0 advertenties in vergelijking


Je kan maximaal 6 advertenties vergelijken.
42 resultaten
42 resultaten
Categorie

Filter op
Merk
Type
Prijs
Van:
Tot:
Bouwjaar
Lengte (m)
Diepgang (m)
Doorvaarthoogte (m)
Rompmateriaal
Conditie
Zakelijk / Particulier
42 producten

De naam Sunseeker stamt uit 1969. In de Engelse badplaats Poole bouwde Robert Braithwaite met zijn bedrijf Poole Powerboats, een nieuw soort boot, op maat gemaakt voor een handvol klanten. Deze early sportcruisers waren met revolutionaire materialen en technologie hun tijd vooruit. Begin jaren 70 nam het bouwen van boten in polyester een vaste vorm aan.

Hoewel het Verenigd Koninkrijk altijd botenbouwers van formaat zijn geweest bestond er in 1971 geen noemenswaardige werf voor sportboten. Sunseeker sprong hierop in met de Sovereign 17 en later een 20 voeter. Snelle boten met een accommodatie waar een toenmalig gezin heel blij mee was. Met de introductie van de twee Sovereign sportcruisers op de Southampton Boat Show van 1972 ging de successtory van Sunseeker van start.

Het ging Sunseeker voor de wind in het VK en Noord-Europa. Maar de snelgroeiende mediterrane markt lonkte waar boten met stijl en sportieve vaareigenschappen de toon zette. Ontwerper Don Shead werd aangetrokken om dit te realiseren. De Offshore 28 was hier de eerste in, geheel gemaakt in Europa volgens een vernieuwend concept. Het werd een bestseller waarmee de werf voortaan de naam Sunseeker International droeg. Door goed te luisteren naar eigenaren van een Sunseeker en op basis hiervan door te ontwikkelen is een range ontstaan in zowel uitgekiende als adembenemende sportcruisers en superyachts. Van 50 tot 161 ft. Een spannende rib van 38 ft is daar als tender aan toegevoegd.

Sunseeker Benelux is sinds 2005 de officiële distributeur van nieuwe en gebruikte Sunseeker motorjachten voor Nederland, België en Luxemburg. Kantoor en verkoophaven zijn gevestigd in Kamperland aan het Zeeuwse Veerse Meer.

Bekijk de verschillende types van het merk: Sunseeker
Sunseeker Superhawk, Sunseeker Manhattan, Sunseeker Tomahawk, Sunseeker Camargue, Sunseeker Super Hawk, Sunseeker Portofino, Sunseeker Predator, Sunseeker Yacht, Sunseeker San Remo, Sunseeker M/y Li-jor, Sunseeker

Lees verder
Sluiten
alu sloep
Bj 1950 | Afm. 8 m |
€ 14.500,-
salonboot partyschip rondvaartboot certificaat 40 pass. zone 3
Bj 1986 | Afm. 14.96 m |
€ 95.000,-
Tahoe Q4i
Bj 2011 | Afm. 7 m |
€ 17.500,-

Sunseeker

Getoonde advertenties: 1 - 25 van 42


Sunseeker te koop 42 boten op Botentekoop.nl
Op Botentekoop.nl worden 42 boten te koop aangeboden die voldoen aan uw zoekopdracht Sunseeker. Heeft u een Sunseeker te koop maak dan een nieuwe advertentie aan. Heeft u aanvullingen/opmerkingen op bovenstaande tekst neem dan contact met ons op.

Sunseeker

Sunseeker Superhawk 48, Sunseeker Manhattan 74, Sunseeker Tomahawk 37, Sunseeker Camargue 46 , Sunseeker super hawk 50, Sunseeker Portofino 46, Sunseeker Predator 68, Sunseeker 86 Yacht, Sunseeker Tomahawk, Sunseeker San Remo 35, Sunseeker Predator 57 MK II, Sunseeker Predator 54, Sunseeker Predator 75, Sunseeker Manhattan 53, Sunseeker M/Y LI-JOR, Sunseeker 53 Portofino, Sunseeker Camargue 50, Sunseeker Manhattan 56, Sunseeker Tomahawk 37, Sunseeker Predator 68, Sunseeker Portofino 53, Sunseeker Manhattan 60, Sunseeker Manhattan 52, Sunseeker 23dc, Sunseeker 86 Yacht

Probeer uw zoekopdracht ook uit op Boten.nl: Sunseeker op Boten.nl

© 1996 - 2021 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.