0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 6 advertenties vergelijken.
189 resultaten
189 resultaten
Categorie

Filter op
Merk
Type
Prijs
Van:
Tot:
Bouwjaar
Lengte (m)
Diepgang (m)
Doorvaarthoogte (m)
Rompmateriaal
Conditie
Zakelijk / Particulier
189 producten

Mercury Marine opblaasboten
Mercury Marine is de grootste fabrikant ter wereld van outboards. Het is een divisie van Brunswick Corporation met een omzet van $ 2,6 miljard. De onderneming levert Mercury buitenboordmotoren, MerCruiser hekaandrijvingen en –binnenboordmotoren, MotorGuide-elektromotoren, Mercury propellors, Mercury SmartCraft elektronica, Attwood scheepvaartonderdelen, Land ‘N’ Sea scheepvaartonderdelen en Mercury opblaasboten.

Ocean Runner opblaasboten
De Ocean Runner-serie combineert een op prestaties gericht onderwaterschip van glasvezel met een zeer stabiele opblaaskamer, waardoor de Ocean Runner een van de fijnste stijve RIB’s in zijn prijsklasse is. Het sterke en duurzame onderwaterschip kunnen een EFI FourStroke tot 30 pk aan. De vaste hanteerbaarheid en de prestaties van de Ocean Runner zijn verrassend.

Dynamic opblaasboten
De Dynamic RIB’s van Mercury beschikken over de sterkte van een traditionele boot en de uitzonderlijke stabiliteit van een RIB. Ieder model van de Dynamic serie is voorzien van een onderwaterschip uit laminaat waarvoor vacuum injection technology is toegepast. Daarbij worden het onderwaterschip en de spiegel als één geheel vervaardigd, waardoor een onvergelijkbare sterkte en duurzaamheid kan worden bereikt. In het ruime interieur is plaats voor veel bagage.

Bekijk de verschillende types van het merk: Mercury
Valiant, Mercury, Mercury Bravo Duo-prop Propeller, Mercury Aluminium Propeller,, Mercury Vengeance Propeller, Mercury Mirage Plus Propeller, Mercury Tachometer Harn, Mercury Buitenboordmotor Elpt, Ganza Met Mercury Takt, Mercury Fourstroke, Mercury Nr:, Mercury Efi Nr:, Mercury Kortstaart, Mercury Mercruiser Bravo Drive, Mercury Oceaan Runner, Corsiva Incl. Mercury

Lees verder
Sluiten
Glastron Gs259
Bj 2006 | Afm. 7.92 m |
€ 34.000,-
Stapert Multiknikspant
Bj 2012 | Afm. 7 m |
€ 17.000,-
Jeanneau Sun Odyssey 29.2
Bj 2000 | Afm. 8.80 m |
€ 34.500,-

Mercury

Getoonde advertenties: 1 - 25 van 189


© 1996 - 2021 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.