We helpen je graag verder! Vragen?
0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 6 advertenties vergelijken.
35 resultaten
35 resultaten
Categorie

Filter op
Merk
Type
Prijs
Van:
Tot:
Bouwjaar
Lengte (m)
Diepgang (m)
Doorvaarthoogte (m)
Rompmateriaal
Conditie
Zakelijk / Particulier


Verwijder filters
35 producten

Alle Sealine motorjachten zijn ontstaan vanuit dezelfde grondbeginselen. Ruime salons en cabines, veel natuurlijk licht, een goed ontwerp en Duitse bouwkwaliteit. Sealine is gebaseerd op pure passie voor yachting en staat voor een inspirerende levensstijl op zee. Met een design gericht op een lichte, luchtige en stijlvolle ervaring speelt Sealine in op de nieuwste trends. Britse elegantie in combinatie met Duitse bouwkwaliteit. Sealine combineert het beste van twee maritieme culturen.

De range van Sealine bestaat uit een negental modellen verdeeld over een lijn Cruisers, Flybridge modellen en Sport versies.
De Sealine Cruisers hebben als doel om een maximaal heldere sfeer te creëren door zoveel mogelijk daglicht naar binnen te laten vallen. Onbelemmerde panoramische ramen, dakramen, grote rompramen en elektrische zonnedaken ontbreken daarom niet in deze Cruisers.
Sealine Flybridge modellen besteden aandacht aan het optimale gebruik van de ruimte aan boord. Sealine biedt nog meer vrijheid met verschillende innovatieve details: verstelbare zitplaatsen, draaibare rugleuningen of uitschuifbare tafelbladen bieden een schat aan mogelijkheden.
De Sealine Sport Serie biedt eigenaren van deze jachten en hun gasten het beste wat ze met hun tijd op zee kunnen bereiken. Om dit te bewerkstelligen, moeten stijl en technologie perfect samengaan. Het ontwerp van een Sealine Cruiser is erop gericht om te voldoen aan de meest veeleisende criteria op het gebied van prestaties, zeewaardigheid, comfort en veiligheid aan boord.

Importeur voor Nederland is De Vaart Yachting, een gevestigde naam in de wereld van nieuwe en gebruikte snelvarende motorjachten. Naast het dealerschap in Sealine is In 2019 De Vaart Yachting door Nimbus Boats Sweden aangewezen als officieel Nimbus Center. De Vaart is gevestigd in Lelystad waar het aanbod van nieuwe en gebruikte motor- en zeiljachten gepresenteerd staat op het verkoopterrein en in twee verwarmde showrooms. Hier worden zowel de nieuwe als gebruikte en makelaardij schepen getoond en kunt je in een prettige en comfortabele omgeving de schepen bezichtigen.

Lees verder
Sluiten
Aquamar  Bahia
Bj 2005 | Afm. 5.95 m |
€ 17.500,-
Interboat  25 semi cabin
Bj 2006 | Afm. 7.90 m |
€ 41.500,-
Kruiser Tour-kruiser
Bj 1975 | Afm. 9 m |
€ 14.500,-
Getoonde advertenties: 1 - 25 van 35

Laatst bekekenSealine te koop 35 boten op Botentekoop.nl
Op Botentekoop.nl worden 35 boten te koop aangeboden die voldoen aan uw zoekopdracht Sealine. Heeft u een Sealine te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.

Sealine

Sealine S42 sport, Sealine 255, Sealine Statesman F 43, Sealine 360 Ambassador, Sealine 310, Sealine 200 (ONDER BOD!), Sealine C430, Sealine F430, Sealine S37, Sealine T52 , Sealine S430, Sealine 365 sportbridge, Sealine F33, Sealine 330 statesman, Sealine S37, Sealine F330 Statesman, Sealine S 34, Sealine T52, Sealine C48, Sealine C330, Sealine S330, Sealine C530, Sealine C430, Sealine S330v, Sealine S330

Probeer uw zoekopdracht ook uit op Boten.nl: Sealine op Boten.nl
© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.