Over Botentekoop.nl

Botentekoop.nl is opgericht in 1996 en sindsdien marktleider in boot advertenties. Botentekoop.nl is opgericht door Boris Hilberdink. Hij maakte van zijn watersport hobby zijn werk en richtte Bohil Media op. Door zijn initiatief voortvarend en professioneel vorm te geven is Botentekoop.nl een speler van formaat geworden. In het jaar 2000 resulteerde dit in een overname door de Telegraaf Media Groep. De positie van marktleider is onder dit bewind verder versterkt. In 2017 is het merk vervolgens overgenomen door Arimpex Media Services, uitgever van verschillende titels zoals Boatshop24.com en boten.nl. Door Botentekoop.nl en Botenbank.nl aan dit portfolio toe te voegen is een watersportplatform ontstaan waarin alle facetten van pleziervaren volledig tot hun recht komen.

Botentekoop.nl is een advertentie website in de watersportbranche. Botentekoop.nl brengt kopers en verkopers samen. De website is zeer gebruiksvriendelijk en voor iedereen toegankelijk. Iedereen kan hier een boot zoeken, vinden of verkopen. Alleen bij de verkoop van een boot is het nodig om een eigen account aan te maken.
Met meer dan 5 miljoen pageviews per maand is Botentekoop.nl dé marktleider op het gebied van boten verkopen. Wij zorgen altijd en op elk moment voor actuele en volledige informatie. Dat betekent altijd relevant boten aanbod voor de bezoekers van Botentekoop.nl en het grootste bereik voor jou als adverteerder. Deze zeer gebruiksvriendelijke site met de beste verkoopkans toont het aanbod van particulieren en bedrijven, zowel nieuw als gebruikt. Botentekoop.nl heeft meer dan 500 actieve adverteerders per jaar.

Interesse in de mogelijkheden van Botentekoop.nl? Neem contact op met één van onze verkopers, 020 – 211 10 10 of stuur een e-mail naar info@botentekoop.nl.
Naast de website Botentekoop.nl bestaat er ook het gelijknamig magazine: het Botentekoop Magazine. Dit magazine staat vol met watersport content over zowel nieuwe als gebruikte boten, van zowel bedrijven als particulieren. Het blad is te koop bij diverse winkels, benzinestations en tijdschriftenwinkels. Daarnaast wordt het magazine gratis uitgedeeld op meer dan 18 beurzen in Nederland, België en Duitsland. Het hele jaar door voegen de belangrijkste watersport webwinkels het blad toe aan hun bestellingen. Daarnaast ligt het blad bij ruim 550 jachthavens in Nederland en België, bij horeca aan het water en bij ruim 250 exclusieve distributiepunten.

Interesse in de mogelijkheden van Botentekoop.nl? Neem contact op met één van onze verkopers, 020 – 211 10 10 of stuur een e-mail naar info@botentekoop.nl.
Gebruikers van de site kunnen op Botentekoop.nl terecht voor meer informatie over het vinden, kopen en verkopen van boten. Via de meeste gestelde vragen vind je meestal het juiste antwoord. Staat de gewenste informatie hier niet bij, neem dan contact met ons op via 020 – 211 10 10 of info@botentekoop.nl.
© 1996 - 2021 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.