0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 6 advertenties vergelijken.
109 resultaten
109 resultaten
Categorie

Filter op
Merk
Type
Prijs
Van:
Tot:
Bouwjaar
Lengte (m)
Diepgang (m)
Doorvaarthoogte (m)
Rompmateriaal
Conditie
Zakelijk / Particulier
109 producten

Het alternatief voor een dieselsloep vormen de Oud Huijzer sloepen met een buitenboordmotor. Het zijn overnaadse polyester spitsgatsloepen met een comfortabel interieur en vaareigenschappen die garant staan voor een ontspannen toertocht. De sloepen hebben een klassieke uitstraling met een fors mahoniehouten stuurwiel en kabelaring rondom. Naast de outboard sloepen en tenders zijn er ook dieselversies beschikbaar die met een gunstiger prijsstelling hetzelfde vaarplezier bieden als traditionele sloepen en tenders.

Voor liefhebbers van snelle boten zijn er de Oud Huijzer tender en cabineversies. De tenders zijn stoere boten met een eigenzinnige vormgeving waar een flinke motor inpast. Ook hard gaan de Cabins 630 en 700. Klassiek vormgegeven cruisers met een accommodatie waar je een weekend of langer in kunt overnachten.

Oud Huijzer modellen worden in Nederland ontwikkeld en getest. De bouw in Polen wordt vervolgens intensief begeleid. Hierbij blijven de mallen in eigendom van de Nederlandse importeur. Namaak is daarom ook altijd van mindere kwaliteit.

Bekijk de verschillende types van het merk: Oudhuijzer
Oudhuijzer Diesel, Oudhuijzer Cabine, Oudhuijzer Tender, Oudhuijzer, Oudhuijzer Tender Diesel, Oud Huijzer, Oudhuijzer Tender Nieuw Model, Oudhuijzer Oktober Leverbaar., Oudhuijzer Bestel Voor, Oudhuijzer Vaarklaar, Oudhuijzer Oktober Weer Leverbaar, Oudhuijzer Open, Oudhuijzer Basic

Lees verder
Sluiten
Gillissen Kotter type Skipper 1140
Bj 1977 | Afm. 11.40 m |
€ 78.900,-
Piethein Atlanta 620
Bj 2009 | Afm. 6.18 m |
€ 31.950,-
Saver 590 cabin ACTIE VAARKLAAR
Afm. 5.95 m |
€ 30.500,-

Oudhuijzer

Getoonde advertenties: 1 - 25 van 109


© 1996 - 2021 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.