K-1150 Offshore motorkruiser
€ 169.000,-

K-1150 Offshore motorkruiser

€ 169.000,-
2008
11.50 Lengte (m)
Aluminium
3747
Particuliere plaatsing via Speurders
Theo Kik Lekkerkerk

06-3021... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Aangeboden door:

Theo Kik Lekkerkerk

06-3021... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Theo Kik Lekkerkerk

06-3021... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving K-1150 Offshore motorkruiser

Hieronder vindt u het uitgangspunt voor de K-1150 Offshore. Dit stoere en robuuste schip is geschikt voor ieder vaarwater.

  • Een stoer en sportief schip.
  • No-nonsense uitstraling.
  • Zeer degelijke bouw om snelvarend lange afstanden te kunnen afleggen.
  • Geschikt voor de Zeeën, IJsselmeer en binnenwater.
  • Een schip welke ook de (ex) zeiler zal aanspreken.
  • Duurzaam en milieu verantwoord gebouwd.

Hieronder vindt u per onderdeel meer informatie. Klik op de titel voor meer informatie.

DE ROMP

De Offshore doet terecht denken aan een reddingsboot van de KNRM. Het is het ideale schip om het IJsselmeer of de zeeën over te steken. Het onderwaterschip met zijn diepe V-bodem, brede sprayrails en waaiersteven staat garant voor een droge, stabiele en comfortabele tocht over ruw water. De romp is gemaakt van 6 mm. zeewater bestendig aluminium met om de 40 cm. en spant. De 70 cm. hoge RVS zeerailing bevestigt dit veilige gevoel wanneer u over de brede gangboorden loopt. Aan de voorzijde loopt de railing niet door. Op deze manier kan altijd gemakkelijk van het schip worden op-en afgestapt.

KUIP

De kuip is ruim en heeft ook een gemakkelijke in-en uitstap via het gangboord. Ook hier heeft de bemanning een goede beschutting tegen de weersinvloeden. Het spreekt voor zich dat op diverse cruciale plaatsen handrailingen zijn geplaatst. De extra ruime bergruimte onder de kuipbanken loopt door tot onder het gangboord. Via een deur in de spiegel is gemakkelijk het zwemplateau te bereiken. In de kuipvoer bevindt zich een ruim motor luik. Via dit luik zijn de motoren en de overige techniek zeer goed bereikbaar.

INTERIEUR

Het afwerkingsniveau is van uitzonderlijke klasse. Het interieur is modulair opgebouwd; binnen dit concept heeft u vele mogelijkheden om de indeling, kleuren en houtsoorten aan te passen aan uw wensen. Er zijn vele optie`s leverbaar die u de mogelijkheid geven het pure varen te koppelen aan ongekende luxe. Uiteindelijk bepaald u hoe uw K-1150 Offshore eruit komt te zien.

STUURHUIS EN KOMBUIS

Vanuit de stuurhuis heeft u een goed overzicht tijdens snel en langzaam varen. Het ruime dashboard en de verstelbare stuurstoel dragen daar toe bij. De navigatie apparatuur en de motorcontrole meters zitten onder handbereik en zijn goed afleesbaar. De overige apparatuur heeft een plaats gevonden boven de voorramen tegen het plafond. De drie kuipdeuren zijn bij mooi weer geheel te openen. De aanwezige spotjes zijn dimbaar. Gedeeltelijk onder de stuurhut bevindt zich het gastenverblijf.

 

De kombuis heeft een plaats gevonden aan SB-zijde. Door de 2 patrijspoorten en het vluchtluik is het opvallend licht en ruim. Verschillende materialen en kleuren keukenbladen zijn leverbaar. U treft hier veel opbergruimte aan om ook lange tijd aan boord te kunnen verblijven.

NATTE CEL

Tegenover de kombuis bevindt zich de natte cel. De aparte douche ruimte is geheel gemaakt van onderhoudsvrije kunststof panelen. Ook hier heeft u invloed op de kleurstellingen. De natte cel is voorzien van 2 patrijspoorten waarvan er één is te openen. Een elektrisch toilet is standaard. Natuurlijk is het geheel aangesloten op een vuilwatertank.

GASTENVERBLIJF EN EIGENAARSHUT

Het gastenverblijf is bereikbaar via de kombuis. Deze royale 2-persoons kooi zit half onder de vloer en bank van de stuurhut. Van de 2 patrijspoorten is er één te openen.

 

Voorin de K-1150 bevindt zich de eigenaars hut, deze kan worden uitgevoerd met 2 aparte bedden of met een “Frans“ bed. De spotjes zijn ook hier standaard dimbaar. Voldoende (hang)kastruimte is aanwezig voor een lang verblijf aan boord. Een vluchtluik en 3 patrijspoorten zorgen voor voldoende lichtinval en ventilatie.

TECHNIEK EN ISOLATIE

Via een groot luik in de kuipvloer is de techniek uitstekend bereikbaar. De gehele ruimte is geïsoleerd. De installatie is volgens de verplichte CE-norm uitgevoerd en gecontroleerd. O.a. een automatisch blussysteem, boiler en lader/omvormer zijn hier gemonteerd. Ook is er nog de mogelijkheid om fietsen of een rubberboot in deze ruimte op te bergen. DeK-1150is standaard uitgerust met 2 motoren; Toyoat type 315 pk. 

 

Met 2 X (315 pk) is de snelheid ruim 33 knopen (60 km/h)
Om ook gedurende de winter te kunnen varen is het gehele casco geïsoleerd.

K-1150 Offshore motorkruiser uit 2008 te koop op Botentekoop.nl.

K-1150 Offshore motorkruiser

Lees verder
Sluiten

Basisinformatie


Merk: K-1150
Type: Offshore Motorkruiser
Lengte (m): 11.50
Breedte (m): 3.95
Diepgang (m): 0.85
Conditie: Gebruikt
Bouwjaar: 2008

Voertuig Specificaties


Rompmateriaal: Aluminium
Doorvaarthoogte (m): 2.70
Ligplaats Land: Nederland
Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

Particuliere plaatsing via Speurders Theo Kik Lekkerkerk

06-3021... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken

Bieden

Vul een bedrag in.
Bied minimaal € 0,-
Plaats bod
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Laatst bekeken

© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.