0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 6 advertenties vergelijken.
39 resultaten
39 resultaten
Categorie

Filter op
Merk
Type
Prijs
Van:
Tot:
Bouwjaar
Lengte (m)
Diepgang (m)
Doorvaarthoogte (m)
Rompmateriaal
Conditie
Zakelijk / Particulier


Verwijder filters
39 producten

Grand Banks Yachts
Met een klassiek uiterlijk, genoeg vermogen en comfort om flinke afstanden af te leggen, heeft Grand Banks de markt voor cruisen met een trawler opnieuw uitgevonden. Nog steeds omarmt Grand Banks dezelfde principes in vakmanschap en traditie waar het meer dan een halve eeuw geleden mee begon.

Sinds de zestiger jaren domineren Grand Banks motorjachten, met hun markante flybridge en bezaansmast, de markt van zeewaardige trawlers. In een bouwkwaliteit van onbesproken gedrag met bijbehorende betrouwbaarheid. Oorspronkelijk werden de Grand Banks gebouwd in mahonie en teakhout. Eerst in Hong Kong, na 1967 in Singapore en Maleisië waar de bouw tegenwoordig nog steeds plaatsvindt. Tot op de dag van vandaag is die historie terug te vinden in zowel het ontwerp, de styling als de uitvoering. Ook al is het mahonie en teak vervangen door polyester.

Vanaf 2017 is MariTeam Yachting in Leeuwarden het officiële verkooppunt van Grand Banks Yachting in West-Europa. Je kunt daar terecht voor alle mogelijke diensten die voor het schip nodig zijn. Van 2001 tot 2017 was Kremer Nautic uit Heeg de importeur voor de Benelux en Duitsland. Kremer Nautic is nog steeds beschikbaar voor reparatie en onderhoud. Ook in Oostende is het mogelijk je Grand Banks te laten onderhouden: Shipyard Lowyck aan de Nieuwewerfkaai in Oostende is als opvolger van de vroegere importeur “North Sea Marine” door Grand Banks geautoriseerd als service centrum.

De huidige range bestaat uit een drietal lengtes in verschillende uitvoeringen. De Eastbay 44 ontbeert weliswaar een flybridge maar is in silhouet toch echt een Grand Banks. De daaropvolgende Grand Banks 54 biedt de keuze tussen een midscheepse VIP cabine of, wanneer er meer slaapplaatsen gewenst zijn, een eigenaarscabine in het voorschip. De Grand Banks 60 tenslotte is beschikbaar met een achterkajuit, open kuip of met een gesloten flybridge, door de werf gedoopt als Skylounge.

Voor meer informatie: www.grandbanks.com


Lees verder
Sluiten
Onbekend Sloeptrailer
Afm. 6 m |
€ 350,-
Zodiac Bombard
Bj 2001 | Afm. 6.50 m |
€ 26.500,-
Carter 30
Bj 1978 | Afm. 9.1 m |
€ 12.000,-
Getoonde advertenties: 1 - 25 van 39

Laatst bekekenGrand Banks te koop 39 boten op Botentekoop.nl
Op Botentekoop.nl worden 39 boten te koop aangeboden die voldoen aan uw zoekopdracht Grand Banks. Heeft u een Grand Banks te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.

Grand Banks

Grand Banks 42 MY, Grand Banks 52 Europa, Grand Banks 46 Classic, Grand Banks 59 Aleutian RP, Grand Banks 36 Classic, Grand Banks 42 EUROPA, Grand Banks 42 EUROPA, Grand Banks 42 Motoryacht, Grand Banks 47 Heritage EU, Grand Banks 42 Classic Line, Grand Banks 42 Classic, Grand Banks 42 Classic, Grand Banks 43 Eastbay HX, Grand Banks 49 Motoryacht, Grand Banks 49 Motoryacht, Grand Banks 46 Heritage Europa, Grand Banks 42 Motoryacht, Grand Banks Laguna 33, Grand Banks 46 Motoryacht, Grand Banks 46 Classic, Grand Banks 46 Europa, Grand Banks 46 Europa, Grand Banks 49 MY, Grand Banks 41 Heritage EU, Grand Banks 47 Heritage EU

Probeer uw zoekopdracht ook uit op Boten.nl: Grand Banks op Boten.nl
© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.