Account op Botentekoop.nl

Op Botentekoop.nl is het mogelijk om een persoonlijk account aan te maken. Dit account biedt de mogelijkheid om gegevens en advertenties te beheren. Denk hierbij aan het opslaan van een bekeken boot-advertentie, je favoriete boot-advertenties, zoekopdrachten en eventuele biedingen op een boot. In je eigen Botentekoop.nl-account is het ook mogelijk om advertenties te plaatsen, aan te passen en te verwijderen. Uiteraard kun je hier ook je gegevens bijwerken wanneer er iets veranderd is of je jouw wachtwoord wilt wijzigen.

Toegang tot persoonlijke Botentekoop.nl-account
Rechtsboven in het scherm op Botentekoop.nl is het mogelijk om in te loggen. Als je nog geen Botentekoop.nl-account hebt is het mogelijk om direct een account aan te maken. Zodra je bent ingelogd kun je gebruik maken van alle faciliteiten die je persoonlijke Botentekoop.nl-account biedt. Je kunt eenvoudig ook weer uitloggen.

Mijn Botentekoop.nl bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Hoe pas ik mijn advertentie aan?
  • Hoe bekijk ik mijn reacties?
  • Hoe bekijk ik mijn biedingen?
  • Hoe verwijder ik mijn advertentie?
Klik hier voor de antwoorden op de bovenstaande vragen!
Een overzicht van al je favoriete advertenties, met o.a. de mogelijkheid om snel terug te gaan naar de opgeslagen advertentie in je persoonlijke account.

Klik hier om meer te weten te komen over de favorieten advertenties.
Op Botentekoop.nl kun je zoekopdrachten bewaren. Heel makkelijk voor wanneer je iets zoekt, maar het nog niet hebt gevonden. Met deze optie ontvang je een e-mail wanneer er nieuwe advertenties zijn die voldoen aan je zoekopdracht.

Klik hier om meer te weten te komen over het opslaan van zoekopdrachten.
Heb je een bod gedaan op een boot? Hier kun je het overzicht van je biedingen vinden en verwijderen als dit gewenst is.

Klik hier om meer te weten te komen over de biedingen die je geplaatst hebt.
Hier staan alle persoonlijke (inlog)gegevens, maar ook de mogelijkheid om deze aan te passen. Ook kun je hier je contactvoorkeur aanpassen en je opnieuw aan- afmelden op de Botentekoop.nl nieuwsbrief.

Klik hier om meer te weten te komen over de mogelijkheden en de contactvoorkeuren van je gegevens.
Alleen jij kan je wachtwoord van je persoonlijke account aanpassen. Zorg ervoor dat je wachtwoord niet in handen van anderen komt.

Klik hier om meer te weten te komen over hoe je je wachtwoord wijzigd.
© 1996 - 2021 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.