0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 6 advertenties vergelijken.
266 resultaten
266 resultaten
Categorie

Filter op
Merk
Type
Prijs
Van:
Tot:
Bouwjaar
Lengte (m)
Diepgang (m)
Doorvaarthoogte (m)
Rompmateriaal
Conditie
Zakelijk / Particulier
266 producten

Mercury Marine opblaasboten
Mercury Marine is de grootste fabrikant ter wereld van outboards. Het is een divisie van Brunswick Corporation met een omzet van $ 2,6 miljard. De onderneming levert Mercury buitenboordmotoren, MerCruiser hekaandrijvingen en –binnenboordmotoren, MotorGuide-elektromotoren, Mercury propellors, Mercury SmartCraft elektronica, Attwood scheepvaartonderdelen, Land ‘N’ Sea scheepvaartonderdelen en Mercury opblaasboten.

Ocean Runner opblaasboten
De Ocean Runner-serie combineert een op prestaties gericht onderwaterschip van glasvezel met een zeer stabiele opblaaskamer, waardoor de Ocean Runner een van de fijnste stijve RIB’s in zijn prijsklasse is. Het sterke en duurzame onderwaterschip kunnen een EFI FourStroke tot 30 pk aan. De vaste hanteerbaarheid en de prestaties van de Ocean Runner zijn verrassend.

Dynamic opblaasboten
De Dynamic RIB’s van Mercury beschikken over de sterkte van een traditionele boot en de uitzonderlijke stabiliteit van een RIB. Ieder model van de Dynamic serie is voorzien van een onderwaterschip uit laminaat waarvoor vacuum injection technology is toegepast. Daarbij worden het onderwaterschip en de spiegel als één geheel vervaardigd, waardoor een onvergelijkbare sterkte en duurzaamheid kan worden bereikt. In het ruime interieur is plaats voor veel bagage.

Bekijk de verschillende types van het merk: Mercury
Quicksilver Activ Cabin Mercury, Quicksilver Activ Sundeck Mercury, Quicksilver Activ Open Mercury, Mercury Kortstaart, Oudhuijzer Met Mercury, Mercury, Mercury Mercruiser Bravo Drive, Quicksilver Activ Cruiser Mercury, Mercury Buitenboordmotoren, Mercury Kortstaart Buitenboordmotor, Quicksilver Activ Bowrider Mercury

Lees verder
Sluiten
Lemsteraak Jachtuitvoering
Bj 1995 | Afm. 12.15 m |
€ 189.000,-
Neptunus  107 Motor boot
Bj 1979 | Afm. 10.7 m |
€ 42.000,-
Stevens Nautical 1500 OK Paviljoen
Bj 2004 | Afm. 14.95 m |
€ 329.000,-
Getoonde advertenties: 1 - 25 van 266

Laatst bekeken© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.