Winterstalling

Bootstalling

Je boot is kostbaar bezit: door het jaar heen heb je er heel wat vaarplezier mee. Daarom is het verstandig om goed na te denken wat je met je boot doet in het winterseizoen. Zodat je kiest voor een goede winterstalling.

Een bootstalling kan in het water, overdekt of juist buiten zijn. Alle drie de opties zijn mogelijk. Kies jij voor een winterberging of juist voor een overdekte loods? Of heb je je boot in de winter toch gewoon het liefst in de buitenlucht? Ook is het mogelijk dat je de boot laat overwinteren in een box in het water. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor een veilige boot winterstalling. Zoek je een winterstalling voor je boot? Bekijk hier de mogelijkheden.

Winterstalling

Bedrijfsgegevens winterstallingen

De Jong Jachtbemiddeling

Al ruim 20 jaar zit jachtbemiddeling de jong, met veel plezier, actief in de watersport. Een echte Watersport familie, zo omschrijft de Jong zich. Dankzij de vele jaren ervaring die zij hebben opgebouwd met elkaar, staan zij graag voor je klaar met deskundig advies.

 • De Jong Jachtbemiddeling
  Midsbuorren 24
  9003 LB Wartena
  Toon op kaart
 • 3383

Scandinavian Yachts Workum

Scandinavian Yachts is een fullservice watersportbedrijf gespecialiseerd in Scandinavische jachten en andere jachten in het hoger segment. Het is een klein bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en de communicatie met de klant centraal staat. Scandinavian Yachts benaderd de verkoop dan ook vanuit een geheel andere hoek dan een gemiddelde makelaar. Voor hen is het namelijk erg belangrijk dat zowel de huidige als nieuwe eigenaar tevreden het bedrijf verlaat. Ze verkopen niet alleen een jacht, maar ze hebben ook de insteek om een relatie met de klant aan te gaan voor de lange termijn. Dus ook na de verkoop leveren zij nog service en kan je bij ze terecht met al uw vragen.

 • Scandinavian Yachts Workum
  Suderselaene 13
  8711 GX Workum
  Toon op kaart
 • 7848

Alpha Sail Makkum

Bij Alpha Sail Makkum is alles mogelijk op het gebied van Watersport! Deze rustige jachthaven lig direct gelegen aan het Ijsselmeer. Deze haven is voorzien van water en elektra bij de boxen, sanitaire voorzieningen plus gratis wifi! Vanuit de jachthaven verhuurt Alpha Sail ook haar eigen zeiljachten, deze zeiljachten zijn compleet uitgerust van alle benodigdheden om er een top avontuur van te maken. De scherpe verhuurtarieven die Alpha Sail Makkum hanteert zijn inclusief ligplaats in de jachthaven, gasverbruik en instructie in de haven. Tevens bieden zij ook de mogelijkheid om een jacht met schipper te huren, speciaal voor dagtochten.

 • Alpha Sail Makkum
  Stranwei 17
  8754 HA Makkum FR
  Toon op kaart
 • 2001441

De Drijfveer & Tusken de Marren

Op zoek naar een nieuwe boot? Bekijk dan ons aanbod! Zit uw schip er bij? Neem dan contact op en wees welkom in Akkrum. Midden in Friesland, perfect bereikbaar per spoor en snelweg.

 • De Drijfveer & Tusken de Marren
  Ulbe Twijnstrawei 31
  8491 CJ AKKRUM
  Toon op kaart
 • 3964

Sailingcenter Langweer

In de verkoophaven van Sailingcenter Langweer liggen altijd een aantal gebruikte zeiljachten beschikbaar voor de verkoop. Deze zeiljachten komen niet uit de verhuur, maar zijn afkomstig van particuliere eigenaren. Een zeer veelzijdige verkoophaven met veel mogelijkheden.

 • Sailingcenter Langweer
  Pontdijk 8 C
  8525 GG Langweer
  Toon op kaart
 • 7592

HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.

Welkom bij Holland Sport Boat Centre een watersportzaak gespecialiseerd in snel varende boten met meer dan 55 jaar ervaring in de watersport. Bij ons vindt u alles van rubberboot tot motorjacht en alles daar tussen in.Met top merken als Bayliner, Sea Ray, Meridian Yachts, Waterspoor sloepen, Sea Doo waterscooters, Yamaha buitenboordmotoren en waterscooters en Mercury en MerCruiser servicepunt voor al het onderhoud aan uw motor.

 • HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.
  ZUIDERZEEWEG 2
  1095 KG AMSTERDAM
  Toon op kaart
 • 1624

Newpoint Moverbo BV

Newpoint Moverbo is een full service jachtmakelaardij, gespecialiseerd in bemiddeling van gebruikte zeil- en motorjachten met een gemiddelde lengte tussen de 20 en 65ft.Newpoint Moverbo is jou beste zakelijk aanspreekpunt in de watersport. Zij organiseren de aankoop en/of verkoop van je kostbare bezit. Tevens geven ze als jachtmakelaar je deskundig advies over diverse verzekeringsmogelijkheden, scheepsfinancieringen, onderhoudswerkzaamheden, transport van de jacht in Europa en professionele delivery’s.

 • Newpoint Moverbo BV
  Markweg Zuid 1
  4794 SN HEIJNINGEN
  Toon op kaart
 • 2001237

MSC Marine Center Maaseik

MSC MarineCenter Maaseik is al vele jaren toonaangevend in: Verkoop van accessoires voor uw boot, herstellingen, revisie, winterberging, verkoop van alle merken nieuwe boten. Vele tevreden klanten hebben een positieve ervaring opgedaan met de service en deskundigheid op het gebied van aankoop en verkoop of bemiddeling hierbij.

 • MSC Marine Center Maaseik
  Houtweg 220
  3680 Maaseik
  Toon op kaart
 • 3589

Unique Boat Design

Unique Boat Design is gespecialiseerd in de bouw en verkoop van sloepen en consoleboten. Wij zijn officieel dealer van:- Corsiva - Damarin - Admiral - Riviera - Wij hebben daarvan dan ook een ruim assortiment in onze verwarmde showroom staan. Wij staan garant voor een betrouwbaar en eerlijk advies.

 • Unique Boat Design
  Buijs Ballotstraat 2
  2693BE 's-Gravenzande
  Toon op kaart
 • 7729

Bolt VOF

 • Bolt VOF
  Buitenstvallaat 15
  9204 WX Drachten
  Toon op kaart
 • 3357

Schepenkring Lathum

Schepenkring heeft 7 verkoophavens verspreid door heel het land, met in iedere verkoophaven een uniek aanbod. Daarnaast kan Schepenrking je goed helpen met je schip zo breed mogelijk in de markt te zetten.

 • Schepenkring Lathum
  De Muggenwaard 18
  6988 BX LATHUM
  Toon op kaart
 • 3954

Connect Yachtbrokers

 • Connect Yachtbrokers
  Volmolen 4B
  1601 ET Enkhuizen
  Toon op kaart
 • 799e97a2-c9f8-486b-9c95-9234e314ac54

Delta Yacht

Delta Yacht is gepassioneerd en gespecialiseerd in watersport. In en rond de werf in Colijnsplaat, gelegen aan natuurreservaat de Oosterschelde, voert Delta Yacht alle mogelijke werkzaamheden uit om uw jacht in topconditie te houden. Van onderhoud en stalling tot renovatie en makelaardij. Altijd koers in de juiste richting!

 • Delta Yacht
  Jachthavenweg 5
  4486 CZ Colijnsplaat
  Toon op kaart
 • 1533

Holland Sport Boat Centre Waterscooters

Een familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van snel varende motorboten, een haven met meer dan 250 ligplaatsen en een super gezellig terras. De allereerste Bayliner importeur van Nederland met de grootst gesorteerde Bayliner showroom van Europa.

 • Holland Sport Boat Centre Waterscooters
  Zuiderzeeweg 2
  1095 KG Amsterdam- Zeeburg
  Toon op kaart
 • 6672

Yacht Centre Warns

Yacht Centre Warns helpt je graag bij het kopen van een boot, de verkoop van je boot, Taxatie, Reparatie, Ligplaatsen en Speciale aanbiedingen. Bij Yacht Centre Warns vind je in de fraaie jachthaven Marina Friesland.

 • Yacht Centre Warns
  Ymedaem 3
  8722 HP Warns
  Toon op kaart
 • 2783

Mertrade B.V.

Aan de rand van Friesland en het IJsselmeer is jachtbemiddeling en scheepsbemiddeling Mertrade gevestigd. Mertrade jachtmakelaardij heeft sinds 2013 ook een werf, overdekte haven en winterstalling. De service die zij aanbieden bestaat uit: Jachtbemiddeling en Scheepsbemiddeling, Winterstalling, Jachtwerf, Aankoopbegeleiding. Als jachtmakelaardij en scheepsbemiddeling, zijn ze zeer actief op zowel de binnen- en buitenlandse markt en verzorgen zij het gehele traject van verkoop tot aankoop.

 • Mertrade B.V.
  Expansie 54
  8316 GA Marknesse
  Toon op kaart
 • 8100

Jachthaven Meppel B.V.

 • Jachthaven Meppel B.V.
  Zomerdijk 35
  7942 JS Meppel
  Toon op kaart
 • 1733

Mulder Shipyard

Een echt traditioneel familiebedrijf, dat is Mulder Shipyard. Al meer dan 75 jaar bouwen zij prachtige motorjachten en zijn ze wereldwijd bekend wegens het kwalitatieve werk dat zij leveren. De Mulders hebben vooral de bekendheid te danken aan zijn drie specialiteiten: The classic Super Favorite Cruisers, the later Favorite Superior en de Mulder Custom Build motorjachten. Elke motorjacht staat bekend om zijn klassieke lijnen, hoge kwaliteit en een ultieme vaarervaring. Tot op heden staat Mulder nog altijd aan het roer en leiden zij de Nederlandse markt op gebied van jachtbouw.

 • Mulder Shipyard
  Hoge Rijndijk 277
  2382 AN Zoeterwoude-Rijndijk
  Toon op kaart
 • 3094

ADB Yachting

ADB Yachting is een jong en dynamisch bedrijf dat is gevestigd in Enkhuizen. Vanaf de jachtwerf leveren zij diverse services voor je boot. Door de jarenlange ervaring zijn ze in staat al het onderhoud aan je jacht te verzorgen, met als specialisatie het inbouwen van elektronische apparatuur. Daarnaast zijn ze actief als Jachtmakelaar met een passie voor Nederlands gebouwde kwaliteitsjachten. Bij ADB Yachting houden ze van een persoonlijke aanpak en maatwerk voor iedere klant.

 • ADB Yachting
  Volmolen 4C
  1601 ET ENKHUIZEN
  Toon op kaart
 • 2001519

Boatland Boatservice Dannijs

Wij importeren diversen merken voor scherpe prijzen. Glastron, Monterey en Rinker sportboten. en tevens Sea-Fox console boten Naast nieuwe boten kunt u bij ons terecht voor occasions, outboards en trailers. Ook zijn wij gespecialiseerd in allerlei watersportartikelen van de meest bekende merken.

 • Boatland Boatservice Dannijs
  Setheweg 18
  7942 LB Meppel
  Toon op kaart
 • 1527

Jachtmakelaardij Lodewijk Bos Baarn B.V.

Jachtmakelaardij Lodewijk Bos Baarn verkoopt gebruikte en nieuwe pleziervaartuigen. Professionaliteit en enthousiasme maken ons tot een waardevolle en betrouwbare partner. Met een kleine organisatie stellen zij dat het belang van de opdrachtgevers te allen tijde voorop. Persoonlijke aandacht, flexibiliteit en begeleiding zijn hierbij belangrijke factoren. Jachtmakelaardij Lodewijk Bos zijn motto is dan ook: afspraak is afspraak! Daarnaast helpt Jachmakelaardij Lodewijk Bos ook bij het verkopen van je schip. De beste verkoopresultaten bereiken zij met het aanbieden van jachten vanuit de verkoophaven. Daarom beschikken zij over boxen in het water en over plaatsen op de wal. Alle faciliteiten die benodigd zijn om de klant overal in te kunnen voorzien, zijn dan ook aanwezig!

 • Jachtmakelaardij Lodewijk Bos Baarn B.V.
  Zuidereind 4
  3741 LG Baarn
  Toon op kaart
 • 4382

JLT Boten en Auto

Mijn naam is Jelte van den Berg, eigenaar en oprichter van JLT Boten en auto in Sneek. Ik help u graag met de aankoop van uw gewenste nieuwe of tweedehands boot, auto, buitenboordmotor of trailer. Bij mij vindt u altijd een mooi aanbod auto occasions uit het gewilde klein en middenklasse segment. Ook in mijn aanbod vindt u diverse soorten boten van klein tot groot, zoals motorboten, open toer- en visboten, sloepen, rubberboten alsmede sport- en speedboten. De verkoop van rubberboten is een bedrijfstak waarin wij gespecialiseerd zijn en waar we altijd een groot aanbod in hebben (Talamex, Suzumar, Nimarine). Daarnaast beschik ik ook over een ruim aanbod aan buitenboordmotoren zowel nieuw (Suzuki, Mariner , Mercury) als gebruikt (alle merken). Tot slot is ook verkoopbemiddeling mogelijk zowel in auto's, boten en caravans. Waar voor uw geld Wilt u uw voertuig of vaartuig verkopen? JLT is 24 uur per dag op zoek naar mooie, eerlijke, compleet uitgeruste en goed onderhouden auto’s en boten etc. Wilt u meer informatie over het aanbod nieuw en occasions of direct een afspraak maken voor een proefrit of proefvaart? Bel JLT Boten en Auto in Sneek (Friesland): 0515-786000. Afspraak buiten openingstijden is mogelijk. Vanaf dit jaar zijn wij exclusief Talamex Highline en Silverline dealer geworden. Met vriendelijke groet, Jelte van den Berg Eigenaar JLT Auto en Boten Jan Kuipersweg 19 8606 KD Sneek 0515-786000 06-29013432 info@jltboten.nl www.jltboten.nl

 • JLT Boten en Auto
  Jan Kuipersweg 19
  8606 KD Sneek
  Toon op kaart
 • 5fffbc60-f65c-4ddc-835f-c0f31cfe1851

Jachtwerf Daniel

Producent en dealer van Bellus Boats in Nederland.
Hier vindt u alle informatie over de Bellus 580 en 750.
Wij bieden u op deze site een kijkje op onze jachtwerf en in onze winkel met zijn uitgebreide assortiment boot- benodigdheden.
Ook ons volledige aanbod in gebruikte boten kunt u hier bekijken.

 • Jachtwerf Daniel
  Koperweg 7
  2401 LH Alphen a/d Rijn
  Toon op kaart
 • 3869

BRANDSMA JACHTEN B.V.

Brandsma Jachten hecht er grote waarde aan dat je zorgeloos kunt varen. Brandsma Jachten staat voor kwaliteit, service en vertrouwen. Tevens beschikken zij over een breed scala aan technologische disciplines om dat mogelijk te maken. Bij brandsma is je schip in vertrouwde handen.

 • BRANDSMA JACHTEN B.V.
  EELTJEBAASWEG 6
  8606 KA SNEEK
  Toon op kaart
 • 3496

Tendercenter B.V.

Je bent van harte welkom om het nieuwe pand en de boten te komen bekijken bij Tendercenter. Een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte sportboten, sloepen, sportcruisers en opblaasboten hebben zij daar klaar staan. Nieuwe en gebruikte boten van diverse merken staan klaar en gepoetst om te bezichtigen. U vindt altijd een divers, breed en jong aanbod van de diverse bekende merken bij Tendercenter.

 • Tendercenter B.V.
  Vuurtorenweg 18
  8531 HJ LEMMER
  Toon op kaart
 • 2001479

VERSCHUUR WATERSPORT BV

Verschuur Watersport is gevestigd in Rijnsaterwoude en is in deze tijd een begrip in de watersportwereld geworden. Verschuur Watersport heeft de grootste showroom van Nederland met ruim 20.000m2 watersportbeleving, en heeft altijd zeer veel sloepen op voorraad. Je kan bij verschuur Watersport terecht voor de aanschaf van boten, motoren, trailers, en accessoires. Maar ook voor het onderhoud en reparatie van diverse merken motoren en winterstalling ben je hier aan het juiste adres. Verschuur Watersport is dealer van vele bekende merken, maar ook voor een betrouwbare occasion.

 • VERSCHUUR WATERSPORT BV
  Herenweg 10a
  2465 AA Rijnsaterwoude
  Toon op kaart
 • 1863

Isloep

iSloep staat gelijk aan genieten op het water. Elke boot kent dan ook dezelfde combinatie van goede vaareigenschappen, comfort, eigentijds design en aantrekkelijke prijzen. Alle boten hebben het CE-veiligheidskeurmerk omdat wij, net als u, hoge eisen aan onze producten stellen. Zo is elke sloep en tender standaard al heel compleet. In Alphen aan den Rijn hebben we een grote showroom en in onze productiewerkplaats werken uitsluitend vakmensen aan uw boot. Neem de proef op de som en stap aan boord voor een proefvaart! Bel 0172 416 763 voor meer informatie of bezoek onze showroom...

 • Isloep
  Hoorn 316
  2404 HL Alphen a/d Rijn
  Toon op kaart
 • 7200

STOOP JACHT & INTERIEURBOUW

Stoop Jachtbouw, bouwer van de Enkhuizen sloepen en Tenders, kwaliteitssloepen met een onvervalst karakter van de oorspronkelijke reddingssloep. Al meer dan 25 jaar bouwt Stoop op ambachtelijke en puur Hollandse wijze sloepen, tenders en cruisers. Allemaal unieke schepen die volgens de specificatie van de opdrachtgever met de hand worden gebouwd. Schepen die zowel voor de pleziervaart als voor de beroepsvaart geschikt zijn, omdat uitsluitend de beste materialen worden gebruikt.

 • STOOP JACHT & INTERIEURBOUW
  DE HOEK 1
  1601 MR ENKHUIZEN
  Toon op kaart
 • 3263

Tornado Sailing Makkum BV

Tornado Sailing verkoopt zeiljachten en motorjachten vanuit Makkum in Friesland. Op een unieke A1 locatie nabij de Waddenzee, Friese meren en aan het IJsselmeer. Naast de jachtmakelaardij is Tornado Sailing ook dealer van Delphia kwaliteitszeil- en motorjachten in de Benelux.

 • Tornado Sailing Makkum BV
  De Stienplaat 5
  8754 HE Makkum
  Toon op kaart
 • 1823

Jan Korteland Watersport

Jan Korteland Watersport is sinds 1972 een zeer veelzijdig en toegewijd familiebedrijf. Zij helpen je als betrouwbare partner bij de aanschaf en onderhoud van je boot en buitenboordmotor. In de showroom vind je diverse merken en modellen en helpen zij met een een zeer klantgerichte blik.

 • Jan Korteland Watersport
  Polderstraat 9
  2952 AK Alblasserdam
  Toon op kaart
 • 1668

Omtzigt Watersport

Omtzigt Watersport staat al sinds 1898 ingeschreven bij de Kvk, een echt watersportbedrijf met een geschiedenis. Al jaren importeren zij legendarische sportboten en verkopen zij ook sloepen van het bekende merk Oud Huijzer. Al jaren is Omtzigt gespecialiseerd in het adviseren en leveren van de juiste boot.

 • Omtzigt Watersport
  Industriekade 20
  2172 HV Sassenheim
  Toon op kaart
 • 1759

Schepenkring Warten

Schepenkring heeft 7 verkoophavens verspreid door heel het land, met in iedere verkoophaven een uniek aanbod. Daarnaast kan Schepenrking je goed helpen met je schip zo breed mogelijk in de markt te zetten.

 • Schepenkring Warten
  BUTENSTREEK 3 -A
  9003 MC WARTEN
  Toon op kaart
 • 3281

Jachthaven Lemmer-binnen

Jachthaven Lemmer biedt de mogelijkheid om je jacht te koop aan te bieden vanuit hun prachtige, druk bezochte en zeer goed bereikbare jachthaven. Jachthaven Lemmer-binnen biedt alle faciliteiten en services voor een comfortabel verblijf. De haven heeft plaats voor ruim 350 schepen. Er zijn veel vaste ligplaatshouders en er is daarnaast altijd ruimte genoeg voor passanten. Je bent dan ook van harte welkom.

 • Jachthaven Lemmer-binnen
  Plattedijk 10
  8531 PB Lemmer
  Toon op kaart
 • 8115

Brinks Watersport B.V.

Brinks Watersport is al jaren een vertrouwd begrip op het gebied van de watersport. Ze zijn actief in de verkoop van nieuwe sloepen, tenders, consoleboten en buitenboordmotoren. Ook vindt je bij Brinks Watersport een ruim aanbod van gebruikte boten en buitenboordmotoren in verschillende prijsklassen. Ook voor onderhoud en reparaties ben je bij Brinks Watersport aan het juiste adres.

 • Brinks Watersport B.V.
  Galvanistraat 6
  3861 NJ Nijkerk
  Toon op kaart
 • 2001539

Holland Marine Service

HMS heeft een eigen verkoophaven en 30 jaar ervaring in de scheepsmakelaardij. HMS kan antwoord geven op al uw vragen omtrent de aan-/verkoop, taxatie van schepen.

 • Holland Marine Service
  Harderhaven 40
  3898 LN Zeewolde
  Toon op kaart
 • 2798

Nautisch Kwartier Stavoren

Jachtmakelaardij Nautisch Kwartier Stavoren is een jonge onderneming met een rijke historie. Arthur van der Werff is de eigenaar van Nautisch Kwartier Stavoren. In 1995 is hij een jachtmakelaardij begonnen op de unieke locatie in Stavoren. Op deze perfecte locatie in het watersportstadje Stavoren beschikken zij over een moderne verkoophaven waar gemiddeld zo'n 80 gebruikte kwaliteits-zeiljachten ter verkoop worden aangeboden.

 • Nautisch Kwartier Stavoren
  Hellingspad 9
  8715 HT Stavoren
  Toon op kaart
 • 1983

Peekstok BV

Zoek je een gebruikte sportboot? Dan ben je bij Peekstok aan het goede adres. Peekstok houdt zich al jaren bezig met de in- en verkoop van gebruikte sportboten. Ze voldoen aan een selectie van verschillende nette boten tegen concurrerende prijzen.

 • Peekstok BV
  Van der Waalsweg 25
  3241 ME Middelharnis
  Toon op kaart
 • 7312

Jachtmakelaardij Serry Loosdrecht

Bij Jachtmakelaardij Serry Loosdrecht zit Watersport in het bloed. Daarom weten zij precies wat hun klanten belangrijk vinden; vakmanschap, betrokkenheid en service. Op de goed uitgeruste werf kunnen zij alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van onderhoud, reparatie en schadeherstel voor je verzorgen. Daarnaast helpen zij je ook door heel het verkoopproces heen.

 • Jachtmakelaardij Serry Loosdrecht
  Oud Loosdrechtsedijk 249
  1231 LX Loosdrecht
  Toon op kaart
 • 1998

Sloepencentrum

Het Sloepen Centrum is opgericht met het doel een totaaloplossing te bieden voor de sloepen schipper van nu. Ze bieden alle mogelijkheden om je zo goed mogelijk te ontzorgen. Dankzij de jarenlange ervaring en kennis is Sloepencentrum een betrouwbare partner op het gebied van inkoop, verkoop en onderhoud van boten, sloepen en motoren.

 • Sloepencentrum
  Sluisbuurt 49
  1911 BC Uitgeest
  Toon op kaart
 • 2000870

BRABANT YACHTING

Brabant Yachting bouwt sinds 1997 nieuwe schepen, geheel in eigen beheer. Duurzaamheid en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen in combinatie met vakmanschap staan garant voor vele jaren vaarplezier.

 • BRABANT YACHTING
  NEDERVEENWG 18
  5161 PA SPRANG CAPELLE
  Toon op kaart
 • 2606

Krijgsman Watersport

Krijgsman Watersport is gespecialiseerd in sloepen & tenders en erkend dealer van bekende merken als CORSIVA, STOUT, PRIMEUR, STEELFISH, OUDHUIJZER, TOPCRAFT, WATERSPOOR en RIGA. Bezoek ook onze showroom. 6500 m2 vol met sloepen en tenders op slechts 10 autominuten van Amsterdam!

 • Krijgsman Watersport
  Loodsweg 3
  1525 RH West Knollendam (Zaanstad)
  Toon op kaart
 • 7772

Passet Watersport

Rob Passet is al vele jaren actief binnen de watersport, in 1994 is hij begonnen met zijn bedrijf Passet Waterport. Bij Passet Watersport vind je sloepen, vis & consoleboten, rubberboten en buitenboordmotoren allemaal onder één dak. Dankzij de uitstekende ligging in het plassengebied van de Vinkeveense Plassen is het mogelijk om je nog te kopen aanwinst direct uit te proberen.

 • Passet Watersport
  Winkeldijk 20
  3645 AP Vinkeveen
  Toon op kaart
 • 1774

DSA yachts

DSA Yachts is specialist in de nieuwbouw van exclusieve, luxe stalen motorjachten van 10 tot 18 meter. Omdat het bedrijf alle benodigde faciliteiten onder één dak heeft samengebracht, is een flexibele en klantgerichte werkwijze mogelijk. Dankzij de centrale ligging in Ossenzijl, tussen Friesland en Overijssel, is de werf uitgegroeid tot volwaardig nautisch centrum, met alle denkbare voorzieningen. De jachthaven Contessa Marina vormt het kloppend hart, gecombineerd met de overdekte haven en luxueuze schiphuizen. Bij de werf kunnen klanten terecht voor service en onderhoud, de geconditioneerde winterstalling en de verkoophaven voor de gebruikte schepen.

 • DSA yachts
  Opdijk 16
  8376 HH Ossenzijl
  Toon op kaart
 • 2000820

Tiger Marine Center

 • Tiger Marine Center
  Delftweg 129
  3043 NH Rotterdam
  Toon op kaart
 • 2001115

Jachtmakelaardij de Maas

Bij ons dit familiebedrijf staat de klant centraal, of u nu een boot zoekt, een ligplaats nodig heeft of een technisch probleem heeft, zij zoeken een oplossing. De kracht van Jachtmaelaardij de Maas ligt in de combinatie van diensten, vanaf een centrale gelegen jachthaven in Nederland. Zij adviseren je conform de markt, de staat van onderhoud en begeleiden naast de inspectie ook eventueel modificaties naar wens.

 • Jachtmakelaardij de Maas
  Jan Klingenweg 3
  5335 JK Alem
  Toon op kaart
 • 1706

Nauta Maritiem

U kunt bij ons terecht voor de aankoop van sloepen tot consoleboten, verhuur van trailers en aankoop van accessoires voor uw boot.
Naast de verkoop is ons bedrijf gespecialiseerd in onderhoud en stalling van uw boot.

 • Nauta Maritiem
  Hoge Rijndijk 215-217
  2382 AL Zoeterwoude Rijndijk
  Toon op kaart
 • 5287

Ad Spek watersport

Ad Spek watersport in Leidschendam bemiddeld in gebruikte boten en is een werf voor nieuwe boten. Op de werf in Zuid-Holland vindt u motorjachten en zeilboten. Ad Spek Watersport Ad Spek Watersport gelegen in Leidschendam (tussen Leiden en Voorschoten) bemiddeld in diverse nieuwe en gebruikte boten. Op de werf in Zuid-Holland vind u sloepen, console, motor en zeilboten..

 • Ad Spek watersport
  Rietpolderweg 2
  2266 BM Leidschendam
  Toon op kaart
 • 3516

Smelne Yachtcenter BV

Smelne Yachtcentre is al ruim één van de meest flexibele werven van Nederland! Smelne biedt een zeer ruime keuze uit 37 modellen die zij geheel naar wens bouwen, stuk voor stuk luxe stalen motorjachten van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast beschikken zij over 2.400 m2 ruimte voor winterstalling, circa 90 ligplaatsen in de haven en 36 overdekte ligplaatsen in de Smelne Marina. Al met al, Smelne Yachtcentre is het veelzijdige adres voor: Nieuwbouw, verkoopbemiddeling, winterstalling en onderhoud.

 • Smelne Yachtcenter BV
  De Steven 26
  9206 AX Drachten
  Toon op kaart
 • 2717

Jachthaven Liesveld B.V.

 • Jachthaven Liesveld B.V.
  Nieuwe Haven 1A
  2959 AT Streefkerk
  Toon op kaart
 • 1695

DaVinci Yachts

Stel je eens voor dat er een jacht zou bestaan waarmee je even zorgeloos kunt cruisen als waterskiën. Waarmee u met zijn tweeën of juist met het gezin vakantie kunt vieren. Waarin geen compromissen zijn gedaan op bouwkwaliteit, materialen of afwerking. Waarvan u het ontwerp grotendeels naar uw eigen hand kunt zetten. En waarvan zowel het bouwproces als het bezit een zorgeloze ervaring is. Welke reden zou u dan nog hebben om dat jacht niet te willen? Dat jacht bestaat. DaVinci Yachts.

 • DaVinci Yachts
  It Swee 8
  8621 EB Heeg
  Toon op kaart
 • 3483

BBS Watersport

Sinds 1999 specialiseert BBS Watersport zich in de in- en verkoop van boten en motoren en het uitvoeren van onderhoud en reparatie hieraan. Oorspronkelijk gevestigd aan de Burgemeester de Meesterstraat in Harderwijk, maar ondertussen verhuisd naar de prachtige Harderhaven in Zeewolde. Over de jaren heen heeft onze expertise zich verder ontwikkeld en zijn wij hedendaags dealer van: Oud Huijzer, Topcraft, Style en Tohatsu.

 • BBS Watersport
  Harderhaven 54
  3898 LN Zeewolde
  Toon op kaart
 • 3556

AVR Watersport

AVR watersport heeft zich sinds 2003 in hoog tempo ontwikkeld tot een vooraanstaande sloepen en tender specialist in de Nederlandse watersportwereld. Een 600m2 grote showroom toont verschillende modellijnen waarmee iedere sloepvaarder of liefhebber van een snelle tender, gegarandeerd kan vinden wat het beste bij het beschikbare budget, vaargebied en vaargedrag past.

 • AVR Watersport
  Coenecoop 139
  2741 PJ Waddinxveen
  Toon op kaart
 • 4791

Bmarine

Als watersporter heb je de mooiste baan als de hobby uit de hand gelopen is. Dat is het geval bij het familiebedrijf Bmarine. Inmiddels doen ze veel meer dan aankoop, verkoop en bemiddeling. Ze zijn gegroeid tot een full service watersportbedrijf. Bmarine ontzorgen je met een team van echte bootliefhebbers en een complete service. Met ligplaatsen, winterstalling, onderhoud, reparaties, verzekeringen en adviezen.

 • Bmarine
  Singel 12
  9001 XP Grou
  Toon op kaart
 • 5239

Jachtmakelaardij 4Beaufort

Jachtmakelaardij 4Beaufort deelt uw passie voor het water. En vanuit die passie willen wij u graag helpen bij het vinden van het juiste jacht of om een nieuwe eigenaar te vinden voor uw jacht. Wij houden van heldere afspraken, eerlijkheid en betrouwbaarheid.

 • Jachtmakelaardij 4Beaufort
  Bezoekadres: Selfhelpweg 9
  8607 AB Sneek
  Toon op kaart
 • 2001446

Geijsman Jachthaven B.V.

 • Geijsman Jachthaven B.V.
  Zanddijk 5
  3233 XJ Oostvoorne
  Toon op kaart
 • 1582

Jachtservice Oost Nederland

Welkom bij Jachtservice Oost Nederland Terborg


Wij zijn Jos Jansen en Andre Bouhuijs. Wij zijn al ruim 20 jaar een allround watersportbedrijf met o.a. een eigen zeilmakerij.

 • Jachtservice Oost Nederland
  Akkermansbeekweg 9
  7061 ZA Terborg
  Toon op kaart
 • 3706

Mared Marine

Mared Marine is een dynamisch bedrijf met een heldere visie: Het zijn onze klanten die ons succes bepalen ! Mared Marine is het adres voor nieuwe en jong gebruikte Sloepen, Yachten en Sportboten. Ook zijn wij het adres voor bemiddeling, winterstalling en onderhoud.

 • Mared Marine
  Setheweg 47
  7942 LA Meppel
  Toon op kaart
 • 4747

Daisys Dream Boats

Daisy’s Dreamboats is in Nederland de grootste importeur van tweedehands American Sportsboats. Wegens de jarenlange ervaring kunnen zij de optimale service en aanbod aanbieden. Ook staan zij paraat bij CE-keuringen, onderdelen, kleine reparaties en onderhoud.

 • Daisys Dream Boats
  Kanaalwegwestzijde 23
  3221 LK Hellevoetsluis
  Toon op kaart
 • 4491

Boesch Nederland

Op onze website vindt u informatie over Boesch, Riva en andere klassieke houten motorboten. Ook vindt u er een overzicht van de beschikbare occasions. Boesch Nederland is naast exclusief importeur van Boesch Motorboote voor Nederland en Belgie, tevens dealer van de Amerikaanse Crusader motoren in Nederland. U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor onderhoud en service van alle klassieke houten merken boten en motoren. Enkele voorbeelden zijn: Pedrazzini, Portier, Rio, Swisscraft, Chris Craft, Colombo, Poncelet en Dodge. Naast deze klassieke modellen verzorgen wij ook de stalling en het onderhoud voor andere boten zoals Mastercraft en Correct Craft. Voor aankoop, verkoop, service, onderhoud/restauratie en advies bent u bij ons aan het juiste adres.

 • Boesch Nederland
  Julianalaan 55
  2159 LD Kaag
  Toon op kaart
 • 1485

Schepenkring Delta Marina Kortgene

Schepenkring heeft 7 verkoophavens verspreid door heel het land, met in iedere verkoophaven een uniek aanbod. Daarnaast kan Schepenrking je goed helpen met je schip zo breed mogelijk in de markt te zetten.

 • Schepenkring Delta Marina Kortgene
  VEERDAM 3
  4484 NV KORTGENE
  Toon op kaart
 • 5755

Interboat

Interboat bouwt al jaren volgens de regels van Oudhollands vakmanschap zijn karakteristieke sloepen. Naast een hoge stabiliteit en optimaal comfort, is de lage doorvaarthoogte het grootste pluspunt van dit puur Nederlands fabrikaat. Daarom geeft Interboat ook als enige sloepenbouwer 10 jaar polyester-garantie.

 • Interboat
  Oud Loosdrechtsedijk 181
  1231 LV Loosdrecht
  Toon op kaart
 • 1636

DEBA Marine B.v.

DEBA Marine b.v. is een all-round watersport bedrijf waar u terecht kunt voor de aanschaf of verkoopbemiddeling van uw sportboot, ski-boot of motorjacht. DEBA Marine b.v. is importeur van BAYLINER en MALIBU ski- en wakeboardboten. Daarnaast leveren wij op uw verzoek sportboten en motorjachten van verschillende merken, waar uw voorkeur naar uitgaat.

 • DEBA Marine B.v.
  Zwarteweg 6
  6916 KC Tolkamer
  Toon op kaart
 • 3004

Jachthaven t Leuken Valckx Watersport

Wij bieden U luxueuze faciliteiten en een uitgebreide service, zoals verkoop van nieuwe en gebruikte boten, bemiddeling van verkoop of aankoop van uw boot, zeilmakerij, bootaccessoires en skishop, ligplaatsen en winterstalling.

 • Jachthaven t Leuken Valckx Watersport
  De Kamp 7
  5855 EG Well
  Toon op kaart
 • 1693

Dijkzicht Loosdrecht B.V.

Dijkzicht Loosdrecht BV is een kleinschalige jachthaven die beschikt over 16 ligplaatsen en diverse verhuurboten voor de watersporter met luxe wensen. De jachthaven is rustig gelegen, direct naast ‘Finley Het Witte Huis’ en heeft een schitterend uitzicht over het water. De jachthaven is voorzien van een professioneel aangelegde camerabeveiliging, voor dag- en nacht toezicht. Kijk eens rustig rond op de website van Dijkzicht voor de mogelijkheden om een boot te kopen, huren of te stallen. Daarnaast kan je ook bij Dijkzicht terecht voor onderhoud en reparaties aan je boot.

 • Dijkzicht Loosdrecht B.V.
  Nieuw-Loosdrechtsedijk 240 A
  1231 LG LOOSDRECHT
  Toon op kaart
 • 2001503

Bunsberg Yachting

Bunsberg Yachting is een jong en dynamisch watersportbedrijf. Wij verkopen nieuwe en tweedehands sloepen vanuit onze eigen verkoophaven in Aalsmeer. Di t/m vrijdag op afspraak.

 • Bunsberg Yachting
  Oosteinderweg 287
  1432AW Aalsmeer
  Toon op kaart
 • 2001535

Schepenkring Krekelberg Nautic

Schepenkring heeft 7 verkoophavens verspreid door heel het land, met in iedere verkoophaven een uniek aanbod. Daarnaast kan Schepenrking je goed helpen met je schip zo breed mogelijk in de markt te zetten.

 • Schepenkring Krekelberg Nautic
  Hertenerweg 2
  6049 AA HERTEN
  Toon op kaart
 • 1740

Boat Centre Voorne Putten

Een echt bedrijf dat altijd voor je klaar staat. Met de volledig ingerichte service bus en service boot kunnen zij je altijd helpen bij calamiteiten! Daarnaast, dankzij jaren ervaring in de watersport bieden zij de beste service en onderhoud. Ze bieden service service en onderhoud aan ALLE in- en buitenboordmotoren, benzine en diesel. Ook voor uw Honda, Mercruiser/Mercury onderdelen nieuw en gebruikt.

 • Boat Centre Voorne Putten
  Zanddijk 5
  3233 XJ Oostvoorne
  Toon op kaart
 • 6680

Schröder Watersport

Schröder Watersport is in 2007 begonnen met een grote watersportwinkel in Volendam. Het assortiment is afgestemd op de zeilers, motorboot vaarders, sloepen en rubberboten. Daarbij is er een grote collectie (zeil)kleding. In Amsterdam Noord hebben wij vanaf 2019 een showroom van 2000m2, waar prachtige sloepen, tenders staan te wachten op u. Wij zijn dealer van bijna alle populaire merken sloepen en tenders. Voor motoren zijn wij officieel dealer van Mercury en Honda.

 • Schröder Watersport
  Netwerkweg 12
  1033 MV Amsterdam
  Toon op kaart
 • 7a2c9f17-612d-413a-8d9f-d12d9e907581

Hemrik Marine

20.000m2 watersportplezier. Het meest complete watersportcentrum van Noord Nederland.
Frauscher, Four Winns, sloepen, console- vis- zeil- rubberboten, ribs
Schiphuizen, winterstalling, boothelling 25 ton, alle onderhoud, tankstation diesel, benzine, water, vuil/bilge.Shop van 700m2

 • Hemrik Marine
  Junokade 2
  8938 AC Leeuwarden
  Toon op kaart
 • 5508

Heemhorst Watersport B.V.

Heemhorst Watersport BV is gespecialiseerd in de totale onderhoud en reparatie van diverse merken van binnen- en buitenboordmotoren, zoals Volvo Penta, Mercruiser, OMC Cobra, Vetus, Yanmar, Mercury, Mariner, Tohatsu en Honda. De monteurs zijn gecertificeerd en gespecialiseerd in binnen- en buitenboordmotoren en staartstukken. Heemhorst Watersport is altijd te bereiken voor vragen naar de voorraad en de mogelijkheden.

 • Heemhorst Watersport B.V.
  Oosteinderweg 123c
  1432 AH Aalsmeer
  Toon op kaart
 • 5904

Boatingworld Almere - Heba

Boatingworld Almere (HEBA AQUASPORT) DE GROOTSTE WATERSPORT WINKEL VAN FLEVOLAND Importeur van Stingray en Nuova Jolly boten en dealer van o.a: Zodiac, Suzumar, GALLEGARI, Suzuki service point, Mercury, Yamaha, Mercruiser, Volvo service point, Trailer verhuur, Boot verhuur, Winterstalling, Onderhoud, Revisie.

 • Boatingworld Almere - Heba
  DE STEIGER 92
  1351 AH ALMERE
  Toon op kaart
 • 1604

Jansma Jacht Sneek BV

Jansma Jacht is een vooruitstrevend en dynamisch watersportbedrijf. Ook is Jansma Jacht de dealer voor de Benelux van Bavaria motorboten en de Bavaria Nautitech catamarans. De showroom en de verkoophaven van de A1 locatie in Sneek leent zich uitstekend voor een optimale presentatie van de modellen van Bavaria. Met een enthousiast en gekwalificeerd verkoopteam kan Jansma Jacht je perfect helpen en informeren.

 • Jansma Jacht Sneek BV
  Zwolmansweg 24
  8606 KC Sneek
  Toon op kaart
 • 1642

Ook zorgeloos adverteren
met uw bedrijf?
Bel 020 - 211 10 10
of Mail naar info@botentekoop.nl

© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.