We helpen je graag verder! Vragen?
0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 6 advertenties vergelijken.
43 resultaten
43 resultaten
Categorie

Filter op
Merk
Type
Prijs
Van:
Tot:
Bouwjaar
Lengte (m)
Diepgang (m)
Doorvaarthoogte (m)
Rompmateriaal
Conditie
Zakelijk / Particulier


Verwijder filters
43 producten

Princess is een werf met een onbesproken reputatie in ontwerp, bouwkwaliteit en service. Veel traditie zoals je dat van een Engelsman verwacht maar toch vormgegeven in wat nu mooi en de laatste trend is. De werf is eigendom van de groep LVMH, wat staat voor Louis Vuitton Moët Hennessy. De afkorting zou nog veel langer kunnen zijn want het rijtje exclusieve topmerken onder deze Franse paraplu gaat nog een tijdje door. Een dergelijke groep staat garant voor een overtreffende trap in styling en design.

Van ieder nieuw model Princess wordt eerst een mock-up gemaakt. Pas wanneer alle betrokken designers en scheepstechnici het erover eens zijn dat het optimale in uitstraling en indeling bereikt is, volgt productie van de mallen en uiteindelijk de bouw van de nieuwe serie. Want hoewel exclusiviteit en de mogelijkheid de boot te personaliseren er van alle kanten afstraalt wordt een Princess in serie gebouwd.

Er zijn een overzichtelijk aantal keuzemogelijkheden om bekleding en betimmering op de eigen smaak aan te passen. Maar veranderingen aan de mallen zijn niet mogelijk met een bouwwijze onder vacuüm in een relatief kostbare gesloten mal. De beste methode om sterk en licht te bouwen. Door het hele laminaat wordt een exacte voorgeprogrammeerde hoeveelheid hars geïnjecteerd. Verspilling en ook de uitstoot van styreen zijn hiermee tot een minimum beperkt. De kwaliteit blijft daarbij door een hele serie heen constant. Computers en robots hebben nu eenmaal geen maandagmorgenhumeur.
Alle Princess jachten hebben eenzelfde luxe uitstraling en atmosfeer, alleen de maatvoering en daarmee de mogelijkheden verschillen tussen de 39- en een riante 121ft.

Princess Yachts Benelux is een Nederlands familiebedrijf dat al geruime tijd Princess vertegenwoordigt. Vanuit de pittoreske jachthaven in Heusden vindt voor de Benelux de verkoop en service plaats.

Lees verder
Sluiten
Cobalt Cobalt 272
Bj 2006 | Afm. 8.20 m |
€ 55.000,-
Vennekens koral kruiser 35 Motorboot
Bj 1998 | Afm. 10.30 m |
€ 55.000,-
Carat 7400
Bj 1994 | Afm. 7.40 m |
€ 29.900,-
Getoonde advertenties: 1 - 25 van 43

Laatst bekekenPrincess te koop 43 boten op Botentekoop.nl
Op Botentekoop.nl worden 43 boten te koop aangeboden die voldoen aan uw zoekopdracht Princess. Heeft u een Princess te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.

Princess

Princess V50, Princess V56, Princess V39, Princess 38 Flybridge, Princess 30 DS, Princess 55, Princess 46 riviera, Princess 470, Princess 68 Flybridge, Princess V50 , Princess 60 fly, Princess V48, Princess V39, Princess 61 Exclusive , Princess 440, Princess 65, Princess 60 Fly, Princess 35 Flybridge, Princess 34 , Princess V42, Princess V 50, Princess 60, Princess 45 Flybridge, Princess V53, Princess 21M

Probeer uw zoekopdracht ook uit op Boten.nl: Princess op Boten.nl
© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.