Yamaha Waterscooters Performance FX Cruiser SVHO Blue
€ 22.495,-

Yamaha Waterscooters Performance FX Cruiser SVHO Blue

€ 22.495,-
3.58 Lengte (m)
Polyester
96
HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.

HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.

ZUIDERZEEWEG 2
1095 KG AMSTERDAM


020694... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


Aangeboden door:

HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.

ZUIDERZEEWEG 2
1095 KG AMSTERDAM


020694... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.


HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.

ZUIDERZEEWEG 2
1095 KG AMSTERDAM


020694... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.

Eindelijk de gedroomde boot gevonden maar nog niet direct het geld beschikbaar? Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Denk goed na over de financiële gevolgen zodat je vooraf zeker weet dat er achteraf geen tegenvallers zijn. Lees verder.Het vaarverkeer in de Nederlandse wateren neemt steeds meer toe. Door de drukte op het water is de kans op schade ook steeds groter. Zorg voor een passende bootverzekering die vaargebied en -gedrag dekt. Lees verder.

Omschrijving Yamaha Waterscooters Performance FX Cruiser SVHO Blue

De allroundcapaciteiten van onze volledig opnieuw ontworpen WaveRunner zijn opmerkelijk.

De allroundcapaciteiten van onze volledig opnieuw ontworpen WaveRunner zijn opmerkelijk. Het is een comfortabele cruiser voor lange afstanden, vol met de handige innovaties, zoals de 'theatre-style' driepersoonszitting - maar draai de gashendel open en deze sportmachine is klaar voor extreme actie.

De krachtige SVHO-motor, het strakke ontwerp - en de romp van lichtgewicht NanoXcel2 - zorgen voor geweldige prestaties. Voeg daarbij de stabiele ligging en wendbaarheid aan toe, ondersteund door ons revolutionaire RiDE-besturingssysteem.

Volledig elektronisch besturingssysteem met Cruise-Assist, 3-position No-Wake Mode, elektronische achteruit, TDE (Thrust Directional Enhancement Control) - de lijst met mogelijkheden gaat maar door.

Supercharged 1812cc motor
Deze verbazingwekkende SVHO (Super Vortex High Output) motor kenmerkt zich door een soepele en flexibele vermogensopbouw en is uitgerust met een uiterst efficiënte koel- en luchtinlaatsystemen en een sterke inwendige motorconstructie. De grote Hyper-Flow-Jetpomp zet deze kracht om in een verbluffende acceleratie en de elektronische brandstofinjectie (EFI) zorgt voor een soepele en efficiënte vermogensafgifte.

Volledig nieuwe vorm en rompontwerp met NanoXcel2
De romp van het nieuwste FX-Model is gemaakt van Yamaha's unieke NanoXcel2-meteriaa. Zeer licht, maar toch sterk en stijf. Dit in combinatie met de strakke en aerodynamische vorm, zorgt vor een geweldig resultaat op het water - snelle acceleratie, hogere topsnelheid, zuiniger - en een comfortabelere rit.

RiDE-systeem (met elektronica om achteruit vaart te minderen)
Het revolutionaire RiDE-systeem zorgt voor een geheel nieuwe beleving en vergroot in hoge mate het zelfvertrouwen van elke bestuurder, op elk niveau. Vooruit en accelereren via de gashendel op de rechter handgreep, vaart minderen of achteruit via de hendel op de linker handgreep. Zo eenvoudig is het!

Elektronische besturing - een ware vaarrevolutie
Ons geavanceerde elektronische besturingssysteem zal u verrassen met zijn íntelligente' kenmerken. Gebruik de Cruise-Assist om exacte snelheden te behouden, de 3-posities van de No Wake Mode om te varen door gebieden waar een lage snelheid geldt - de elektronische achteruit-assist en TDE (Thrust Directional Enchancement) voor varen bij zeer lage snelheden en aanmeren.

Nieuw aandrijvingsbesturingssysteem
De nieuwste generatie van onze bekende 'L-Modus'-systeem laat u niet alleen een topsnelheid vooraf instellen, maar ook de mate van acceleratie. Hierdoor hebt u de perfect partner, of u nu banden of wakeboards meesleept. Voor de onervaren bestuurders is het ook mogelijk om lagere snelheden vast te zetten - of stel een vaste snelhied in voor langere tochten voor een maximale zuinigheid.

Elektronisch trimisysteem voor schakelen tijdens de vaart.
Dit bijzondere systeem biedt volledige besturing van de trimpositie tijdens de vaart. Met de twee knoppen op het linkerhandvat bestuurt u de trim met een enkele klik voor een scherpe bocht of om snel weg te spurten. Een duidelijk inzicht van de positie van de trim tijdens de vaart is een eigenschap van een stijlvolle en nieuwe CONNEXT kleurendispaly.

Het eerste kleurentouchdisplay in deze take van sport.
Helder overzicht van F-N-R, Snelheid, trim en RiDE-systeemstatus met diagnostische informatie en besturing van alle elektronische systemen. Dit zijn eigenschappen van het nieuwe 4,3" kleurtentouchscreen; CONNEXT. Volledig te customizen - van de kleur van het scherm en de lay-out tot de functie die u wilt gebruiken of wilt laten zien.

Luxe, comfort, afvoer bij de beenruimte - en eenvoudiger aan boord klimmen
De FX Cruiser heeft het allemaal: van de in vier stappen verstelbare stuurkolom tot de luxueuze driepersoonszitting - en de handige opklapbaren kikkers, tot een groter zwemplatform met een diepere, bredere, zachtere en comfortabelere opstaptrede en dubbele beugels om aan boord te klimmen. En ook nog het eerste afvoersysteem bij de beenruimte.

30% meer opslag voor nog meer avonturen
Wij hebben zo'n 30% meer opslagruimte gerealiseerd in de nieuwste modellen vanonze FX-Serie - dus u kunt langer en verder op weg. Slimme, geïntegreerde en praktische opslagmogelijkheden op de gehele boot. Waaronder een zeer groot en waterdicht handschoenenkastje en veel ruimte onder de stoelen, zowel bij de boeg als de achtersteven.

Uniek beveiligingssysteem is eenvoudig in gebruik
Dankzij het innovatieve systeem is er geen aparte afstandsbediening om u zorgen over te maken - gebruik gewoon de pincode om het alarm en de besturingsmodus te ontgrendelen via de handige schakelaar - en een aanraking op het nieuwe CONNEXT-display.

Nieuwe Multi-Mount accessoire-systeem
Zou het niet mooi zijn als u de accessoires kunt meenemen die u wilt wanneer u een dagje het water op gaat? Nu is dat mogelijk. Het nieuwe Multi-Mount systeem betekent dat u uw speakers kunt meenemen - of een gps-systeem - of uw GoPro ... alles zit stevig vast aan de mooie body van de nieuwe FX.

Yamaha Waterscooters Performance FX Cruiser SVHO Blue te koop op Botentekoop.nl

Yamaha Waterscooters Performance FX Cruiser SVHO Blue

Lees verder
Sluiten
Meer informatie: hollandsport.nl

Basisinformatie


Merk: Yamaha Waterscooters
Type: Performance Fx Cruiser Svho Blue
Lengte (m): 3.58
Breedte (m): 1.27
Diepgang (m): 0.01
Conditie: Nieuw
Modeljaar: 2020
Valuta: Eur
BTW: Paid

Specificaties


Rompmateriaal: Polyester
Ligplaats: In Verkoophaven
Ligplaats Land: NL

Motor


Inhoud brandstoftank (liters): 70

Interieur


Pagina Afdrukken

Aangeboden door:

HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.

HOLLAND SPORT BOAT CENTRE B.V.

ZUIDERZEEWEG 2
1095 KG AMSTERDAM


020694... Toon Vermeld Botentekoop.nl wanneer je contact opneemt met de verkoper.
Pagina Afdrukken
Bericht
Ongeldig e-mailadres
Vul verplichte velden in

Meer advertenties van deze aanbieder

© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Boats Group Nederland B.V.