0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 6 advertenties vergelijken.
193 resultaten
193 resultaten
Categorie

Filter op
Merk
Type
Prijs
Van:
Tot:
Bouwjaar
Lengte (m)
Diepgang (m)
Doorvaarthoogte (m)
Rompmateriaal
Conditie
Zakelijk / Particulier
193 producten

Mercury Marine opblaasboten
Mercury Marine is de grootste fabrikant ter wereld van outboards. Het is een divisie van Brunswick Corporation met een omzet van $ 2,6 miljard. De onderneming levert Mercury buitenboordmotoren, MerCruiser hekaandrijvingen en –binnenboordmotoren, MotorGuide-elektromotoren, Mercury propellors, Mercury SmartCraft elektronica, Attwood scheepvaartonderdelen, Land ‘N’ Sea scheepvaartonderdelen en Mercury opblaasboten.

Ocean Runner opblaasboten
De Ocean Runner-serie combineert een op prestaties gericht onderwaterschip van glasvezel met een zeer stabiele opblaaskamer, waardoor de Ocean Runner een van de fijnste stijve RIB’s in zijn prijsklasse is. Het sterke en duurzame onderwaterschip kunnen een EFI FourStroke tot 30 pk aan. De vaste hanteerbaarheid en de prestaties van de Ocean Runner zijn verrassend.

Dynamic opblaasboten
De Dynamic RIB’s van Mercury beschikken over de sterkte van een traditionele boot en de uitzonderlijke stabiliteit van een RIB. Ieder model van de Dynamic serie is voorzien van een onderwaterschip uit laminaat waarvoor vacuum injection technology is toegepast. Daarbij worden het onderwaterschip en de spiegel als één geheel vervaardigd, waardoor een onvergelijkbare sterkte en duurzaamheid kan worden bereikt. In het ruime interieur is plaats voor veel bagage.

Bekijk de verschillende types van het merk: Mercury
Gala Incl. Mercury, Mercury Buitenboordmotor Langstaart Powertrim, Mercury Verado, Valiant Classic Mercury, Stormer Stormer Rescue Mercury, Stormer Rib Mercury, Beekman Sabre, Mercury Takt, Mercury Nieuwe Aanbieding, Mercury Buitenboordmotor, Brig Falcon, Mercury Langstaart Powertrim Injectie, Mercury, Mercury Rib Incl. Mercury, Mercury Verado Twin

Lees verder
Sluiten
Starcraft Aurora
Bj 2007 | Afm. 7.4 m |
€ 29.500,-
Van Lent design Van Lent design one off
Bj 1972 | Afm. 17.70 m |
€ 175.000,-
Halmatic 36 ex royal navy legerboot Marine tender Royal Navy
Bj 1982 | Afm. 10.6 m |
€ 9.250,-

Mercury

Getoonde advertenties: 1 - 25 van 193


© 1996 - 2021 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.