De Haaskotter motorkotter
€ 35.000,-

De Haaskotter motorkotter

€ 35.000,-
1980
11.20 Lengte (m)
Staal
Diesel
5971
Particuliere plaatsing via Speurders
P.J. Vink Zuidlaren

061893... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


P.J. Vink Zuidlaren

061893... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


P.J. Vink Zuidlaren

061893... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving De Haaskotter motorkotter

Inruil visboot (type Beneteau/Jeanneau) en/of kleine caravan/camper bespreekbaar. Goed onderhouden zeewaardig schip; goed gedrag in zeegang. Dek rondom beloopbaar en voorzien van een boeisel met daarop
een stevige RVS reling. Kan droogvallen. Grote machinekamer (MK), motor goed toegankelijk en voldoende ruimte voor reserveonderdelen, gereedschap, vouwfietsen e.d. Toegang MK via stuurhuis of groot luik in achterdek. De Mercedes motor is uitgevoerd met kimkoeling (droogvallen). In de MK bevindt zich een slobpompje, een elektrische bilgepomp, een hand noodlenspomp (Jabsco Amazone Warrior)met grote capaciteit, en een drinkwaterpomp. Tevens een accuoplader, omvormer, zonneceloplader, start en boordnet accu’s, elektrische stuurmachine met roerstandaanwijzer, een 500 ltr RVS drinkwatertank en een 500 ltr RVS brandstofdagtank met mangat. De bodem brandstoftank van 550 ltr is voorzien van mangaten voor het schoonmaken van de tank. De mast is uitgevoerd met een steng; mast en steng zijn zelf strijkbaar met de hand. Aan de mast kan een hulpzeil van 15m2 gevoerd worden. Kruiplijn mast gestreken 2.67m, staande ondermast 5.50m, geschoten steng 7.80m. De besturing is handhydraulisch of elektrisch hydraulisch, met een Raymarine ST60 roerstand indicator. Het grondtakel bestaat uit een ankerlier, 46m 8mm ketting in de kettingbak en een poolanker in de kluis; een CQR anker met 5m voorloop ketting en 30m ankertros, en een achteranker type Poolankerin de kluis. Tot de uitrusting behoort o.a. een gekeurd 4 persoons reddingvlot, twee reddingsboeien, een lifeline, 2 automatische reddingsvesten voor volwassenen en een voor een kind, een aantal gewone zwemvesten, en pyrotechnic's (valscherm, handstakel en oranjerook). Een goed gedraind en geventileerde gasbun is in het achterschip ingebouwd en alleen via een dekluik toegangklijk. De navigatie wordt gevoerd met een Garmin GPS, elektronische zeekaarten (laptop), een sailor RT144B marifoon, een log/lood van Raymarine ST40 BiData en een solid state Elproma EC12 elektronisch kompas. Het schip is goed geconserveerd; het onderwaterschip is voorzien van International Interspeed en voldoende Al anoden. Het dek heeft een Epifanes nonskid deck coating grijs. Bovenwaterschip en opbouw zijn voorzien van een Epifanes mono-urethane coating. De binnen betimmering is uitgevoerd in teak en de indeling is als volgt: Vanaf het hoofddek direct in het stuurhuis met stahoogte, ingedeeld met een stuurstand, een dinette/2-persoonskooi en een luik voor toegang MK. Vanuit het stuurhuis via een trapje naar de pantry met stahoogte, ingedeeld met een aanrechtblok/koelkast/4-pits gaskooktoestel en een 2-persoonskooi. Vanuit de pantry,via een deur, naar het vooronder met 2-eenpersoons kooien. Eveneens vanuit de pantry naar het toilet.

De Haaskotter motorkotter uit 1980 te koop op Botentekoop.nl.

De Haaskotter motorkotter


Lees meer / minder

Basisinformatie


Merk: De Haaskotter
Type: Motorkotter
Lengte (m): 11.20
Breedte (m): 3.65
Diepgang (m): 1.25
Conditie: Gebruikt
Bouwjaar: 1980
Prijs: 35.000,-

Specificaties


Rompmateriaal: Staal
Rompvorm: Multi Knikspant
Besturing: Stuurwiel
Doorvaarthoogte (m): 2.67
Postcode ligplaats: 9974SM
Werf gebouwd:

Motor


Bouwjaar motor: 1980
Soort motor: Binnenboordmotor
Vermogen in PK: 120
Aantal motoren: 1
Brandstof: Diesel
Aantal cilinders: 6
Kruissnelheid (in knopen): 6.5
Inhoud brandstoftank (liters): 1000

Navigatie & Elektronica


Dieptemeter:
GPS:
Kompas:
Marifoon:
Navigatieverlichting:
Roerstandaanwijzer:
Snelheidsmeter:
Log:
Toerenteller:

Interieur


Stahoogte (m): 190.00
Aantal hutten: 3
Toilet(ten): 1
Koelkast:
Vriezer:
Kooktoestel:
Waterdruk systeem:
Watertank (liters): 500

Uitrusting


Anker:
Acculader:
Omvormer:
Walstroom aansluiting:

Veiligheid


Gasbun met afvoer:
Radarreflector:
Lenspomp:
Brandblusser:
Reddingsvesten:
Reddingsboei:
Pagina Afdrukken

Laatst bekeken

Particuliere plaatsing via Speurders P.J. Vink Zuidlaren

061893... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken

Bieden

Vul een bedrag in.
Bied minimaal € 0,-
Plaats bod
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in
© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.