Zakelijk adverteren op Botentekoop.nl

Botentekoop.nl is het grootste watersportplatform van Nederland. Adverteren op Botentekoop.nl betekend zichtbaar zijn voor een miljoenen publiek. Niet voor niets is dit de site met het mooiste botenaanbod. Ruim 16.000 nautische advertenties staan online gepresenteerd voor meer dan 650.000 bezoekers per maand. Botentekoop.nl is dé marktplaats met het grootste bereik binnen de Nederlandse watersport. Met de vele mogelijkheden die Botentekoop.nl biedt, vinden nieuwe en gebruikte boten, van zowel particulieren als bedrijven, het snelst een nieuwe eigenaar.
Met meer dan 5 miljoen pageviews per maand is Botentekoop.nl dé marktleider op het gebied van boten verkopen. Wij zorgen altijd en op elk moment voor actuele en volledige informatie. Dat betekent altijd relevant boten aanbod voor de bezoekers van Botentekoop.nl en het grootste bereik voor jou als adverteerder. Deze zeer gebruiksvriendelijke site met de beste verkoopkans toont het aanbod van particulieren en bedrijven, zowel nieuw als gebruikt. Botentekoop.nl heeft meer dan 500 actieve adverteerders per jaar.

Botentekoop.nl:
  • Een miljoenenpubliek
  • Adverteer direct via Botenmanager
  • Voordelen van adverteren op Botentekoop.nl
Interesse in de mogelijkheden van Botentekoop.nl? Neem contact op met één van onze verkopers, 020 – 211 10 10 of stuur een e-mail naar info@botentekoop.nl.
Botentekoop.nl biedt content waar watersporters van nu in geïnteresseerd zijn. boottesten, vaargebieden, tips en tricks en de laatste nieuwe boten. Wanneer uw dienst, nieuw model of nautisch evenement de aandacht dient te krijgen die het verdient, is een advertorial of artikel in ons de beste weg om dit te bereiken. Daarnaast zijn we online minstens zo actief om dit met een blogpost, nieuwsbrief of een vermelding op onze social media kanalen ook te bereiken. Wanneer u op zoek bent naar media aandacht en exposure, is Botentekoop uw partner.
Het Botentekoop Magazine is het meest opiniërende tijdschrift binnen de botenbranche. Het magazine staat vol met het laatste vaarnieuws: van kritische boottesten van de hand van Epco Ongering en Laurens Koster tot de leukste vaargebieden in Nederland. En uiteraard vindt u het meest recente aanbod, zowel nieuw als gebruikt, in de botenmarkt.
Op Botentekoop.nl is het mogelijk om op verschillende manieren in contact komen met een miljoenenpubliek. Bekijk hier alle advertentiemogelijkheden en ontdek welke oplossing het beste past bij uw bedrijf of dienst. Interesse in de mogelijkheden van Botentekoop.nl? Neem contact op met één van onze verkopers, 020 – 211 10 10 of stuur een e-mail naar info@botentekoop.nl.
© 1996 - 2021 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.