare partner. Met een kleine organisatie stellen zij dat het belang van de opdrachtgevers te allen tijde voorop. Persoonlijke aandacht, flexibiliteit en begeleiding zijn hierbij belangrijke factoren. Jachtmakelaardij Lodewijk Bos zijn motto is dan ook: afspraak is afspraak! Daarnaast helpt Jachmakelaardij Lodewijk Bos ook bij het verkopen van je schip. De beste verkoopresultaten bereiken zij met het aanbieden van jachten vanuit de verkoophaven. Daarom beschikken zij over boxen in het water en over plaatsen op de wal. Alle faciliteiten die benodigd zijn om de klant overal in te kunnen voorzien, zijn dan ook aanwezig!

 • Jachtmakelaardij Lodewijk Bos Baarn B.V.
  Zuidereind 4
  3741 LG Baarn
  Toon op kaart
 • 4382

Mars, camping jachthaven de

 • Mars, camping jachthaven de
  Marsweg 6
  6988 BM Lathum
  Toon op kaart
 • 6393

Dijkzicht Loosdrecht B.V.

Dijkzicht Loosdrecht BV is een kleinschalige jachthaven die beschikt over 16 ligplaatsen en diverse verhuurboten voor de watersporter met luxe wensen. De jachthaven is rustig gelegen, direct naast ‘Finley Het Witte Huis’ en heeft een schitterend uitzicht over het water. De jachthaven is voorzien van een professioneel aangelegde camerabeveiliging, voor dag- en nacht toezicht. Kijk eens rustig rond op de website van Dijkzicht voor de mogelijkheden om een boot te kopen, huren of te stallen. Daarnaast kan je ook bij Dijkzicht terecht voor onderhoud en reparaties aan je boot.

 • Dijkzicht Loosdrecht B.V.
  Nieuw-Loosdrechtsedijk 240 A
  1231 LG LOOSDRECHT
  Toon op kaart
 • 2001503

eSailing

eSailing is een moderne jachtmakelaar. Je schip wordt maximaal gepresenteerd op internet en social media. ESailing bestaat uit drie geheel zelfstandige vestigingen verspreid over Nederland. De afgelopen jaren is eSailing zeer succesvol gegroeid en heeft voor vele schepen een nieuwe eigenaar gevonden. Je krijgt persoonlijke begeleiding van je eigen jachtmakelaar. Esailing heeft veel internationale contacten en daardoor is er dus veel internationale interesse, in de schepen die bij eSailing worden verkocht.

 • eSailing
  Binnendelta 11M
  1261 WZ Blaricum
  Toon op kaart
 • 5594

BRANDSMA JACHTEN B.V.

Brandsma Jachten hecht er grote waarde aan dat je zorgeloos kunt varen. Brandsma Jachten staat voor kwaliteit, service en vertrouwen. Tevens beschikken zij over een breed scala aan technologische disciplines om dat mogelijk te maken. Bij brandsma is je schip in vertrouwde handen.

 • BRANDSMA JACHTEN B.V.
  EELTJEBAASWEG 6
  8606 KA SNEEK
  Toon op kaart
 • 3496

Jachthaven t Leuken Valckx Watersport

Wij bieden U luxueuze faciliteiten en een uitgebreide service, zoals verkoop van nieuwe en gebruikte boten, bemiddeling van verkoop of aankoop van uw boot, zeilmakerij, bootaccessoires en skishop, ligplaatsen en winterstalling.

 • Jachthaven t Leuken Valckx Watersport
  De Kamp 7
  5855 EG Well
  Toon op kaart
 • 1693

Schepenkring Lathum

Schepenkring heeft 7 verkoophavens verspreid door heel het land, met in iedere verkoophaven een uniek aanbod. Daarnaast kan Schepenrking je goed helpen met je schip zo breed mogelijk in de markt te zetten.

 • Schepenkring Lathum
  De Muggenwaard 18
  6988 BX LATHUM
  Toon op kaart
 • 3954

MSC Marine Center Maaseik

MSC MarineCenter Maaseik is al vele jaren toonaangevend in: Verkoop van accessoires voor uw boot, herstellingen, revisie, winterberging, verkoop van alle merken nieuwe boten. Vele tevreden klanten hebben een positieve ervaring opgedaan met de service en deskundigheid op het gebied van aankoop en verkoop of bemiddeling hierbij.

 • MSC Marine Center Maaseik
  Houtweg 220
  3680 Maaseik
  Toon op kaart
 • 3589

Jachtmakelaardij Serry Loosdrecht

Bij Jachtmakelaardij Serry Loosdrecht zit Watersport in het bloed. Daarom weten zij precies wat hun klanten belangrijk vinden; vakmanschap, betrokkenheid en service. Op de goed uitgeruste werf kunnen zij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van onderhoud, reparatie en schadeherstel voor je verzorgen. Daarnaast helpen zij je ook door heel het verkoopproces heen.

 • Jachtmakelaardij Serry Loosdrecht
  Oud Loosdrechtsedijk 249
  1231 LX Loosdrecht
  Toon op kaart
 • 1998

Unique Boat Design

Unique Boat Design is gespecialiseerd in de bouw en verkoop van sloepen en consoleboten. Wij zijn officieel dealer van:- Corsiva - Damarin - Admiral - Riviera - Wij hebben daarvan dan ook een ruim assortiment in onze verwarmde showroom staan. Wij staan garant voor een betrouwbaar en eerlijk advies.

 • Unique Boat Design
  Buijs Ballotstraat 2
  2693BE 's-Gravenzande
  Toon op kaart
 • 7729

Connect Yachtbrokers

 • Connect Yachtbrokers
  Volmolen 4B
  1601 ET Enkhuizen
  Toon op kaart
 • 799e97a2-c9f8-486b-9c95-9234e314ac54

HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.

Welkom bij Holland Sport Boat Centre een watersportzaak gespecialiseerd in snel varende boten met meer dan 55 jaar ervaring in de watersport. Bij ons vindt u alles van rubberboot tot motorjacht en alles daar tussen in.Met top merken als Bayliner, Sea Ray, Meridian Yachts, Waterspoor sloepen, Sea Doo waterscooters, Yamaha buitenboordmotoren en waterscooters en Mercury en MerCruiser servicepunt voor al het onderhoud aan uw motor.

 • HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.
  ZUIDERZEEWEG 2
  1095 KG AMSTERDAM
  Toon op kaart
 • 1624

Holland Sport Boat Centre Waterscooters

Een familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van snel varende motorboten, een haven met meer dan 250 ligplaatsen en een super gezellig terras. De allereerste Bayliner importeur van Nederland met de grootst gesorteerde Bayliner showroom van Europa.

 • Holland Sport Boat Centre Waterscooters
  Zuiderzeeweg 2
  1095 KG Amsterdam- Zeeburg
  Toon op kaart
 • 6672

Schepenkring Warten

Schepenkring heeft 7 verkoophavens verspreid door heel het land, met in iedere verkoophaven een uniek aanbod. Daarnaast kan Schepenrking je goed helpen met je schip zo breed mogelijk in de markt te zetten.

 • Schepenkring Warten
  BUTENSTREEK 3 -A
  9003 MC WARTEN
  Toon op kaart
 • 3281

Sloepencentrum

Het Sloepen Centrum is opgericht met het doel een totaaloplossing te bieden voor de sloepen schipper van nu. Ze bieden alle mogelijkheden om je zo goed mogelijk te ontzorgen. Dankzij de jarenlange ervaring en kennis is Sloepencentrum een betrouwbare partner op het gebied van inkoop, verkoop en onderhoud van boten, sloepen en motoren.

 • Sloepencentrum
  Sluisbuurt 49
  1911 BC Uitgeest
  Toon op kaart
 • 2000870

Bmarine

Als watersporter heb je de mooiste baan als de hobby uit de hand gelopen is. Dat is het geval bij het familiebedrijf Bmarine. Inmiddels doen ze veel meer dan aankoop, verkoop en bemiddeling. Ze zijn gegroeid tot een full service watersportbedrijf. Bmarine ontzorgen je met een team van echte bootliefhebbers en een complete service. Met ligplaatsen, winterstalling, onderhoud, reparaties, verzekeringen en adviezen.

 • Bmarine
  Singel 12
  9001 XP Grou
  Toon op kaart
 • 5239

Jachtservice Oost Nederland

Welkom bij Jachtservice Oost Nederland Terborg


Wij zijn Jos Jansen en Andre Bouhuijs. Wij zijn al ruim 20 jaar een allround watersportbedrijf met o.a. een eigen zeilmakerij.

 • Jachtservice Oost Nederland
  Akkermansbeekweg 9
  7061 ZA Terborg
  Toon op kaart
 • 3706

Smelne Yachtcenter BV

Smelne Yachtcentre is al ruim één van de meest flexibele werven van Nederland! Smelne biedt een zeer ruime keuze uit 37 modellen die zij geheel naar wens bouwen, stuk voor stuk luxe stalen motorjachten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast beschikken zij over 2.400 m2 ruimte voor winterstalling, circa 90 ligplaatsen in de haven en 36 overdekte ligplaatsen in de Smelne Marina. Al met al, Smelne Yachtcentre is het veelzijdige adres voor: Nieuwbouw, verkoopbemiddeling, winterstalling en onderhoud.

 • Smelne Yachtcenter BV
  De Steven 26
  9206 AX Drachten
  Toon op kaart
 • 2717

Marina Port Brielle

Eén van de belangrijkste kernpunten van Marina Port Brielle is de gastvrijheid. Het team van Marina Port Brielle zal er alles aan doen om je van een onbezorgd verblijf te laten genieten. Er is professionele schoonmaak voor het sanitair, de verse bonen koffie staat altijd klaar en de steigers zijn schoon en goed onderhouden. Daarnaast is de jachthaven gesitueerd langs een rij recreatiewoningen en een restaurant, waardoor er veel toezicht is op de jachthaven. Het toezicht in de haven is een kwestie die Marina Port zeer serieus neemt, daarom is er voldoende camerabeveiliging.

 • Marina Port Brielle
  Rochus Meeuwiszweg 57
  3231 CM BRIELLE
  Toon op kaart
 • 2001505

Jachtmakelaardij 4Beaufort

Jachtmakelaardij 4Beaufort deelt uw passie voor het water. En vanuit die passie willen wij u graag helpen bij het vinden van het juiste jacht of om een nieuwe eigenaar te vinden voor uw jacht. Wij houden van heldere afspraken, eerlijkheid en betrouwbaarheid.

 • Jachtmakelaardij 4Beaufort
  Bezoekadres: Selfhelpweg 9
  8607 AB Sneek
  Toon op kaart
 • 2001446

Jachthaven Lemmer-binnen

Jachthaven Lemmer biedt de mogelijkheid om je jacht te koop aan te bieden vanuit hun prachtige, druk bezochte en zeer goed bereikbare jachthaven. Jachthaven Lemmer-binnen biedt alle faciliteiten en services voor een comfortabel verblijf. De haven heeft plaats voor ruim 350 schepen. Er zijn veel vaste ligplaatshouders en er is daarnaast altijd ruimte genoeg voor passanten. Je bent dan ook van harte welkom.

 • Jachthaven Lemmer-binnen
  Plattedijk 10
  8531 PB Lemmer
  Toon op kaart
 • 8115

Hemrik Marine

20.000m2 watersportplezier. Het meest complete watersportcentrum van Noord Nederland.
Frauscher, Four Winns, sloepen, console- vis- zeil- rubberboten, ribs
Schiphuizen, winterstalling, boothelling 25 ton, alle onderhoud, tankstation diesel, benzine, water, vuil/bilge.Shop van 700m2

 • Hemrik Marine
  Junokade 2
  8938 AC Leeuwarden
  Toon op kaart
 • 5508

Sailingcenter Langweer

In de verkoophaven van Sailingcenter Langweer liggen altijd een aantal gebruikte zeiljachten beschikbaar voor de verkoop. Deze zeiljachten komen niet uit de verhuur, maar zijn afkomstig van particuliere eigenaren. Een zeer veelzijdige verkoophaven met veel mogelijkheden.

 • Sailingcenter Langweer
  Pontdijk 8 C
  8525 GG Langweer
  Toon op kaart
 • 7592

DaVinci Yachts

Stel je eens voor dat er een jacht zou bestaan waarmee je even zorgeloos kunt cruisen als waterskiën. Waarmee u met zijn tweeën of juist met het gezin vakantie kunt vieren. Waarin geen compromissen zijn gedaan op bouwkwaliteit, materialen of afwerking. Waarvan u het ontwerp grotendeels naar uw eigen hand kunt zetten. En waarvan zowel het bouwproces als het bezit een zorgeloze ervaring is. Welke reden zou u dan nog hebben om dat jacht niet te willen? Dat jacht bestaat. DaVinci Yachts.

 • DaVinci Yachts
  It Swee 8
  8621 EB Heeg
  Toon op kaart
 • 3483

Peekstok BV

Zoek je een gebruikte sportboot? Dan ben je bij Peekstok aan het goede adres. Peekstok houdt zich al jaren bezig met de in- en verkoop van gebruikte sportboten. Ze voldoen aan een selectie van verschillende nette boten tegen concurrerende prijzen.

 • Peekstok BV
  Van der Waalsweg 25
  3241 ME Middelharnis
  Toon op kaart
 • 7312

ADB Yachting

ADB Yachting is een jong en dynamisch bedrijf dat is gevestigd in Enkhuizen. Vanaf de jachtwerf leveren zij diverse services voor je boot. Door de jarenlange ervaring zijn ze in staat al het onderhoud aan je jacht te verzorgen, met als specialisatie het inbouwen van elektronische apparatuur. Daarnaast zijn ze actief als Jachtmakelaar met een passie voor Nederlands gebouwde kwaliteitsjachten. Bij ADB Yachting houden ze van een persoonlijke aanpak en maatwerk voor iedere klant.

 • ADB Yachting
  Volmolen 4C
  1601 ET ENKHUIZEN
  Toon op kaart
 • 2001519

Bonnema Watersport

Ontdek met een boot van Bonnema Watersport de Loosdrechtse Plassen en De Vecht met een sloep, motorboot of verken de natuur rondom de Vuntusplas per kano dan wel roeiboot. Of wat dacht u van lekker ontspannen op onze sampan (borrel)boot of juist een actief dagje met één van onze trapkano? Bij Bonnema Watersport kunt u terecht voor het huren van diverse type boten. Tevens kunt u bij ons terecht voor het huren van fietsen of het verkrijgen van een visvergunning.

 • Bonnema Watersport
  Oud Loosdrechtsedijk 272c
  1231 NK Loosdrecht
  Toon op kaart
 • 6209

Schepenkring Jachtmakelaars Lelystad

Kom nu naar een van de 7 Schepenkring vestigingen voor de aankoop van uw jacht. U kunt kiezen uit een breed aanbod van goede werfgebouwde schepen. VOOR MEER INFO: WWW.SCHEPENKRING.NL

 • Schepenkring Jachtmakelaars Lelystad
  Parkhaven 3
  8242 PE Lelystad
  Toon op kaart
 • 3570

Jachthaven Meppel B.V.

 • Jachthaven Meppel B.V.
  Zomerdijk 35
  7942 JS Meppel
  Toon op kaart
 • 1733

Ad Spek watersport

Ad Spek watersport in Leidschendam bemiddeld in gebruikte boten en is een werf voor nieuwe boten. Op de werf in Zuid-Holland vindt u motorjachten en zeilboten. Ad Spek Watersport Ad Spek Watersport gelegen in Leidschendam (tussen Leiden en Voorschoten) bemiddeld in diverse nieuwe en gebruikte boten. Op de werf in Zuid-Holland vind u sloepen, console, motor en zeilboten..

 • Ad Spek watersport
  Rietpolderweg 2
  2266 BM Leidschendam
  Toon op kaart
 • 3516

Schepenkring Jachtmakelaardij Hattem

Schepenkring heeft 7 verkoophavens verspreid door heel het land, met in iedere verkoophaven een uniek aanbod. Daarnaast kan Schepenrking je goed helpen met je schip zo breed mogelijk in de markt te zetten. Daarnaast heeft Jachtmakelaardij Hattem ook een camperplaats!

 • Schepenkring Jachtmakelaardij Hattem
  Geldersedijk 20
  8051 ER HATTEM
  Toon op kaart
 • 1822

Jachtmakelaardij de Maas

Bij ons dit familiebedrijf staat de klant centraal, of u nu een boot zoekt, een ligplaats nodig heeft of een technisch probleem heeft, zij zoeken een oplossing. De kracht van Jachtmaelaardij de Maas ligt in de combinatie van diensten, vanaf een centrale gelegen jachthaven in Nederland. Zij adviseren je conform de markt, de staat van onderhoud en begeleiden naast de inspectie ook eventueel modificaties naar wens.

 • Jachtmakelaardij de Maas
  Jan Klingenweg 3
  5335 JK Alem
  Toon op kaart
 • 1706

Jachtwerf Oost b.v.

Jachtwerf Oost staat vooral bekend om zijn Oostvaarders en al sinds 1968 bekend als bouwer van deze markante Oostvaarders: stoere, robuuste en zeewaardige jachten, die naar alle delen van de wereld hun weg hebben gevonden. Sinds het eerste schip van stapel liep, zijn er al meer dan 120 gebouwd.

 • Jachtwerf Oost b.v.
  Ljouwerterdyk 37
  8491 GB Akkrum
  Toon op kaart
 • 3855

STOOP JACHT & INTERIEURBOUW

Stoop Jachtbouw, bouwer van de Enkhuizen sloepen en Tenders, kwaliteitssloepen met een onvervalst karakter van de oorspronkelijke reddingssloep. Al meer dan 25 jaar bouwt Stoop op ambachtelijke en puur Hollandse wijze sloepen, tenders en cruisers. Allemaal unieke schepen die volgens de specificatie van de opdrachtgever met de hand worden gebouwd. Schepen die zowel voor de pleziervaart als voor de beroepsvaart geschikt zijn, omdat uitsluitend de beste materialen worden gebruikt.

 • STOOP JACHT & INTERIEURBOUW
  DE HOEK 1
  1601 MR ENKHUIZEN
  Toon op kaart
 • 3263

DEBA Marine B.v.

DEBA Marine b.v. is een all-round watersport bedrijf waar u terecht kunt voor de aanschaf of verkoopbemiddeling van uw sportboot, ski-boot of motorjacht. DEBA Marine b.v. is importeur van BAYLINER en MALIBU ski- en wakeboardboten. Daarnaast leveren wij op uw verzoek sportboten en motorjachten van verschillende merken, waar uw voorkeur naar uitgaat.

 • DEBA Marine B.v.
  Zwarteweg 6
  6916 KC Tolkamer
  Toon op kaart
 • 3004

Holland Marine Service

HMS heeft een eigen verkoophaven en 30 jaar ervaring in de scheepsmakelaardij. HMS kan antwoord geven op al uw vragen omtrent de aan-/verkoop, taxatie van schepen.

 • Holland Marine Service
  Harderhaven 40
  3898 LN Zeewolde
  Toon op kaart
 • 2798

Scandinavian Yachts Workum

Scandinavian Yachts is een fullservice watersportbedrijf gespecialiseerd in Scandinavische jachten en andere jachten in het hoger segment. Het is een klein bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en de communicatie met de klant centraal staat. Scandinavian Yachts benaderd de verkoop dan ook vanuit een geheel andere hoek dan een gemiddelde makelaar. Voor hen is het namelijk erg belangrijk dat zowel de huidige als nieuwe eigenaar tevreden het bedrijf verlaat. Ze verkopen niet alleen een jacht, maar ze hebben ook de insteek om een relatie met de klant aan te gaan voor de lange termijn. Dus ook na de verkoop leveren zij nog service en kan je bij ze terecht met al uw vragen.

 • Scandinavian Yachts Workum
  Suderselaene 13
  8711 GX Workum
  Toon op kaart
 • 7848

De Drijfveer & Tusken de Marren

Op zoek naar een nieuwe boot? Bekijk dan ons aanbod! Zit uw schip er bij? Neem dan contact op en wees welkom in Akkrum. Midden in Friesland, perfect bereikbaar per spoor en snelweg.

 • De Drijfveer & Tusken de Marren
  Ulbe Twijnstrawei 31
  8491 CJ AKKRUM
  Toon op kaart
 • 3964

Jachthaven Liesveld B.V.

 • Jachthaven Liesveld B.V.
  Nieuwe Haven 1A
  2959 AT Streefkerk
  Toon op kaart
 • 1695

Ook zorgeloos adverteren
met uw bedrijf?
Bel 020 - 211 10 10
of Mail naar info@botentekoop.nl

© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.