0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 6 advertenties vergelijken.
41 resultaten
41 resultaten
Categorie

Filter op
Merk
Type
Prijs
Van:
Tot:
Bouwjaar
Lengte (m)
Diepgang (m)
Doorvaarthoogte (m)
Rompmateriaal
Conditie
Zakelijk / Particulier


Verwijder filters
41 producten

Cranchi is al in 1870 begonnen met boten bouwen. De werf was klein en onbekend, maar overleefde alle oorlogen en economische dips om er steeds weer sterker uit te komen. Tegenwoordig bouwt Cranchi jachten die wereldwijd geroemd worden om de kwaliteit, uitstraling en state of the art technologie. Maar er is meer te zeggen over de geschiedenis dan alleen een familiebedrijf wat klein begon en zich een weg naar de top heeft gewerkt. Het startpunt was letterlijk de bodem. Met observeren, analyseren, testen en doorzien hoe er zo efficiënt mogelijk high-performance rompen ontworpen konden worden die zowel het vaarplezier als de veiligheid van de opvarenden garandeert.

De huidige range bestaat uit een viertal modellijnen. De Trawlers, Flybridge Evolution modellen, Hard Top exemplaren en Cruisers.
De Eco Trawler is een markant motorjacht voor de ex-zeiler die van comfort gecombineerd met long distance cruising houdt. Beschikbaar in drie lengtematen van 40 tot 53ft.
De Flybridge Evolution modellen bieden volledige vrijheid op zee zonder grenzen. Deze serie van Cranchi zorgt voor eindeloos comfort en zeewaardigheid voor optimaal cruisen. De Flybrige modellen zijn er in vier lengtematen van 43 tot 60ft
De Hard Top exemplaren vormen de nieuwe generatie Cranchi motorjachten, ontworpen door Christian Grande. Een ultramodern ontwerp met een high-tech hydrodynamisch verantwoorde romp voor optimaal watersportplezier.
De Cruiser serie bestaat uit schoonheid zonder compromissen en techniek met een hart. Een open sportboat met accommodatie die je op een Cranchi verwacht.

Importeur voor Nederland, België en het westen van Duitsland is Cranchi Yachts Benelux. Deze vertegenwoordiging heeft twee vestigingen in Nederland. Lemmer voor verkoop en service in het noorden en een kantoor in het Zeeuwse Den Hout voor het zuidelijk deel van het rayon.

Lees verder
Sluiten
Carter 30
Bj 1978 | Afm. 9.1 m |
€ 12.000,-
Onbekend Sloeptrailer
Afm. 6 m |
€ 350,-
Jeanneau Sun Way 28
Bj 1992 | Afm. 9.00 m |
€ 24.500,-
Getoonde advertenties: 1 - 25 van 41

Laatst bekekenCranchi te koop 41 boten op Botentekoop.nl
Op Botentekoop.nl worden 41 boten te koop aangeboden die voldoen aan uw zoekopdracht Cranchi. Heeft u een Cranchi te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.

Cranchi

Cranchi 840 Corallo, Cranchi Smeraldo Mastercruiser 37, Cranchi Mediterranee 41, Cranchi Atlantique 40, Cranchi Endurance 41, Cranchi 28 CSL, Cranchi 24 Turchase, Cranchi Zaffiro, Cranchi 760 clipper, Cranchi Mediterranee 43, Cranchi Atlantique 40, Cranchi Z35, Cranchi E 52 F Evoluzione, Cranchi Taurus, Cranchi Z35, Cranchi Endurance 39, Cranchi Mediterranee 47, Cranchi (IT) Ellipse 21 V8S, Cranchi E26 Classic, Cranchi Mediterranee 50, Cranchi 34 Zaffiro, Cranchi Atlantique 48, Cranchi 30 Endurance, Cranchi T 36, Cranchi Eco Trawler 55

Probeer uw zoekopdracht ook uit op Boten.nl: Cranchi op Boten.nl
© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.