0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 6 advertenties vergelijken.
12 resultaten
12 resultaten
Categorie

Filter op
Merk
Type
Prijs
Van:
Tot:
Bouwjaar
Lengte (m)
Diepgang (m)
Doorvaarthoogte (m)
Rompmateriaal
Conditie
Zakelijk / Particulier
12 producten

Een familiebedrijf met een lange historie. Regal is in 1969 opgericht door Paul en Carol Kuck. Na een voorspoedige start gooide de energiecrisis in de 70er jaren toch wat roet in het eten. Om deze lastige tijd te overleven heeft Regal vol ingezet op een onberispelijke bouwkwaliteit, aftersales en klantenservice met de grootst mogelijke betrokkenheid en verregaande innovatie. Met deze insteek is Regal in de huidige tijd uitgegroeid tot één van de belangrijkste producenten van sportboten met een mondiale verkoop in 81 landen. De modellenrange bestaat uit sportboten en cruisers tot 53ft en is zeer omvangrijk. Maar liefst 35 verschillende lengtematen en uitvoeringen zijn beschikbaar, verdeeld over Bowriders, Surfboats, Outboardboats, Cuddy’s, Express Cruisers en Sportyachts. Innoverend is het Fas Track hulldesign. Als één van de eerste producenten paste Regal een stepped hull met airintakes toe voor een hogere snelheid en een lager brandstofverbruik.
De verschillende categorieën hebben een eigen gezicht en doelgroep. Zo is een 1900ESX met een lekker wild kleurenschema en andere sportieve accenten een heel andere Regal dan een Express Cruiser die weer gericht is op ultiem comfort voor familiegeluk te water. Toch zijn er ook overeenkomsten zoals een perfecte afwerking en indeling die naadloos aansluit op de behoefte van de doelgroep. Ook de styling maakt Regal anders dan de andere bekende merken. Regal kiest voor strakke lijnen waarmee de boten een tijdloos uiterlijk hebben. Ook een ingevaren Regal is daarmee lange tijd een actuele boot. De lay-out heeft een zekere chique zonder het comfort daaronder te laten lijden. Alle boten zitten juist boordevol slimme oplossingen om de ergonomie aan boord te perfectioneren. Zo houd je bijvoorbeeld geen los inzetstuk in je handen wanneer er een doorloop naar achteren gewenst is. Met een gasveer klapt een bankdeel net zo makkelijk op als neer zonder iets rond te laten slingeren.

Bekijk de verschillende types van het merk: Regal
Regal Diesel, Regal Bowrider, Regal Cuddy, Riva Regalo (zelfbouw) Speedboot, Regal Windows Express, Regal, Regal Commodore, Regal Fasdeck

Lees verder
Sluiten
Gillissen Kotter type Skipper 1140
Bj 1977 | Afm. 11.40 m |
€ 78.900,-
Polymore  Albatros
Bj 1982 | Afm. 5.90 m |
€ 15.000,-
Waarschip 725
Bj 1975 | Afm. 7.25 m |
€ 3.500,-

Regal

Getoonde advertenties: 1 - 12 van 12


Regal te koop 12 boten op Botentekoop.nl
Op Botentekoop.nl worden 12 boten te koop aangeboden die voldoen aan uw zoekopdracht Regal. Heeft u een Regal te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.

Regal

Regal 1900 Diesel, Regal 2500 Bowrider, Regal 2450 Cuddy, Riva Regalo (zelfbouw) Speedboot, Regal LS6 bowrider, Regal 3060 Windows Express, Regal 3060, Regal 380 Commodore, Regal Commodore 258, Regal 2100 bowrider, Regal LS2, Regal 24 Fasdeck

Probeer uw zoekopdracht ook uit op Boten.nl: Regal op Boten.nl

© 1996 - 2021 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.