We helpen je graag verder! Vragen?


Botentekoop Magazine: Het mooiste botenaanbod van Nederland!Botentekoop Magazine: Het mooiste botenaanbod van Nederland!
Botentekoop Magazine is het meest opiniërende tijdschrift binnen de botenbranche. Het magazine staat vol met het laatste vaarnieuws: van kritische boottesten van de hand van Epco Ongering tot de leukste vaargebieden in Nederland. En uiteraard vindt u het meest recente aanbod (nieuw en gebruikt) in de botenmarkt.

 

Waar te verkrijgen?
Botentekoop Magazine is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten door geheel Nederland. Zo is Botentekoop Magazine o.a. te koop bij tijdschriftenwinkels als Ako, Primera en Bruna. Het tijdschrift ligt bij verschillende benzinestations langs de snelweg en op het water. Ook kunt u het blad terugvinden in het schap van de autobladen. Kunt u het blad niet vinden of is het Botentekoop Magazine uitverkocht? Het is altijd mogelijk om het blad na te bestellen via de tijdschriftenwinkel. Dan hebt u het binnen 24 uur in uw bezit.

Adverteren?

Heeft u een boot die u wilt verkopen in Botentekoop Magazine? We vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden! Neem contact op met onze verkoopafdeling (020 - 211 10 10) in zodat we contact met u kunnen opnemen.   

Gratis distributie?

Als watersportbedrijf is het mogelijk dat u Botentekoop Magazine gratis ontvangt voor uw klanten en/of bezoekers. Bij interesse en voor meer informatie neem dan contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie.  Tel: 020 - 211 10 10 (vragen naar verkoop).

© 1996 - 2020 Botentekoop.nl is een activiteit van Arimpex Media Services.