Advertentie op Botentekoop.nl

Iedereen kan snel en laagdrempelig een advertentie plaatsen op Botentekoop.nl. Met een advertentie op Botentekoop.nl geniet je van het grootste bereik onder geïnteresseerden in een volgende boot. Botentekoop.nl biedt de mogelijkheid om je advertentie door te plaatsen op alle terzake doende nautische verkoopsites in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast is het mogelijk een advertentie op Marktplaats door te plaatsen voor een scherper tarief dan wanneer je dat zelf doet.

Met een advertentie op Botentekoop.nl blijf je volledig in controle. Naast een goede omschrijving kunnen alle mogelijke opties en bijzonderheden worden aangevinkt. Er kan een uitgebreide fotoreportage worden ge-upload van max 24 foto’s. Hier is ook een videopresentatie aan toe te voegen. Statistieken geven een helder beeld over hoe de advertentie presteert. Botentekoop.nl geeft daarom ook inzichten in het aantal keer dat je advertentie bekeken is. Alle gegevens van je advertentie zijn op ieder moment aan te passen.

Met een advertentie op Botentekoop.nl vind je het snelst de volgende eigenaar!

Hoe verkoop ik mijn boot via Botentekoop.nl?

Benieuwd hoe je een advertentie plaatst om jouw boot te verkopen? Klik hier om alles te weten over het plaatsen van een advertentie!
Op Botentekoop.nl kun je kiezen uit drie pakketkeuzes! Kies je voor Internet Only, het Internet en Botentekoop Magazine of ons meest gekozen pakket: All-in one pakket!

Benieuwd wat de prijzen zijn voor jouw advertentie? Vind hier de beste keuze voor je abonnement en de prijzen hiervan of plaats direct je advertentie!
Ontdek hier de promotie mogelijkheden, de kosten en hoe je jouw boot promoot!
Benieuwd hoe en of je kunt betalen voor je advertentie? Vind hier het antwoord op die en andere vragen wat betreft het betalen!

Klik hier om direct een advertentie op te maken op Botentekoop.nl.

© 1996 - 2021 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.